Tyent UCE-11 Turbo ioniseringsmaskine

DKK21,599.00

Modellen installeres normalt ved køkkenvasken ved siden af den eksisterende vandhane. Kræver minimal plads ved køkkenvasken. Selve aggregatet med filtre osv installeres under køkkenvasken.

Vigtigt: inklusiv John Guest lukkeventil (skal installeres på koldvandsledningen af autoriseret VVS-installatør. Derefter tilsluttes de medfølgende slanger. Når først lukkeventilen er monteret på koldvandsledningen tager det efterfølgende ca. 15 til 30 min at installere ioniseringsmaskinen).

Bemærk: ioniseringsmaskinen er udført i kromlignende plastik, så der ikke opstår korrosion – nedbrydning af metal.

BEMÆRK: de to filtre skal skiftes hvert halve år. Derforuden skal ioniseringsmaskinen afkalkes med det medfølgende afkalkningssæt minimum en gang om måneden alt efter hårdheden i vandet.

Leveringstid: 1-3 dage

Alle priser inkl. moms

In stock

SKU: 75389 Category:

Description

Tyent ioniseringsmaskine – mere end blot den daglige drik!

Udskift dit drikkevand til sundhedfremmende ioniseret vand med en Tyent ioniseringsmaskine. Så kommer du til at drikke verdens sundeste hydrogen-rige vand med terapeutisk virkning. Du vil hurtig mærke hvordan vandet forbedrer din sundhedstilstand. Du får mere energi og overskud, mindre smerter og din syre-base-husholdning bliver reguleret, så affaldsstoffer bliver fjernet fra dine celler i stedet for at ophobe sig i kroppen.

Drik terapeutisk hydrogen-rigt vand med en Tyent ioniseringsmaskine

Det helt særlige ved en Tyent ioniseringsmaskine er at vandet er fyldt med  antioxidanter og i særlig grad molekylært hydrogen, som bliver tilført som beriget gas under elektrolyse processen. Det kan man mærke, hvis man har en rift eller et sår på sin finger og man stikker den ind under det basisk ioniserede vand. Så føles det som om det det næsten støder. Det er fordi der er en negativ ladet spænding i vandet på grund af de massive mængder af antioxidanter i vandet, som virkelig er ekstremt.

Den molekylære hydrogen gas, som bliver produceret under elektrolyseprocessen har stor terapeutisk effekt. Ved at drikke 2 til 3 liter Tyent vand opnår man nogle sundhedsmæssige effekter, som man ikke opnår ved kun at spise basisk mad. Internationale forskere har dokumenteret en terapeutisk effekt ved 0,5 mg molekylært hydrogen i 1 liter ioniseret vand.

Se mere under www.hydrogenmolecularfoundation.com

Solid/Mesh Hybrid-plader med et pladeareal på 2483 cm2

Pladestørrelse: 7” x 4 3/4” inch. Pladeareal: 385 inch eller 2483 cm2

Alle Tyent ioniseringsmaskiner har Solid/Mesh Hybrid plade teknologi. Det er det bedste valg fordi Solid/Mesh Hybrid plade teknologien giver styrken fra solideplader, og meshplader giver et langt større overfladeareal. Så det er det bedste fra to verdner der kombineres.

De fleste ioniseringsmaskiner har plader, der er enten solide eller mesh. Tyents ingeniører var ikke tilfredse med nogen af typerne -fordi ingen af dem giver den maksimale elektrolyse power.

Her er grunden:

Solideplader er stærke, men mangler afgørende elektrisk ledeevne. Elektricitet er nemlig tiltrukket af kanter. De eneste kanter som solideplader har er kanterne rundt om pladens yderkant.

Meshplader har mange kanter, men de mangler holdbarhed. Ingen af disse to pladetyper opfylder Tyents høje standarder. Derfor udviklede Tyents ingeniører den banebrydende Solid/Mesh Hybrid-plade.

De tog en solidplade og borede huller efter et bestemt mønster, så de bevarede styrken i pladen. Og hullerne er tilstrækkelig store, så i de områder af verden, hvor der er meget hårdt vand, der stopper hullerne ikke til med kalk. Fordelen med Solid/Mesh Hybrid-pladen er, at de mange huller der er boret giver et langt større overfladeareal.

Den elektriske ledeevne bliver forstærket både ved hullernes kanter, og når vandet løber igennem hullerne samt ved pladens yderkanter.

Det er netop den elektriske ledeevne, som er afgørende for at kunne producerer store mængder antioxidanter og molekylært hydrogen.

Pladerne er lavet af det bedste titanium. Derefter er de dyppet 10 gange i platinium, og efterfølgende bagt for at hærde og opnå ekstrem styrke og holdbarhed.

elektrolyseplader

Verdens mest innovative ioniseringsmaskine

Tyent UCE-11 Turbo er verdens mest innovative ioniseringsmaskine. Ingen anden model på markedet i dag har 11 elektrolyseplader i titanium med medicinsk klassificeret coatede platinium. Ingen anden ioniseringsmaskine har en så innovativ berøringsfølsom skærm inspireret efter Apple’s iPhone – og så i hele 262.000 farver.

Blot et enkelt tryk på displayet vil producere det ønskede vand. Det er let at lave nye indstillinger når du fx vil justere pH-niveauet. Få det højeste negative ORP-niveau og dermed det størst niveau af antioxidanter og molekylært hydrogen med terapeutisk virkning. Med displayet er det nemt at se hvornår dine filtre skal skiftes. Du vil også blive gjort opmærksom på det med en stemme, når det er ved at være tid til at skifte til nye filtre.

Det hele styres digitalt via Smart-Phone displayet i farver. Man kan desuden styre de samme funktioner via ”jog-dial” betjeningen øverst på vand ioniseren. Skærmen og ”jog-dial” viser den pH-farve der svarer til det pH-niveau man har valgt.

UCE-11 Turbo med 11 plader har 20% mere ydelse end UCE-9000 Turbo med 9 plader på grund af den smarte SMPS Strømforsyning.

RTR-renseprogram

RTR-renseprogram (Real Time Refresh), som automatisk renser elektrolysepladerne. Denne ioniseringsmaskine er topmodellen med 11-hybrid-titaniumplader som er dyppet 10 gange i platinium og bagt i en speciel ovn for at pladerne kan opnå den største holdbarhed.

En Tyent ioniseringsmaskine er både basisk og syrlig

4 basiske niveauer (inkl. turbo)
4 syrlige niveauer (inkl. turbo)
1 neutralt niveau

Tyent ioniseringsmaskine booster din sundhed!

 • Reducer inflammation ved at neutralisere syreophobninger i kroppen
 • Molekylær hydrogen (H2) har terapeutisk effekt
 • Hydrogen-rigt vand booster atletiske præstationer
 • Reducerer restitutionstiden med det halve
 • Forbedrer kognitive funktioner
 • Fjerner ophobede giftstoffer på cellulært plan
 • Styrker immunforsvaret naturligt med masser af antioxidanter
 • Giver energi og overskud – livsvigtig negativ ladet elektrisk spænding i vandet (negative ORP)
 • Renser vandet for over 200 stoffer fx pesticider, tungmetaller, medicinrester osv.
 • Verdens bedste vand med Ultra-filtreringssystem der er højere end industristandarden
 • Vandet er lettere at drikke fordi vandmolekylerne er halveret
 • 57 Hz ioniseret vand. Cellerne bliver hydreret op til 6 gange bedre end med normalt postevand

DER FØLGER ET AFKALKNINGSSÆT MED

Læs også: Hvad er basisk ioniseret vand? 

Relateret produkt: ACE 11-Turbo vand ioniserer

SE PRODUKTVIDEO AF IONISERINGSMASKINEN UNDER FANEN VIDEOS

pdflogo_ UCE Præsentation

Låneberegning og ansøgning- Xpres VIP-lån 

Låneberegning og ansøgning-1 Års rentefri

Finansiering med Xpres VIP-lån fra kr. 434 pr. md

 

Tyent UCE-11 Turbo ioniseringsmaskine

Additional information

Weight 7.4 kg
Dimensions 36.00 × 13.50 × 35.50 cm

You may also like…

Scroll to top