Hydrogenrigt vand fra en ioniseringsmaskine

Hydrogenrigt vand fra en ioniseringsmaskine gør hele forskellen

Det videnskabelige gennembrud: hydrogenrigt vand

Hydrogenrigt vand bliver produceret af en premium ioniseringsmaskine indeholder. Molekylært hydrogen (H2) har enorm stor betydning. Det er det mindste molekyle som vi kender til, men det har stor terapeutisk effekt. Det indtager førstepladsen i det periodiske system. Det er det mindste og letteste element vi kender. Det bestående af blot en elektron og en proton. Her på jorden findes der faktisk ikke ret meget hydrogen i molekylær form. Hydrogen gas angives som (H2) fordi hver molekyle består af to hydrogen atomer. Det molekylære hydrogen er sjældent, og enorm lille af dets størrelse. Det har nogle unikke egenskaber, som har overrasket forskere. De har undersøgt dets terapeutiske potientiale. Og de er kommet op med nogle meget enestående opdagelser.

Hydrogen har terapeutisk effekt i de rette mængder. Det er fordi kroppen er i stand til hurtigt, at absorbere det på cellulært plan. Hydrogen gas er ikke bundet til nogle andre elementer og er derfor tilgængelig øjeblikkeligt. Netop fordi det er opløst i vand i mængder der har terapeutisk effekt. Det har stor betydning fordi allerede fra 0,5 mg/liter taler internationale forskere om et terapeutisk niveau.

Hydrogenterapi: vi står overfor et gennembrud!

Effekten af det molekylære hydrogen er blevet iagttaget i alle væv og sygdomstilstande, herunder hjernen, rygmarv, øjne, øre, lunge, hjerte, lever, nyre, bugspytkirtel, tarm, blodkar, muskler, brusk, stofskiftet, og betændelse / allergi osv.

 

”Det er ikke en overdrivelse at sige, at hydrogens virkning i terapeutisk og preventiv medicin kan blive enorm i fremtiden.” – Artikel om molekylær hydrogen i Free Radical Research, 2010.

 

Hydrogenterapi er en ungdomskilde

Derfor kan man med rette kalde den molekylære hydrogenterapi for et sandt videnskabeligt gennembrud. Jo, mere de forsker i det molekylære hydrogen (H2), desmere ser det ud til at have den ønskede effekt som det en ungdomskilde må indeholde.

Siden 2007 er der blevet dokumenteret over 1000 videnskabelige artikler. Indtil nu er det påvist at molekylært hydrogen H2 har indflydelse på omkring 170 forskellige sygdomme hos mennesker. [1] Og studier viser at det molekylære hydrogen har en overordentlig terapeutisk effekt.

 

Molekylær Hydrogen (H2) den mest powerfulde antioxidant

Drik hydrogenrigt vand som en terapeutisk og preventiv strategi mod livsstilssygdomme. Disse truer vores sundhed på grund af den udbredte oxidative stress. Denne oxidative stress tilstand er årsag til mange af de sygdomme vores samfund kæmper med. Såsom kræft, diabetes, parkinson, alzheimer, allergi, inflammation mm. Det har overrasket videnskaben, hvor enorm stor virkning det molekylære hydrogen har. Dette for længst glemte molekyle kan meget vel blive nøglen, der kan revolutionere sundhed og wellness.

Hvordan virker Molekylær Hydrogen?

Studier foretaget på mennesker, dyr og celler viser, at det har meget gavnlige virkninger via tre primære punkter.

  1. I vores krop omkonverterer det øjeblikkeligt toxiske hydroxyl radikaler til vand.
  2. Det vedligeholder det homeostatiske niveau af vores krops egne antioxidanter.
  3. Det har også en gavnlig effekt på celle signalering, celle-stofskifte, anti-inflammatoriske og anti-aging effekt.

Molekylær hydrogen gas (H2) er ikke en fremmed substans for os. Det er ikke ukendt for kroppen. Når vi har spist en fiber-rig kost, så producerer visse tarmbakterier faktisk en stor mængde molekylær hydrogen gas. Det kommer fra de fibre vi ikke kan fordøje. Gassen kommer over i blodet og medfører mange gavnlige virkninger. Så det viser at det er meget vigtigt med en fiber-rig kost. Dette er måske en af grundende til at en diæt rig på kostfibre reducerer inflammation. Det har også sundhedsmæssige fordele for hjerte-kar-systemet og andre fordele for vores generelle sundhed.

Sjældne mineralske kilder indeholder molekylært hydrogen

Ifølge forskningen, så er vand som indeholder opløst hydrogen gas ofte den mest effektive måde, at optage hydrogen på. Den nyeste forskning bekræfter også, hvorfor sjældne mineralske kilder har terapeutisk effekt. Det er sjældne kilder i Mexico, Sydfrankrig, Tyskland og Indien. Det er fordi de indeholder naturligt forekommende hydrogen gas.

Der er virkelig grund til at blive begejstret over det hydrogen-rige vand fordi der er så mange fordele ved at drikke vandet. Studier viser at disse meget sjældne mineralske kilder rundt om i verden har terapeutisk virkning. Mennesker har i generationer haft gavn af at drikke vandet fra disse kilder. Men det er først indenfor nyere tid, at forskere har fundet ud af de mange terapeutiske fordele. Det har vist sig, at den molekylære hydrogen gas er gavnlig for alle former for liv. Ikke blot for mennesker og dyr, men også planter.

Molekylært hydrogen og basisk ioniseret vand

Det er nu muligt med en genial teknologi, at man selv kan producere dette meget sjældne helsebringende vand. Tryk på en knap og du får hydrogenrigt vand med terapeutisk effekt. Ved hjælp af en ioniseringsmaskine kan du nu producere fantastisk blødt, velsmagende basisk ioniseret vand. Og den molekylært hydrogen gas har terapeutisk virkning på utallige tilstande og sygdomme.

Hydrogen gas bliver opløst i vandet under ioniseringsprocessen. Der bliver sendt en svag strøm igennem vandet, som splitter H2O op i O2 (ilt) og H2 (hydrogen) og opløser det i vandet.

Selve den basiske pH-værdi samt den enorme mængde ilt har en meget stor betydning. Men det er hydrogen gassen, som forskningen har påvist har den særlige terapeutiske virkning.

Basisk vand med opløst hydrogen gas booster vores energi niveau fordi det er fyldt med antioxidanter, ilt og så er det i stand til, som en af de eneste antioxidanter, at trænge ind i vores mitokondrier. Det er dem som styrer vores energistofskifte i hver celle.

 

”Tyent vand, sammen med alle de fordele det har, neutraliserer frie radikaler på en meget effektiv måde.” Dr. Nancy McClellan DC Dipl. Ac

 

Hvorfor er molekylær hydrogen (H2) så powerfuld?

Hydrogen gas i opløst form er en ekstraordinær antioxidant, som er i stand til at modvirke skaderne fra de fire radikaler i særlig grad fra hydroxyl radikaler. Molekylær hydrogen er en selektiv antioxidant, som kan donere elektroner til disse destruktive frie radikaler – uden selv at blve oxiderende. Derved bliver disse oxidative elementer stabiliseret og stopper deres oxidative angreb i kroppen, og bliver ledt ud af kroppen.

Det molekylære hydrogen reducerer også det toxiske peroxynitrit, som er en anden destruktiv oxidant. Samtidig booster det kroppens forsvar ved at forøge produktionen af naturlige antioxidant enzymer såsom glutathion, superoxide dismutase (SOD) og catalase mm.

Dernæst har molekylært hydrogen stor effekt på celle-kommunikationen. Fx modvirker det TNF-alpha og andre proteiner, som har indflydelse på inflammation og aktiverer mekanismer som beskytter mod celledød. Fordi molekylært hydrogen er en selektiv antioxidant, så fjerner den ikke vigtige essentielle redox signalerende radikaler, som spiller en meget vigtig rolle som cellulære budbringere.

Hydrogenrigt vand med terapeutisk effekt

Yderligere har nyere studier vist at molekylært hydrogen gas opløst i vand forøgede produktionen af et hormon kaldet ghrelin. Dette stof findes i maven og er bedst kendt for at stimulere appetitten. Det ioniserede vand boostede samtidig vækst hormoner og havde en beskyttende effekt i hjernen, hjerte-kar-systemet, lever og mange andre steder i kroppen. Det interessante ved ghrelin er at når det kommer i forbindelse med hydrogenrigt vand, så bryder det igennem til hjernen via den ellers lukkede blod-hjerne-barrierer. Og forskning har påvist, at patienter med parkinson, alzheimer, demens og autisme har opnået meget positive forbedringer rent kognitivt. Der bliver på forunderligvis åbnet op, som andre stoffer ikke er i stand til. Ved blot noget så enkelt, at lade sit postevand løbe igennem en ioniseringsmaskine, så får man hydrogenrigt vand med en enorm sundhedsmæssig effekt.

H2 molekylerne er så små, at de er i stand til at trænge igennem cellulære membraner samt mitokondrierne – cellernes energi kraftværker. Det er sågar i stand til som den eneste antioxidant, at trænge igennem blod-hjerne-barrieren. Derfor har det så stor effekt på autoimmune tilstande som parkinson og alzheimer sygdomme. Det er i stand til at trænge igennem til alle celler, væv og organer og tilfører dets positive terapeutiske effekt til hele kroppen.

 

 “Således reducerer kontinuerlig indtagelse af hydrogen-vand oxidativ stress i hjernen, og forhindrer det stress-inducerede fald i læring og hukommelse forårsaget af kronisk fysisk tilbageholdenhed. Hydrogen-vand kan være anvendelig til forebyggende anvendelse i kognitiv eller andre neuronale sygdomme” [2]

 

Mere end 1000 videnskabelige undersøgelser

Derfor er det ikke så underligt at der er stor terapeutisk effekt og fordele ved det molekylære hydrogen. Det er blevet demonstreret i mange studier på både dyr og mennesker, at det hjælper ved en bred vifte af tilstande. Det gælder f.eks: traumatisk hjerne og rygsøjle skader, parkinson, alzheimer, slagtilfælde, hjerteanfald, hjerte-kar-systemet, diabetes, lever og nyre lidelser, autoimmune tilstande og lungeproblemer mm. Der foreligger mere end 1000 videnskabelige undersøgelser. Og det molekylære hydrogen findes i stort set samtlige organer og celler i vores krop.

Antioxidanter neutraliserer frie radikaler

Den meget ansete og uafhængige biokemiske forsker Tylor LeBaron, som leder Molecular Hydrogen Foundation siger følgende i et interview i Healthylivingmagazin: “Når antioxidanter i almindelighed neutraliserer frie radikaler gør de det ved at donere en elektron til de fire radikaler. Problemet er at disse antioxidanter nu selv mangler en elektron og kan derfor forårsage skade i cellerne fordi de selv kan agerer som en pro-oxidant. Dette kræver at kroppen selv kan lede de brugte antioxidanter ud ved, at neutralisere dem eller udskille dem.

I kontrast til det, så agerer molekylært hydrogen H2 sig helt anderledes ved. Det er en antioxidant imod hydroxyl radikaler (*OH). Det eneste biprodukt der opstår er vand ifølge den reaktion der sker H2 + 2*OH→2H2O”.

Den eneste selektive antioxidant er molekylært hydrogen

Noget andet der også gør molekylær hydrogen så fantastisk er, at det er den eneste antioxidant, som er selektiv. Det betyder at den kun neutraliserer de mest cytotoksiske eller celle ødelæggende frie radikaler, som hydroxyl radikaler (*OH). Det molekylære hydrogen vil derimod ikke reagerer med de gavnlige signalerings oxidanter som hydrogenperoxid (H2O2), nitrogenoxid (NO*), superoxid (O2-) og flere andre, som er nødvendige for at have en cellulær immunitet samt signaleringsprocesser.

Det er vigtigt at slå fast at det ikke er alle oxidanter, som er skadelige. Vi har brug for en vis mængde af dem med oxiderende effekt. Fx LDL-kolesterol bliver betragtet som skadeligt. Men LDL-kolesterol har til opgave at danne nye enzymer. Så det vil være en stor fejl at bekæmpe det, da vi skal have en vis mængde. Vi skal bare ikke have overdrevent meget af det. Der hjælper hydrogenrigt vand også med at afbalancere forholdet.

 

Læs også: Dødt eller levende vand – hvad drikker du?

Læs også: Antioxidanter og de frie radikaler 

Hjemmeside design: DuexDesign