H2CAP Plus Hydrogen Booster

DKK1,875.00

H2CAP Plus Hydrogen Booster laver H2 hydrogen vand. Drik den mest powerfulde antioxidant H2 molekylært hydrogen. Neutraliserer oxidativ stress. Få masser af energi og overskud til hele dagen.

På blot 3,5 minut putter H2CAP Plus mellem 1,0 til 1,2 mg ind i 0,5 liter drikkevand. H2 hydrogen eller molekylært hydrogen også kendt som brint er verdens mest powerfulde antioxidant. Nu kan du lave det bedste ioniseret hydrogen-rigt vand selv når du er på farten.

H2CAP Plus – hydrogen vand, der øger din energi og vitalitet hele dagen!

Drik H2 hydrogen vand – den stærkeste antioxidant

Lav dit eget energirige hydrogen vand fyldt med antioxidanter. Nu kan alle booste deres eget drikkevand med molekylært hydrogen eller H2 brint, som er en usynlig gasart.  Det er det mindste element i hele universet – men samtidig er det den mest powerfulde antioxidant. Det er den eneste antioxidant, der er i stand til at neutralisere de farligste og mest celleødelæggende frie radikaler (Hydroxylradikaler). De udgør en meget stor trussel mod vores helbred, hvis de får lov til at få frit spil i kroppen.

 

På bare 3 minutter og 30 sekunder kan du gøre dit vand til den sundeste antioxidant drink – H2 hydrogen vand

H2CAP Plus producerer det bedste hydrogen vand på mindst 1000 ppb og op til 1200 ppb helt uden ozon eller klor som restprodukter. Oplev ægte hydrogen vand. Den mest kompakte hydrogen booster med avanceret teknologi fremstillet i de bedste materialer og det smarteste design.

 

Læs også: Hydrogen-rigt vand fra en ioniseringsmaskine 

Din egen ungdomskilde med enorme sundhedsmæssige fordele

Den store mængde molekylært hydrogen eller brint har indflydelse på over 200 sygdomsmodeller. Det har videnskabelig forskning dokumenteret med sikkerhed. Det bekæmper frie iltradikaler, som er ekstremt skadelige for kroppen. Disse hydroxylradikaler neutraliseres til almindeligt vand og føres ud af kroppen inden de når at forårsage skade i kroppen.  

H2 neutraliserer hurtigt og effektivt celleødelæggende frie radikaler og omdanner dem til rent vand. De føres naturligt ud af kroppen uden at efterlade giftige toksiner eller et surt miljø i og omkring cellerne.

 

Molekylært hydrogen beskytter kroppens celler og DNA mod celleændringer, som er grundårsagen til mange sygdomme – kroppen udsættes således ikke for oxidativ stress.

Molekylært hydrogen er stærkt nok til at reparere oxiderede celler og DNA og bringe dem tilbage til deres normale tilstand. Det tager kampen op mod betændelse og beskytter mod cellemutation.

 • Vandet smager dejligt neutralt, blødt og frisk.
 • H2CAP Plus optimerer absorptionen af ​​vitaminer og mineraler samt de næringsstoffer, vi optager gennem vores mad.
 • Giv dine celler det bedste vand at leve i – og du får de bedste betingelser for et sundt liv. Hydrogenvand gør huden blød, hydreret og smuk, det optimeres indefra og giver et ungdommeligt udseende.
 • Øger de kognitive funktioner, der hjælper med neurologiske sygdomme.
 • Understøtter afgiftning af kroppen og hjælper med vægttab.

Ioniseringsmaskine i lommestørrelse 

Få din egen mini ioniseringsmaskine i lommestørrelse på bare 53 gram. Du kan derfor have den med dig uanset hvor du går hen. Du kan altid få hydrogen vand uanset om du er på farten, på kontoret eller kører i din bil.

Og du kan lave det sundeste hydrogen vand derhjemme til gavn for hele familien. Nu kan du glæde dig over de helsemæssige fordele som molekylært hydrogen udvirker. Tag din H2CAP Plus og din smartphone og du har altid det sundeste hydrogen vand lige ved hånden.

Powerfuld performance

Det er den eneste hydrogen booster i verden der kan bibeholde det molekylære hydrogen i over 300 timer vel og mærke på minimum 1000 ppb (1 mg og med -400 ORP).

Sikke en bedrift af Tyents ingeniører. ORP er betegnelsen for hvor effektiv en væske kan reducere oxidation (Oxidations reduktions potientiale). -400 ORP svarer til næsten 100 milliarder negativladede elektroner – som er antioxidanter – fordi de modvirker oxidation i kroppen forårsaget af angreb fra de frie radikaler. Så selvom den er lille af størrelse er den enorm powerfuld. Den producerer den stærkeste antioxidant H2 der er kendt i hele universet.

Verdens første 9-pladers hydrogen booster

Tyents inginører har endnu engang overgået dem selv, og lavet en skelsættende teknologi. Cross-Mess-pladerne producerer den mest effektive elektrolyse med det højeste niveau af molekylært hydrogen. Ingen andre hydrogen booster kan holde et niveau på minimum 1000 ppb i over 300 timer eller mere end 12 dage.

Kunstig intelligens fortæller hvornår pladerne skal renses

Ligesom de almindelige ioniseringsmaskiner skal elektrolysepladerne med jævne mellemrum afkalkes. H2CAP Plus fortæller selv – ved hjælp af kunstig intelligens – hvornår den ikke mere er i stand til at producere minimum 1000 ppb.

Der viser en alarm som blinker med et orange LED-lys. Så skal du blot tilføre citronsyre til vandet og gennemføre afkalknings-processen. H2CAP Plus overvåger automatisk elektrolysepladerne og membranen.

Hvordan benytter jeg H2CAP Plus?

Tag en vandflaske med en gevindstørrelse på 28 mm (den gængse skruelagsstørrelse i Europa). Fyld den op med postevand eller almindelig flaskevand til vandet når op til flaskehalsen (den må ikke fyldes helt op, da der skal være plads til det tryk, som der naturligt kommer).

Skru H2CAP Plus på vandflasken og stil nu flasken på hovedet. Tilslut den nu til din smartphone via usb-stikket. Nu begynder den automatisk at producere molekylært hydrogen, som er de bobler der stiger op i flasken. Efter 3 minutter og 30 sekunder stopper hydrogen boosteren automatisk elektrolyseprocessen, og du har nu frisk hydrogen vand.

VIGTIGT: LÆS MANUALEN INDEN DU BENYTTER MASKINEN. Det er vigtigt at elektrolysepladerne ikke udsættes for trykbelastning, da det kan ødelægge H2CAP Plus. Flasken må derfor aldrig blive fyldt helt op med vand. Hvis du vil tilføre yderligere molekylært hydrogen – så skal du skrue H2CAP Plus af, så trykket kommer væk. Og skru den så på igen og lad den endnu engang køre en session på 3 minutter og 30 sekunder. Selvom H2CAP Plus ikke bliver brugt i længere tid, så er elektrolysepladerne og membranerne hurtige til at blive aktiveret igen, så de kan producere det sundeste hydrogen vand.

Detaljer:

 • Hydrogen booster
 • Omdanner poste- og flaskevand til hydrogen vand på minimum 1000 ppb på 3 min 30 sek.
 • Virker med usb-stik. Brug H2CAP Plus med din smartphone, laptop, powerbank osv.
 • Lavet af rustfrit stål, Tritan BPA-fri materialer, ikke-skadelig silikone.
 • Fantastisk anti-aging, der giver en smuk og ungdommelig hud
 • Boost immunforsvaret for optimal sundhed
 • Keeps body and brain healthy The materials are free of harmful substances.
 • Holder krop og hjerne sunde
 • Alt plastmateriale er lavet af Tritan og er således BPA-fri.
 • Elektrolysepladerne er lavet af titanium, som er dyppet i platin og er sikre at bruge.

BEMÆRK! Hvis du efterfølgende vil købe en ioniseringsmaskine inden for 60 dage efter dit køb af H2CAP Plus, giver vi dig prisen på H2CAP Plus som rabat (1875 DKK). Gælder for modellerne: ACE-9 Turbo, ACE-11 Turbo, UCE-9000 Turbo og UCE-11 Turbo (undtagen allerede reducerede rabatter på ioniseringsmaskiner. Når du køber mere end en H2CAP Plus, gives der kun 1 rabat)

Leveringstid: 1-3 dage.

Alle priser er inkl. Moms

Vægt0.30 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “H2CAP Plus Hydrogen Booster”