Tyent’s ioniseringsmaskiner

Del med en ven

Med et pladeareal på enorme 2483 cm2 (11-pladers modeller) og en gratis udvidet garanti på 5 år på Tyent’s ioniseringsmaskiner og 8 års garanti på elektrolysepladerne.

Alle Tyent’s ioniseringsmaskiner benytter sig af solide-mesh-hybrid elektrolyseplader. Vores 11-pladers ioniseringsmaskiner er Tyent ACE-11 Turbo og Tyent UCE-11 Turbo.

Tyent’s banebrydende elektrolyseplader

I starten brugte Tyent solide elektrolyseplader, som en del producenter stadig benytter. Men disse plader har desværre nogle begrænsninger, som Tyent’s ingenører hurtig fandt ud. Så hvis de for alvor skulle revolutionere ioniseringsmaskinen – så måtte de starte med selve “motoren” i maskinen – altså elektrolysekammeret. Så de gik fra solideplade (version 1.0) til solide-hybrid-plader (version 2.0), og de har aldrig set sig tilbage siden. 

Tyent har faktisk opfordret de andre producenter til også at benytte denne hybrid-teknologi. Men de producenter som har eksisteret i mere end 40 år holder stadig fast i det gamle, og udvikler sig desværre ikke mere. De ændrer kun antallet af deres plader, men derudover kommer der ingen innovative nytænkninger og revolutionerende nyheder. Der ligger Tyent i front og er dem der kommer med nye banebrydende teknologier, som aldrig før er set i ioniseringsmaskiner.

Derfor er solid-hybrid-plader bedre end andre elektrolyseplader 

Tyents inginører har boret hullerne i elektrolysepladerne efter en bestemt matematisk formel. Hullerne i pladen giver for det første et større pladeareal. Ja, selvom man har fjernet noget af pladen – så får man stadig et større pladeareal. For det andet, og det er langt det vigtigste i den her sag, så får man en plade, som generer meget mere strøm igennem vandet.

Og det resulterer i at den producerer langt flere antioxidanter, mineraler og molekylært hydrogen end plader der er solide. Det hænger sammen med, at jo flere kanter der er på en elektrolyseplade, jo mere spænding vil den lave igennem vandet. Der kan solideplader ikke være med.

Danmarks bedste udvidede gratis garanti 

Tyent Danmark yder 5 års gratis garanti på hele ioniseringsmaskinen, og 8 års gratis garanti på elektrolysekammeret. Der fås ikke nogen bedre garanti i Danmark hos nogen forhandler af ioniseringsmaskiner end hos Tyent Danmark. Desuden er vi også kendt for en exceptionel kundeservice, hvor vi går rigtig langt for vores kunder – vi vil kun have tilfredse og glade kunder. Det er det vi bygger vores forretning på – og bestræber os for at efterleve, hver dag.   

Tyent’s elektrolyseplader præsterer topresultater i det hårdeste vand

Tyent’s ioniseringsmaskiner virker upåklageligt selv i Danmarks hårdeste vand på Frederiksberg. Maskinerne skal kun afkalkes 1 gang i måneden. Tyent’s maskiner skal heller ikke til service for at blive dybderenset for kalk, som flere af de andre maskiner skal – fra producenter som har været over 40 år på markedet. For at opnå de 8 års garanti, så skal der afkalkes hver fjerde eller femte uge. Hvis elektrolysekammeret kalker til, og det viser sig, at der aldrig har været afkalket eller afkalkningen er mangelfuld, så bortfalder garantien på de 8 år.    

 

vand ioniseringsmaskine

Skriv en kommentar