H2CAP Plus Hydrogen Booster

Sale!

DKK1,875.00 DKK1,775.00

Leveringstid: 1 -3 dage.

Alle priser er inkl. moms

Out of stock

SKU: 75200 Category:

Description

H2CAP Plus – hydrogen vand der booster din energi og vitalitet hele dagen!

Drik H2 hydrogen vand – den stærkeste antioxidant

Lav dit eget energifyldte hydrogen vand fyldt med antioxidanter. Nu kan alle booste deres eget drikkevand med molekylært hydrogen, som er den mest powerfulde antioxidant. Det er den eneste antioxidant som er i stand til at neutralisere de aller farligste og mest celle ødelæggende frie radikaler (Hydroxyl radikaler). De udgør en meget stor trussel for vores sundhed.

På bare 3 minutter og 30 sekunder kan du omdanne dit vand til den sundeste antioxidative drik – H2 hydrogen vand

H2CAP Plus producerer det reneste hydrogen vand på minimum 1000 ppb og op til 1200 ppb helt uden ozon eller klor som restprodukter. Oplev rigtig hydrogen vand. Den mest kompakte hydrogen booster med High-end teknologi lavet i de bedste materialer og det smarteste design.

Læs også: Hydrogenrigt-vand fra en ioniseringsmaskine

Din egen ungdomskilde med enorme sundhedsmæssige fordele

Den store mængde af molekylært hydrogen har stor indflydelse på over 200 sygdomme – det har den videnskabelig forskning slået fast med sikkerhed. Det bekæmper frie ilt radikaler, som er ekstrem skadelige for kroppen. Disse hydroxyl radikaler bliver neutraliseret til almindeligt vand og ledt ud af kroppen uden at gøre skade.

H2 neutraliserer enkelt og hurtigt toxiske frie radikaler, og omdanner dem til rent vand. De bliver på naturlig måde ledt ud af kroppen uden at efterlade sig toksiske gifte eller et syrligt miljø i og omkring cellerne.

 

Derved bliver bliver kroppens celler og DNA beskyttet mod celleforandringer, som er roden til mange sygdomme – kroppen bliver dermed ikke udsat for belastning.

Molekylært hydrogen er stærk nok til at reparerer oxiderede celler og DNA, og føre dem tilbage til deres normale tilstand. Det fjerner betændelse (inflammation) og smerter og beskytter mod cellemutation.

Vandet smager neutralt, blødt og friskt.

H2CAP Plus optimerer optagelsen af vitaminer og mineraler samt de næringsstoffer vi optager igennem vores mad.

Giv dine celler det bedste vand at leve i – og du vil få de bedste betingelser for et sundt liv. Hydrogen vand gør huden blød, hydreret og smuk, det optimerer indefra og giver et ungdommeligt udseende.

Forøger de kognitive funktioner som hjælper ved neurologiske sygdomme.

Understøtter kroppens afgiftning og hjælper med vægtreduktion.

Ioniseringsmaskine i lommestørrelse

Få din egen mini ioniseringsmaskine i lommestørrelse på bare 53 gram. Du kan derfor have den med dig uanset hvor du går hen. Du kan altid få hydrogen vand uanset om du er på farten, på kontoret eller kører i din bil.

Og du kan lave det sundeste hydrogen vand derhjemme til gavn for hele familien. Nu kan du glæde dig over de helsemæssige fordele som molekylært hydrogen udvirker.

Tag din H2CAP Plus og din smartphone og du har altid det sundeste hydrogen vand lige ved hånden.

Powerfuld performance

Det er den eneste hydrogen booster i verden der kan bibeholde det molekylære hydrogen i over 300 timer vel og mærke på minimum 1000 ppb (1 mg og med -400 ORP).

Sikke en bedrift af Tyents ingeniører. ORP er betegnelsen for hvor effektiv en væske kan reducere oxidation (Oxidations reduktions potientiale). -400 ORP svarer til næsten 100 milliarder antioxidanter. Så selvom den er lille af størrelse er den enorm powerfuld. Den producerer verdens stærkeste antioxidant.

Verdens første 9-pladers hydrogen booster

Tyents inginører har endnu engang overgået dem selv, og lavet en skelsættende teknologi. Cross-Mess- pladerne producerer den mest effektive elektrolyse med det højeste niveau af molekylært hydrogen. Ingen andre hydrogen booster kan holde et niveau på minimum 1000 ppb i over 300 timer eller mere end 12 dage.

Kunstig intelligens fortæller hvornår pladerne skal renses

Ligesom de almindelige ioniseringsmaskiner skal elektrolysepladerne med jævne mellemrum afkalkes. H2CAP Plus fortæller selv – ved hjælp af kunstig intelligens – hvornår den ikke mere er i stand til at producere minimum 1000 ppb.

Der viser en alarm som blinker med et orange LED-lys. Så skal du blot tilføre citronsyre til vandet og gennemføre afkalkningsprogrammet. H2CAP Plus overvåger automatisk elektrolysepladerne og membranen.

Hvordan benytter jeg H2CAP Plus?

Tag en vandflaske med en gevindstørrelse på 28 mm (den gængse skruelagsstørrelse i Europa). Fyld den op med postevand eller almindelig flaskevand til vandet når op til flaskehalsen (den må ikke fyldes helt op, da der skal være plads til det tryk, som det molekylære hydrogen giver).

Skru H2CAP Plus på vandflasken og stil nu flasken på hovedet. Tilslut den nu til din smartphone via usb-stikket. Nu begynder den automatisk at producere molekylært hydrogen, som er de bobler der stiger op i flasken. Efter 3 minutter og 30 sekunder stopper hydrogen boosteren automatisk elektrolyseprocessen, og du har nu frisk hydrogen vand.

VIGTIGT: LÆS MANUALEN INDEN DU BENYTTER MASKINEN. Det er vigtigt at elektrolysepladerne ikke udsættes for trykbelastning, da det kan ødelægge H2CAP Plus. Flasken må derfor aldrig blive fyldt helt op med vand og hvis du vil tilføre yderligere molekylært hydrogen – så skal du skrue H2CAP Plus af, så trykket kommer væk. Og skru den så på igen og lad den endnu engang køre en session på 3 minutter og 30 sekunder. Selvom H2CAP Plus ikke bliver brugt i længere tid, så er elektrolysepladerne og membranerne hurtige til at blive aktiveret igen, så de kan producere det sundeste hydrogen vand.

Detaljer:

  • Hydrogen booster
  • Omdanner poste- og flaskevand til hydrogen vand på minimum 1000 ppb på 3 min 30 sek.
  • Virker med usb-stik. Brug H2CAP Plus med din smartphone, laptop, powerbank osv.
  • Lavet af rustfri stål, Tritan BPA fri materialer, ikke skadelig silikone.
  • Fantastisk anti-aging som giver smuk og ungdommelig hud
  • Booster immunforsvaret for optimal sundhed
  • Holder kroppen og hjernen sund Materialerne er uden skadelige stoffer.

Alle plastik-materialer er lavet i Tritan og er dermed BPA-fri. Ioniseringspladerne er lavet af titanium dyppet i platinium og er sikre at bruge.

OBS! Hvis du indenfor 60 dage efter dit køb af H2CAP Plus efterfølgende vil købe en ioniseringsmaskine, så giver vi dig H2CAP Plus’ens pris i rabat (kr. 1875) . Gælder modellerne: ACE-9 Turbo, ACE-11 Turbo, UCE-9000 Turbo samt UCE-11 Turbo (dog ikke ved i forvejen nedsat rabat på ioniseringsmaskiner. Ved køb af mere end én H2CAP Plus gives der kun rabat på 1 stk.) 

H2CAP Plus Hydrogen Booster

Additional information

Weight 0.30 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “H2CAP Plus Hydrogen Booster”
Scroll to top