YT DM Aktivt-kul filter + DM UF Membran filter

DKK930.00

Få det reneste drikkevand der overhovedet er muligt med Tyents filtersystem. Det renser dit vand for op mod 200 gift- og fremmedstoffer. Det eliminerer 99,99% tungmetaller. Det fjerner pesticider og skadelige kemikalier som klor og sprøjtegifte fra landbruget, medicinrester, rengøringsmidler samt rust og bundfald.

Desuden fjerner dette dobbelte filtersystem også virus og bakterier i vandet. Ved hjælp af en UF-membran som renser vandet helt ned til 0,1 Micron. det er samme standard som en dialysemaskine på hospitalerne renser med.

 

Varenummer (SKU): 75418/75419 Kategori: Tags: , , ,

Ultrafiltrering – Ekstrem filtreringsevne

KUN TIL TYENT IONISERINGSMASKINER AF
ACE- og NMP-serien 

Ultrafiltrering fra Tyent er et af verdens bedste filtreringssystemer. Tyents ioniseringsmaskiner har to filtre, som tilbyder et tilpasset multi-niveau filtreringssystem, som er overlegen til at rense dit drikkevand for urenheder og giftstoffer. Vores ultrafilter tilbyder en filtrerings standard, som er den samme standard på 0,1 Micron, som findes i en dialysemaskine til nyrepatienter. Vi har også de største fysiske filtre i industrien.

Størrelsen på filtrene forbedrer renheden af Tyent vand. Vandet passerer på langs gennem filtrene; derfor, jo længere filtre, desmere materie skal vandet passerer igennem. Det betyder endnu renere vand. Tyent er ledende i industrien omkring filtrering fordi vi er de eneste der kan tilbyde vores kunder ultrafiltrering.

Første filter – kulfilter:

Ultrafiltrering fjerner skadelige kemikalier som klor og sprøjtegifte fra landbruget, medicinrester, rengøringsmidler, rust samt bundfald og eliminerer andre organiske bestanddele effektivt via specielle absorberende metoder.

Andet filter – ultrafiltrering:

0,01 micron kunstigt film filter som fjerner forurenede materialer inklusive bakterier, mens essentielle mineraler bibeholdes i vandet.

 

Ultrafilter UF 0,1 Micron (15-20 liter pr. dag)

Særlige egenskaber ved DM kulfilter og UF Ultrafiltrering

Bedre filtrering:

på grund af mange tynde lag, så har DM filteret i særlig grad evnen til at fjerne materie over 5 μ som fx mudder, sand og bundfald. DM filteret er kendt for lang levetid og en høj grad af filterevne fordi de materialer der er brugt indvendigt er meget små og porøse.

Multifunktion:

kombinationen af membraner gør dette filtersæt til noget særligt. Aktivt kul sørger for at absorbere forskellige kemikalier og TM-μ keramikken gør vandet blødt.

Ingen bindemiddel – 100% kul:

Filteret er fri for syntetisk harpiks bindemiddel. Der er kun brugt 100% kul.

Fremragende vand flow:

DM filteret sørger for at det ikke blokker til og har et rigeligt vand flow.

Stor absorptions evne:

DM filteret har en større overflade og dermed en høj absorptions evne for klor og chloroform fordi der bruges GAC (Granular Activated Carbon).

Forebygger lækage:

DM filteret forebygger kul lækage, som foresages af ringe sammenhæng af bindemiddel på grund af kontinuerlig brug.

UF Ultrafiltrering:

består af en fiber membran, som er et nano porøst filter, som består af op til nogle hundrede porøsiteter. Filteret separerer materie med både høj og lav molekylær vægt – samt det af klor. Det fjerner forurening i vandet ved hjælp af mange fine porøse rør i nano størrelse. Overflade størrelsen på disse rør udgør 0,1 Micron, som svarer til 1/100.000 del af tykkelsen af et menneske hår.

Aktiv kul materiale i bedste kvalitet:

Aktivt kul er en absorbent, som har et stortindre rum pga fin udformet mikro porer i molekylær størrelse. Igennem disse porer kan den absorberer og fjerne forurening så som COD, BOD, N-HEXAN, ABS osv.

TM keramik i højeste kvalitet:

UF filteret indeholder silikat mineraler så som kalium, calcium og barium. Det har desuden et materiale med høj infrarød stråling samt keramik fra TM og TM-X. Derfor har det en antioxidantisk effekt, antibakteriel effekt, lang-infrarød strålings funktion.

Funktion af TM keramik:

det kombinerer en ufortyndet opløsning af TM og keramikpulver. TM indeholder fotosyntetiske bakterier og effektive mikroorganismer. Det gær den ved at udsende lang-infrarød stråling. Derved kan den rense en toxisk og skadet substans.

Funktionen af lang-infrarød keramik:

ved at sende lang-infrarød stråling ind i vandet, så kan det nedbryde vandmolekylerne fra 12-15 og ned til 5-8 vandmolekyler pr. klynge ved hjælp af resonans effekt.

Funktionen af antibakteriel keramik:

oxiderende mineraler har en antibakteriel og dræbende funktion. Antibakteriel keramik skaber en elektron (e-) og hydrogen ion (H). Specielt (H) ioner producerer OH radikal ved at have en stærk process med hensyn til oxidering.

Læs også: Hvad er basisk ioniseret vand?

Læs også: Bekæmper gigt og inflammation 

Læs også: Filter EM-Keramik

Læs også: Filter HI UCE V2

 

Ved køb af en Tyent ACE ioniseringsmaskine medfølger der altid et filtersæt bestående af: 1. filter: DM Aktiv-kul filter / 2. filter: UF Membran filter (Ultrafiltrering).

Få det reneste drikkevand der overhovedet er muligt med Tyents filtersystem. Det renser dit vand for op mod 200 gift- og fremmedstoffer.

Leveringstid: 1 til 3 dage.

Alle priser er inklusiv moms.

Vægt1.35 kg
Størrelse6.6 × 30 cm
Passer til:

Hi/UCE serien

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “YT DM Aktivt-kul filter + DM UF Membran filter”