Hydrogenrigt vand fra en ioniseringsmaskine

Del med en ven

Hydrogenrigt vand fra en ioniseringsmaskine gør hele forskellen!

 

Hvad siger forskningen om hydrogenrigt vand?:

”Det er ikke en overdrivelse at sige, at hydrogens virkning i terapeutisk og preventiv medicin kan blive enorm i fremtiden.” – Artikel om molekylær hydrogen i Free Radical Research, 2010.

Hydrogenrigt vand er en ungdomskilde

Derfor kan man med rette kalde den molekylære hydrogenterapi for et sandt videnskabeligt gennembrud. Jo, mere de forsker i det molekylære hydrogen (H2), desmere ser det ud til at have den ønskede effekt som det en ungdomskilde må indeholde.

Siden 2007 er der blevet dokumenteret over 1000 videnskabelige artikler. Indtil nu er det påvist at molekylært hydrogen H2 har indflydelse på omkring 170 forskellige sygdoms-modeller hos mennesker. [1] Og studier viser at det molekylære hydrogen har en overordentlig terapeutisk effekt.

Effekten af det molekylære hydrogen er blevet iagttaget i alle væv og sygdomstilstande, herunder hjernen, rygmarv, øjne, øre, lunge, hjerte, lever, nyre, bugspytkirtel, tarm, blodkar, muskler, brusk, stofskiftet, og betændelse / allergi osv.

Molekylær Hydrogen (H2) den mest powerfulde antioxidant

Drik hydrogenrigt vand som en terapeutisk og preventiv strategi mod livsstilssygdomme. Disse truer vores sundhed på grund af den udbredte oxidative stress. Denne oxidative stress tilstand er årsag til mange af de sygdomme vores samfund kæmper med. Såsom kræft, diabetes, parkinson, alzheimer, allergi, inflammation mm. Det har overrasket videnskaben, hvor enorm stor virkning det molekylære hydrogen har. Dette for længst glemte molekyle kan meget vel blive nøglen, der kan revolutionere sundhed og wellness.

 

 

 

Hvordan virker H2 Molekylært Hydrogen?

Studier foretaget på mennesker, dyr og celler viser, at det har meget gavnlige virkninger via tre primære punkter.

  1. I vores krop omkonverterer det øjeblikkeligt toxiske hydroxyl radikaler til vand.
  2. Det vedligeholder det homeostatiske niveau af vores krops egne antioxidanter.
  3. Det har også en gavnlig effekt på celle signalering, celle-stofskifte, anti-inflammatoriske og anti-aging effekt.

Molekylær hydrogen gas (H2) er ikke en fremmed substans for os. Det er ikke ukendt for kroppen. Når vi har spist en fiber-rig kost, så producerer visse tarmbakterier faktisk en stor mængde molekylær hydrogen gas. Det kommer fra de fibre vi ikke kan fordøje. Gassen kommer over i blodet og medfører mange gavnlige virkninger. Så det viser at det er meget vigtigt med en fiber-rig kost. Dette er måske en af grundende til at en diæt rig på kostfibre reducerer inflammation. Det har også sundhedsmæssige fordele for hjerte-kar-systemet og andre fordele for vores generelle sundhed.

Sjældne mineralske kilder indeholder molekylært hydrogen

Ifølge forskningen, så er vand som indeholder opløst hydrogen gas ofte den mest effektive måde, at optage hydrogen på. Den nyeste forskning bekræfter også, hvorfor sjældne mineralske kilder har terapeutisk effekt. Det er sjældne kilder i Mexico, Sydfrankrig, Tyskland og Indien. Det er fordi de indeholder naturligt forekommende hydrogen gas.

Der er virkelig grund til at blive begejstret over det hydrogen-rige vand fordi der er så mange fordele ved at drikke vandet. Studier viser at disse meget sjældne mineralske kilder rundt om i verden har terapeutisk virkning. Mennesker har i generationer haft gavn af at drikke vandet fra disse kilder. Men det er først indenfor nyere tid, at forskere har fundet ud af de mange terapeutiske fordele. Det har vist sig, at den molekylære hydrogen gas er gavnlig for alle former for liv. Ikke blot for mennesker og dyr, men også planter.

”Tyent vand, sammen med alle de fordele det har, neutraliserer frie radikaler på en meget effektiv måde.” Dr. Nancy McClellan DC Dipl. Ac

 

 

 

 

Antioxidanter neutraliserer frie radikaler

Den meget ansete og uafhængige biokemiske forsker Tylor LeBaron, som leder Molecular Hydrogen Foundation siger følgende i et interview i Healthylivingmagazin: “Når antioxidanter i almindelighed neutraliserer frie radikaler gør de det ved at donere en elektron til de fire radikaler.

Problemet er at disse antioxidanter nu selv mangler en elektron og kan derfor forårsage skade i cellerne fordi de selv kan agerer som en pro-oxidant. Dette kræver at kroppen selv kan lede de brugte antioxidanter ud ved, at neutralisere dem eller udskille dem.

I kontrast til det, så agerer molekylært hydrogen H2 sig helt anderledes ved. Det er en antioxidant imod hydroxyl radikaler (*OH). Det eneste biprodukt der opstår er vand ifølge den reaktion der sker H2 + 2*OH→2H2O”.

Molekylær hydrogen er en selektiv antioxidant, som kan donere elektroner til disse destruktive frie radikaler – uden selv at blve oxiderende. Derved bliver disse oxidative elementer stabiliseret og stopper deres oxidative angreb i kroppen, og bliver ledt ud af kroppen.

Det molekylære hydrogen reducerer også det toxiske peroxynitrit, som er en anden destruktiv oxidant. Samtidig booster det kroppens forsvar ved at forøge produktionen af naturlige antioxidant enzymer såsom glutathion, superoxide dismutase (SOD) og catalase mm.

Hydrogenrigt vand med terapeutisk effekt

Yderligere har nyere studier vist at molekylært hydrogen gas opløst i vand forøgede produktionen af et hormon kaldet ghrelin. Dette stof findes i maven og er bedst kendt for at stimulere appetitten. Det ioniserede vand boostede samtidig vækst hormoner og havde en beskyttende effekt i hjernen, hjerte-kar-systemet, lever og mange andre steder i kroppen.

Det interessante ved ghrelin er at når det kommer i forbindelse med hydrogenrigt vand, så bryder det igennem til hjernen via den ellers lukkede blod-hjerne-barrierer. Og forskning har påvist, at patienter med parkinson, alzheimer, demens og autisme har opnået meget positive forbedringer rent kognitivt. Der bliver på forunderligvis åbnet op, som andre stoffer ikke er i stand til. Ved blot noget så enkelt, at lade sit postevand løbe igennem en ioniseringsmaskine, så får man hydrogenrigt vand med en enorm sundhedsmæssig effekt.

H2 molekylerne er så små, at de er i stand til at trænge igennem cellulære membraner samt mitokondrierne – cellernes energi kraftværker. Det er sågar i stand til som den eneste antioxidant, at trænge igennem blod-hjerne-barrieren. Derfor har det effekt på autoimmune tilstande som parkinson og alzheimer sygdomme. Det er i stand til at trænge igennem til alle celler, væv og organer og tilfører dets positive terapeutiske effekt til hele kroppen.

 “Således reducerer kontinuerlig indtagelse af hydrogen-vand oxidativ stress i hjernen, og forhindrer det stress-inducerede fald i læring og hukommelse forårsaget af kronisk fysisk tilbageholdenhed. Hydrogen-vand kan være anvendelig til forebyggende anvendelse i kognitiv eller andre neuronale sygdomme” [2]

Læs også: Dødt eller levende vand – hvad drikker du?

Læs også: Antioxidanter og de frie radikaler 

1 kommentar til “Hydrogenrigt vand fra en ioniseringsmaskine”

  1. Pingback: Antiinflammatorisk kost - Din komplette guide - Undgå betændelse i kroppen

Skriv en kommentar