Sundt vand

Del med en ven

Lav dit postevand om til sundt vand

Drik sundt vand fyldt med energi fra en Tyent ioniseringsmaskine. Det vil for altid forandre dit liv og sundhed fordi du vil begynde at drikke helsebringende sundt vand. Det er vand som er sprængfyldt med antioxidanter i så enorme mængder, at man tror det ikke er muligt. Hvis du vil have mere energi, overskud og sundhed i dit liv – så kommer du ikke udenom en ioniseringsmaskine fra Tyent.

Mærk spændingen med en Tyent ioniseringsmaskine

En ioniseringsmaskine producerer sundt vand, som har en negativt ladet spænding. Har du en lille rift eller et sår, så kan du mærke spændingen i vandet hvis du stikker din finger ind under det ioniseret vand. Du kan også smage spændingen i vandet. Vandet smager friskt, blødt og så booster det din energi. Det er kun sundt vand som er i stand til.

Normalt postevand som ikke har været været igennem en elektrolyseprocess har en positiv ladet spænding. Postevand og flaskevand er positiv ladet. Vi er som et batteri der dagligt skal lades op, og det er sundt vand i stand til. Kroppens celler og deres energi-stofskifte har brug for den negativ ladet spænding fra antioxidanter. Det er den samme negative ORP-værdi som findes i organisk frugt og grønt lige når det er friskplukket. Med en Tyent ioniseringsmaskine kan du drikke dag til enorme mængde antioxidanter – langt flere end du kan spise dig til.

Negativ ORP er lig med sundt vand

ORP (Oxidation Reduktion Potientiale) er den måleenhed, som måler koncentrationen af den elektriske spænding i føde- og drikkevarer. Sundt vand har altid en negativ ORP-værdi fordi der er antioxidanter i ioniseret vand. ORP niveauet måles i millivolt (mV). Negativt ORP findes i større koncentrationer i frugt og grøntsager ligesom i frisk presset juice. Det skal drikkes med det samme ellers forsvinder den negative ORP-værdi hurtigt. Den bliver udsat for ilten i luften og begynder hurtig at oxidere.

Ioniseret vand fra en ioniseringsmaskine indeholder det højeste antal af antioxidanter, lige når det kommer ud af maskinen. Derfor er det vigtigt at drikke det indenfor samme dag ellers forsvinder den gavnlige negative ORP-værdi. Koncentrationen af antioxidanter er størst og har den mest helsebringende effekt indenfor samme dag. Det er allerbedst at drikke vandet lige efter det er løbet igennem ioniseringsmaskinen.

Friskpresset appelsinjuice har en negativ ORP-værdi: -250 mV.

Ioniseret vand har en negativ ORP-værdi: -700 mV (målt i Aabenraa)

(det afhænger alt efter om det basiske niveau er pH 8,0; 8,5 eller 9,5. Vandkilden og dens mineralsammensætningen har stor indflydelse). I Danmark ligger det mellem -275 til -700 mV. For at komme op på de virkelige høje negative ORP-værdier på -1050 ORP kræver det meget blødt vand, som kun opnås i udlandet som USA og i Asien.

Ingen negativ ladet energi – ingen sundt vand

Postevand har en positiv ORP-værdi på mellem +200 til +600 ORP alt efter vandkilden og mineralsammensætningen samt hårdheden i vandet. En positiv ORP-værdi viser at vandet ikke er i stand til at modvirke den skadelige oxidering eller iltning, der finder sted i vores krop, som de frie oxygen radikaler er skyld i.

Hvad så med flaskevand? Det er faktisk ligeså dødt som postevand er. ORP-værdien er i nogle tilfælde op mod +600 mV. Meget af det flaskevand der købes er ikke andet end filteret postevand. I og med at ORP-værdien er positiv, så er der ingen negativ spænding i vandet. Så hverken flaske- eller postevand har nogen antioxidantisk effekt i kroppen – det slukker tørsten og det er det.

Der er desværre mange undersøgelser der slår fast at flaskevand er direkte skadeligt. Den plastik der bliver brugt afgiver skadelige stoffer. Så hvis man ikke har råd til en ioniseringsmaskine, der laver sundt vand, så er det klart bedre at drikke postevand – hvis bare man sørger for at rense vandet. Der er en super genial løsning med den transportable H2go mini ioniserer, som renser vandet for bakterier, tungmetaller og e-colibakterier. Samtidig bliver vandet let ioniseret.

Vand uden energi – stjæler din energi!

Den negative ORP-værdi som findes i sundt vand og i økologisk frugt og grønt er det kroppens celler har brug for. Det lader os op som et batteri og har direkte indflydelse på celle-stofskiftet. Når nu negativt ladede elektroner eliminerer de positivt ladede protoner – hvad så om omvendt?

Hvad sker der hvis vi drikker dødt vand som har en positiv ORP-værdi, som postevand og flaskevand har? Så oxiderer vi indvendigt – vi ruster så at sige – der sker en oxiderings-process. Hvis ikke der bliver tilført de livsvigtige negative elektroner fra sundt vand, så får de positive protoner overtaget. Det resulterer i at cellerne degenererer og vi bliver syge og ældes hurtigere end normalt.

ORP-værdiens betydning for vores sundhed

Det er som beskrevet her meget vigtigt at vide noget om ORP-værdiens betydning for vores sundhed. Fordi hver gang vi drikker et glas sundt vand fra en ioniseringsmaskine, så sker der noget godt i vores krop. Der tilføres kroppen essentielle og livsvigtige antioxidanter, mineraler og molekylært hydrogen (H2). Samtidig bliver kroppen super hydreret på cellulært plan langt bedre end med almindeligt vand. Vores krop detoxer på en ekstrem effektiv måde ved at skylle affaldsstoffer ud af vores organisme – helt nede fra de dybe væv. Derforuden nedbryder den syreoverskud og sure stofskifte-slut-produkter. Sidst men ikke mindst tilfører den masser af energi og overskud, så du kan leve det liv du ønsker.

Læs også: Hydrogen-rigt vand fra en ioniseringsmaskine

Læs også: Hvad sker der i et elektrolysekammer? 

Læs også: Antioxidanter og de frie radikaler

Skriv en kommentar