Ioniseret vand med terapeutisk effekt

Få den bedste sundhed og livsstil ved at drikke ioniseret vand

Sundhed og livsstil hænger uløseligt sammen. Hvis vi lever usundt så har det nogle negative konsekvenser for vores helbred. Ved at drikke ioniseret vand fra Tyent kan du for alvor gøre noget positivt for sin sundhed og livsstil. Du får din egen ungdomskilde, som nedsætter tempoet ved aldringsprocessen ved hjælp af en ioniseringsmaskine fra Tyent, som er en af verdens førende producenter.

Det er adskillige videnskabelige undersøgelser der slår fast, hvor vigtigt ioniseret vand er hvis man vil have en sundere livsstil med masser af antioxidanter. Ved at ændre dit drikkevand til ioniseret vand kommer du til at drikke flydende anti-aging. Du vil samtidig forebygge mange af de sygdomme der opstår på grund af de mest celleødelæggende frie radikaler. Du vil få det bedste og sundeste vand – med terapeutisk effekt, som vil påvirke din sundhed og livsstil resten af dit liv. Det er en af de bedste investeringer du vil kunne gøre for din krop og sundhed og til at leve sundt.

Ioniseret vand – hvis du vil booste din sundhed og livsstil

Ioniseret vand ikke bare smager godt, det gør en masse positive ting for kroppen. Det sørger for mere energi, overskud, klarhed, tænkeevne, bedre søvn, vitalitet osv. Ioniseret vand vil lindre gigt og smerter, som er foresaget af oversyringstilstande i kroppen. Det ioniserede vand kan ofte helt fjerne gigt og smerter i kroppen, da vandet er fantastisk til at eliminere den overskydende syre, som kroppen ikke selv kan komme af med – og som den så deponerer i kroppens væv, led og skelet.

Oversyringstilstande er skyld i de livsstilssygdomme vi døjer med i vesten. Hvis man begynder at drikke basisk ioniseret vand, så vil man ikke blot få en sundere livsstil nu – men på den lange bane også forebygge de trælse tilstande, som ellers vil komme i alderdommen – fordi ubalancer har sat sig som permanente tilstande, som har fået lov til at akkumulere over årtier.

Videnskabeligt bevist at ioniseret vand virker

Ioniseringsmaskiner virker virkeligt. Det er der masser af tilfredse kunder som kan bevidne dette rundt om på jorden. Der er over 100 millioner mennesker som drikker ioniseret vand. Der er mange videnskabelige undersøgelser som klart viser, at ioniseret vand har en tydelig terapeutisk effekt. Flere end 1000 videnskabelige studier er blevet udført efter 2007 i USA, Japan og Korea. Det var fra dette tidspunkt at forskerne fik øjnene op for molekylært hydrogen (H2), som bliver produceret i en premium ioniseringsmaskine.

Molekylært hydrogen vil gavne din krop og sundhed

Lige netop den mængde der bliver produceret med en ioniseringsmaskine fra Tyent har terapeutisk effekt. Det er meget forskelligt, hvad mængden af molekylært hydrogen er fra producent til producent, da elektrolysepladerne er forskellige.

Det er videnskabeligt bevist, at molekylært hydrogen er gavnlig ved mere end 170 menneskelige sygdomstilstande. Molekylært hydrogen findes i alle kroppens organer og celler. Dette viser klart hvor vigtigt dette grundstof er for vores helbred. Så vi fortsat kan opretholde en god sundhed og livsstil.

Læs mere om molekylært hydrogen (H2) hos det uafhængige amerikanske forskningsinstitut Molecular Hydrogen Foundation MHF 

Hvis du kunne tænke dig at få en pdf med alle over 500 videnskabelige studier, så kontakt mig på kontakt@tyent.dk Alle studierne er verificeret hos Molecular Hydrogen Foundation.

 

Læs også: Hydrogen-rigt vand fra en ioniseringsmaskine

Læs også: Dehydrering

Læs også: Hvad sker der i et elektrolysekammer 

 

Hjemmeside design: DuexDesign