Tyent ioniseringsmaskine ACE-9 Turbo

DKK14,995.00

Denne meget smalle og stylish smarte ioniseringsmaskine er en videreudvikling af UCE-serien (vandhanemodellen).

På det innovative LCD-display kan man med et enkelt tryk vælge det bedste drikkevand, som både er basisk og fyldt med antioxidanter. Molekylært hydrogen er den mest powerfulde antioxidant i universet.

Hydrogen som er en ufarlig gasart, som også er kendt som brint er ikke blot et fantastisk drivmiddel i form af grøn energi. Men det har videnskabelig dokumenteret effekt, og har en enorm stor indvirkning på kroppens sundhedsmæssige tilstand og funktioner.

Tyent ioniseringsmaskine ACE-9 Turbo har 9-elektrolyseplader. Den generer cirka 20% færre antioxidanter og mineraler, end hvis du vælger en Tyent ACE-11 Turbo, som har to elektrolyseplader mere.

Pladestørrelse: 9 stk. 7” x 4 3/4” inch. Pladeareal: 315 square inch eller 2030 cm2

Alle Tyents ioniseringsmaskiner er CE-kompatibel og ISO 9001: 2008 certificerede.

5 års garanti på alle ioniseringsmaskiner samt 8 års garanti på elektrolysepladerne.

Tyent ioniseringsmaskine for molekylært hydrogen – Tyent ACE-9 Turbo

Udskift dit drikkevand til sundhedfremmende ioniseret vand med en Tyent ioniseringsmaskine i premium kvalitet. Så kommer du til at drikke noget af verdens sundeste hydrogen-rige vand med terapeutisk virkning. Du vil hurtig mærke hvordan vandet forbedrer din sundhedstilstand. Du får mere energi og overskud, mindre smerter og din syre-base-husholdning bliver reguleret, så affaldsstoffer bliver fjernet fra dine celler i stedet for at de ophober sig i kroppen.

Tyent ioniseringsmaskine med Hydrogen Boost Teknologi

Det helt særlige ved en Tyent ioniseringsmaskine er, at vandet er fyldt med antioxidanter og i særlig grad molekylært hydrogen, som bliver tilført som beriget gas under elektrolyse processen. Det kan man mærke, hvis man har en rift eller et sår på sin finger og man stikker den ind under det basisk ioniserede vand – så føles det som om det næsten støder. Det er fordi der er en negativ ladet spænding i vandet på grund af de massive mængder af antioxidanter i vandet, som virkelig er ekstremt.

Den molekylære hydrogen gas, som bliver produceret under elektrolyseprocessen har stor terapeutisk effekt. Ved at drikke 2 til 3 liter Tyent vand opnår man nogle sundhedsmæssige effekter, som man ikke opnår ved kun at spise basisk mad. Internationale forskere har dokumenteret en terapeutisk effekt ved 0,5 mg molekylært hydrogen i 1 liter ioniseret vand.

Se mere under http://www.hydrogenmolecularfoundation.com

Solid/Mesh Hybrid-plader – pladeareal: 2032 cm2

Pladestørrelse: 7” x 4 3/4” inch. Pladeareal: 315 square inch eller 2032 cm2

Alle Tyent ioniseringsmaskiner har Solid/Mesh Hybrid plade teknologi. Det er det bedste valg fordi Solid/Mesh Hybrid plade teknologien giver styrken fra solideplader, og meshplader giver et langt større overfladeareal. Så det er det bedste fra to verdner der kombineres.

De fleste ioniseringsmaskiner har plader, der er enten solide eller mesh. Tyents ingeniører var ikke tilfredse med nogen af typerne. Fordi ingen af dem giver den maksimale elektrolyse power.

Her er grunden:

Solideplader er stærke, men mangler afgørende elektrisk ledeevne. Elektricitet er nemlig tiltrukket af kanter. De eneste kanter som solideplader har er kanterne rundt om pladens yderkant.

Meshplader har mange kanter, men de mangler holdbarhed. Ingen af disse to pladetyper opfylder Tyents høje standarder. Derfor udviklede Tyents ingeniører den banebrydende Solid/Mesh Hybrid-plade.

De tog en solidplade og borede huller efter et bestemt mønster, så de bevarede styrken i pladen. Og hullerne er tilstrækkelig store, så i de områder af verden, hvor der er meget hårdt vand, der stopper hullerne ikke til med kalk. Fordelen med Solid/Mesh Hybrid-pladen er, at de mange huller der er boret giver et langt større overfladeareal.

Den elektriske ledeevne bliver forstærket både ved hullernes kanter, og når vandet løber igennem hullerne samt ved pladens yderkanter.

Det er netop den elektriske ledeevne, som er afgørende for at kunne producerer store mængder antioxidanter og molekylært hydrogen.

Pladerne er lavet af det bedste titanium. Derefter er de dyppet 10 gange i platinium, og efterfølgende bagt for at hærde og opnå ekstrem styrke og holdbarhed.

elektrolyseplader

Et design-ikon blandt ioniseringsmaskiner

Tyent UCE-9 Turbo er en fantastisk innovative vand ioniseringsmaskine. Ingen anden model på markedet i dag har 9 elektrolyseplader i titanium med medicinsk klassificeret coatede platinium. Ingen anden vand ioniseringsmaskine har en så innovativ berøringsfølsom skærm inspireret efter Apple’s iPhone – og så i hele 262.000 farver.

Blot et enkelt tryk på displayet vil producere det ønskede vand. Det er let at lave nye indstillinger når du fx vil justere pH-niveauet. Få det højeste negative ORP-niveau og dermed det størst niveau af antioxidanter og molekylært hydrogen med terapeutisk virkning. Med displayet er det nemt at se hvornår dine filtre skal skiftes. Du vil også blive gjort opmærksom på det med en stemme, når det er ved at være tid til at skifte til nye filtre.

Det hele styres digitalt via Smart-Phone displayet i farver. Man kan styre alle funktioner via skærmen på vand ioniseren. Skærmen viser den pH-farve der svarer til det pH-niveau man har valgt.

Tyent ACE-9 Turbo som monteres direkte på køkkenvandhanen eller til koldvandsledningen er verdens mest innovative ioniseringsmaskine der kan stå på køkkenbordet eller monteres på væggen. Her får du en stærk ioniseringsmaskine med 9-elektrolyseplader i titanium med medicinsk klassificeret coatede platinium.

RTR-renseprogram

RTR-renseprogram (Real Time Refresh), som automatisk renser elektrolysepladerne. Denne Tyent ioniseringsmaskine er en del af vores topmodel-program med 9-hybrid-titaniumplader som er dyppet 10 gange i platinium og bagt i en speciel ovn for at pladerne kan opnå den største holdbarhed.

En Tyent ioniseringsmaskine er både basisk og syrlig

5 basiske niveauer (inkl. turbo)
4 syrlige niveauer (inkl. turbo)
1 neutralt niveau

Tyent ioniseringsmaskine booster din sundhed!

Reducer inflammation ved at neutralisere syreophobninger i kroppen
Molekylær hydrogen (H2) har terapeutisk effekt
Hydrogen-rigt vand booster atletiske præstationer
Reducerer restitutionstiden med det halve
Forbedrer kognitive funktioner
Fjerner ophobede giftstoffer på cellulært plan
Styrker immunforsvaret naturligt med masser af antioxidanter
Giver energi og overskud – livsvigtig negativ ladet elektrisk spænding i vandet (negative ORP)
Renser vandet for over 200 stoffer fx pesticider, tungmetaller, medicinrester osv.
Verdens bedste vand med Ultra-filtreringssystem der er højere end industristandarden
Vandet er lettere at drikke fordi vandmolekylerne er halveret
57 Hz ioniseret vand. Cellerne bliver hydreret op til 6 gange bedre end med normalt postevand

DER FØLGER ET AFKALKNINGSSÆT MED

Læs også: Hvad er basisk ioniseret vand?

Læs også: Bekæmper gigt og inflammation 

Låneberegning  og ansøgning – Xpres VIP-lån 

Låneberegning og ansøgning -1 Års rentefri

Finansiering med Xpres VIP-lån fra kr. 306 pr. md.

ACE-ioniseringsmaskinen bliver leveret med komplet udstyr, så den kan tilsluttes køkkenvandhanen – enten fritstående eller vægmonteres. Den kan også tilsluttes direkte til koldvandsledningen under vasken (tilkøb af spærreventil).

Ved køb af en ioniseringsmaskine medfølger der et filtersæt Carbonit Aktivt-kul blok filter + UF-membran filter (Ultrafiltrerring).

BEMÆRK: de to filtre skal skiftes hvert halve år. Derforuden skal ioniseringsmaskinen afkalkes med et specielt afkalkningssæt (som gratis følger med) minimum 1 gang hver måned.

Leveringstid: 1-3 dage

Alle priser inkl. moms

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tyent ioniseringsmaskine ACE-9 Turbo”

You may also like…