vidnesbyrd video

Tilføj din overskrift her
Tilføj din overskrift her
Tilføj din overskrift her
Tilføj din overskrift her
Tilføj din overskrift her
Tilføj din overskrift her

Kundeudtalelser

Jeg er meget taknemmelig for at have Tyent ioniseret vand. Jeg blev diagnosticeret med brystkræft i august sidste år, og efter at have læst mange artikler har jeg besluttet at forbedre kvaliteten af ​​mit drikkevand med Tyent ioniseret vand. Tyent ioniseret vand renser, øger vandets pH, og på samme tid kan jeg mærke, at det ioniserede vand hydrerer kroppen i større udstrækning. Dette hjælper under kræftbehandlingen - jeg har kun haft nogle mindre bivirkninger af kemoterapien, og jeg tror virkelig, at vandkvaliteten gjorde en forskel. Jeg var igennem et forløb på 16 kemobehandlinger.

Mariana Moreira

Min kone er på kemobehandling og efter ca. 2 uger med vandet har hun ikke længere ondt i leddene og muskelsmerter i skulder og ryggen. Hun har haft mange muskelsmerter ifm. kemobehandling. Men hun har også døjet meget med smerter i leddene inden hun begyndte på kemobehandlingen. Vi tror at det er vandet som gør det, vi kan ikke finde andre forklaringer. Grunden til vi købte maskinen, var at forebygge min kones kræft i at vende tilbage, det håber og tror vi på at maskinen gør. Min svigerfar drak af vandet i 2 uger og hans slim (haft det længe) er forsvundet, og han sover bedre. Han har gammelmands sukkersyge, så vi tror det vil gavne ham i længden at drikke vandet. For mig personligt, plejer jeg at have meget ømme ben og ryg fra mandag til onsdag pga. flere timers volley om søndagen. Det har jeg ikke længere. Jeg kommer mig hurtigere over det, og er overrasket over, at jeg kan løbe op af trapperne om mandagen. Ryggen og benene er ikke ømme på samme måde længere, inflammationen er hurtig aftagende. Generelt så fejler vi ikke noget efter, at vi er begyndt at drikke vandet.

Nhien Hao Chung

Efter 14 dage kunne jeg mærke, at jeg fik meget mere energi. Jeg har døjet meget med tør hud. Det har jeg ikke mere - det har været et stort problem tidligere. Mit blodsukker er helt i balance, og det betyder rigtig meget for mig. Jeg sover helt igennem om natten, og vågner ikke som jeg tidligere gjorde. Det er blevet forbedret efter omkring 6 måneder. Jeg drikker meget mere vand fordi det er behageligt at drikke ioniserede vand - og det er dejlig blødt og smager godt. Kaffen smager også godt. Mine hænder har rystet meget. Det har været meget irriterende for mig. Det har jeg heller ikke mere. Jeg har haft store problemer med leddene i mine hænder. Det er også væk, det havde jeg næsten glemt. Så jeg kan kun anbefale en Tyent ioniseringsmaskine.

Sonja Andersen