Kontakt os

+45 42300045

kontakt@tyent.dk

Kirketoften 26
Løjt Kirkeby
6200 Aabeneraa

Ofte stillede spørgsmål

Pga den høje kvalitet i basisk ioniseret vand, og dets høje evne til at hydrere, så anbefaler Tyent ikke til at man drikker 30 min før og efter indtagelse af receptpligtig- eller håndkøbsmedicin.

Når man tager det ovennævnte medicin tager man det sammen med ”H2O” neutralt vand pH7. Til gengæld anbefaler Tyent, at man indtager basisk ioniseret vand sammen med sine vitaminer, mineraler og næringspulver pga dets høje optagelsesevne.

Det er forskelligt fra person til person. Nogle mærker allerede en lille forbedring efter få dage eller indenfor få uger. Har man har haft sygdomstilstande eller oversyringstilstande som har bragt ubalance i kroppen, så skal man forvente at der går noget tid. Kroppens evne til at skabe harmoni

Nogle oplever at de får hovedpine og diarré, når de begynder at drikke basisk ioniseret vand, som har et højere pH-værdi end alm postevand. Basisk ioniseret vand er 5-6 gange mere hydrerende end alm vand, og det er med til at skylle toxiner hurtigere og mere effektivt ud af ens krop. Det er denne udrensningseffekt som kan give ubehag i nogle få dage.

Ikke alle vandkilder er ens. På Tyents ioniseringsmaskiner kan man justere strømstyrken, og det er ikke alle ioniseringsmaskiner man kan det med, men det kan man på alle Tyents maskiner.

På den måde kan man finde frem til den helt optimale pH-værdi ifh til netop dit postevand, og dets sammensætning af mineraler.

På den måde får du optimalt basisk ioniseret vand på hvert af de basiske niveauer. Desuden får du den største mængde af antioxidanter, og H2 molekylært hydrogen når du justerer ioniseringsmaskinen efter din vandkilde. 

ORP-værdien – der står for Oxidation Reduktions Potientialet, er en betegnelse der anvendes når der måles antioxidanternes styrke i en væske. Der er både negativ og positiv ORP.

En negativ ORP betyder at en væske afgiver frie elektroner – og dermed indeholder den antioxidanter, som bekæmper de skadelige frie radikaler.

En positiv ORP betyder at væsken stjæler elektroner, og gør den dermed oxidativ, som kan være skadeligt for ens helbred. Alt postevand og flaskevand er dødt vand – da det har positiv ORP.

Med en ioniseringsmaskine fra Tyent vil det døde postevand blive omdannet til aktivt levende basisk ioniseret vand med terapeutisk virkning.

En god tommelfingerregel er at man drikker 0,3 liter vand for hver 10 kg man vejer. Vejer du 80 kg, så skal du drikke 8 x 0,3 = 2,4 liter. Hvis man vil opnå en terapeutisk effekt ved at drikke det ioniserede vand, så skal man drikke minimum 1,5-2,0 liter pr. dag.