Cookie

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Hjemmesiden anvender cookies til statestik og optimering af hjemmesiden. Når du handler ved Tyent Danmark, så accepterer du dette. Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet.

Hvad er en cookie?
En cookie er en passiv datafil, som gemmes på din computer, smartphone, tablet eller andet IT-udstyr, når du besøger en hjemmeside. En cookie kan ikke sprede virus eller andre skadelige programmer, men gør det muligt at analysere hvilke sider og funktioner, der bruges på hjemmesiden. Samtidig kan den også være med til at forbedre brugeroplevelsen.

Hvordan blokerer eller sletter jeg cookies?
Ønsker du ikke at acceptere cookies fra vores hjemmeside, kan du i de fleste nyere browsere vælge avancerede cookie-indstillinger under internet-indstillinger og tilføje dette domæne til listen over hjemmesider, du vil blokere cookies fra. Du kan også slette individuelle cookies eller alle de cookies, som din browser har gemt. Hvis du sætter din browser op til at nægte cookies, skal du være opmærksom på, at der kan være funktionaliteter på forskellige hjemmesider, herunder også Tyent-danmark.dk, der ikke virker.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning:http://minecookies.org/cookiehandtering

Vores brug af cookies
Vi bruger cookies til at finde fejl på hjemmesiden og analysere brugen af hjemmesiden, herunder bl.a. hvor mange besøgende vi har, hvilke sider der vises mest, og hvordan brugervenligheden kan optimeres.
Vi håber, at du vil tillade vores cookies, da de hjælper os med at forbedre hjemmesiden og dermed din oplevelse på hjemmesiden.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb på webshoppen.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og for at websitet kan fungere optimalt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Vi har Databehandleraftaler på alle de samarbejdspartnere vi har.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@tyent.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Tyent Danmark
Thomas Andersen
Snareved 2A
6200 Aabenraa
Telefon: +45 42300045
Email: kontakt@tyent.dk

Hjemmeside design: DuexDesign