Afkalkningssæt med pumpe til UCE-serien

DKK298.00

I løbet af små 60 minutter kan du rense din Tyent vand ioniserer, så alt kalk bliver fjernet fra elektrolysepladerne. Så har du altid frisk tappet basisk ioniseret vand med optimalt ioniserede mineraler og aktivt hydrogen. Alt efter vandets “hårdhed”, så skal den afkalkes mindst hver tredje måned. Som en tommelfinger regel vil det være godt at gøre det én gang i måneden I Danmark, hvor vi har meget hårdt vand. Når de to poser med afkalkningspulver er brugt kan du købe nogle i udvalgte butikker eller bruge alm eddike.

pdflogo_ Afkalkningsvejledning med pumpe

Leveringstid: 1-3 dage

Alle priser inkl. moms

In stock

SKU: 75020 Category:

Description

Afkalkning af vand ioniserer er meget vigtigt

Afkalkning af vand ioniserer er meget nemt

Det er meget vigtigt at sørger for afkalkning af sin vand ioniserer med jævne mellemrum. Det skal gøres 1 gang om måneden – fx hver den første i hver måneden. Vi har meget hårdt vand i Danmark. Tyent’s vand ioniserer er testet rundt om i verden i hårdt vand. De har bevist at pladerne ikke kalker så hurtigt til – så er det meget vigtigt at afkalke.

Afkalkningssættet består blandt andet af en akvariepumpe. Man lader en opløsning af lunkent vand sammen med citronsyre cirkulere i et lukket system. Vandet løber rundt i det lukkede system normalt en times tid. Hvis der kommer kalkflager ud, så fortsætter man med proceduren for afkalkning af vand ioniserer.

Man investerer i sin sundhed med en vand ioniserer

Man køber en vand ioniserer for at få renset vand, men også for at udnytte den sundhedsfremmende hydrogen terapi, og de antioxidantiske fordele den giver. Derfor vil man naturligvis sørge for at afkalke sin investering, så den holder mange år frem i tiden – og er til fortsat glæde og gavn for ens egen og familiens sundhed. Afkalkning af vand ioniserer er derfor af højeste prioritet.

Tilkalkede elektrolyseplader nedsætter den negativ ladet energi i vandet

Hvis ikke elektrolysepladerne bliver afkalket, så nedsættes deres evne til at producere den negativ ladet energi i vandet i form af antioxidanter og molekylært hydrogen gas.

Nogle er ikke helt opmærksomme på dette. De undrer sig over hvorfor de fik bugt med smerter, gigt og inflammation da de benyttede maskinen fra den var ny. Og nu begynder det måske at gå lidt ned at bakke igen, så de tidligere symptomer begynder at komme igen. Når elektrolysepladerne så er afkalket begynder de igen, at mærke den terapeutiske virkning en vand ioniserer har, når den har.

Dette afkalkningssæt består af en pumpe, pumpebeholder, citronsyre og en speciel tilslutning samt en vejledning.

 

Download: Afkalkningsvejledning med pumpe 

Læs også: Ioniseret vand med terapeutisk effekt

Læs også: Få mere energi og overskud 

Afkalkningssæt med pumpe til UCE-serien

Additional information

Weight 0.75 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Afkalkningssæt med pumpe til UCE-serien”
Scroll to top