Ioniseret vand med terapeutisk effekt

Ioniseret vand – for en optimal sundhed og livsstil!

Ioniseret vand hænger uløseligt sammen med sundhed og livsstil

I den forbindelse har ioniseret vand enorm betydning. Hvis vi lever usundt så har det nogle negative konsekvenser for vores helbred. Ved at drikke ioniseret vand fra Tyent kan du for alvor gøre noget positivt for sin sundhed og almene velbefinden.  Dem der har udskiftet deres almindelige postevand ud med ioniseret vand fra en Tyent ioniseringsmaskine har ikke fortrudt det. Vi har kun glade og tilfredse kunder – det hænger sammen med den kvalitet, som vores ioniseringsmaskinerne er i. Det er kun de bedste komponenter der bliver brugt.

Når du begynder at drikke ioniseret vand, så får din egen ungdomskilde, som nedsætter tempoet ved aldringsprocessen.

Der ligger spændende forskning netop om, hvordan ioniseret vand er i stand til at sætte farten ned i forbindelse med delingen af cellerne i kromosomet. Det er de såkaldte telomer. Det er en DNA-streng, som sidder på hver ende af et kromosom.

Drik ioniseret vand og dermed masser af antioxidanter

Det er adskillige videnskabelige undersøgelser der slår fast, hvor vigtigt ioniseret vand er, hvis man vil have en sundere livsstil med masser af antioxidanter. Ved at ændre dit drikkevand til ioniseret vand kommer du til at drikke flydende anti-aging.

 

ioniseret vand

 

Eliminerer de mest skadelige frie radikaler

Du vil samtidig forebygge mange af de sygdomme, der opstår på grund af de mest celleødelæggende frie radikaler. Du vil få det bedste og sundeste vand – med terapeutisk effekt, som vil påvirke din sundhed og livsstil resten af dit liv. Det er en af de bedste investeringer du vil kunne gøre for din krop og sundhed og til at leve sundt.

Den mest ødelæggende frie radikal er hydroxyl radikal. Den kan ingen kosttilskud eller piller gøre noget ved. Det er kun ioniseret vand der er i stand til at neutraliserer den. Det er fordi ioniseret vand indeholder molekylært hydrogen. Det er netop den bestanddel som internationale forskere har fundet ud af er primus motor i ioniseret vand.

Tyent ioniseret vand giver dig optil 100 billioner elektroner i hvert glas vand (ORP minus 700)

jo flere antioxidanter er der i vandet

Hvis du vil booste din sundhed og livsstil

Ioniseret vand ikke bare smager godt, det gør en masse positive ting for kroppen. Det sørger for mere energi, overskud, klarhed, tænkeevne, bedre søvn, vitalitet osv. Ioniseret vand vil lindre gigt og smerter, som er foresaget af oversyringstilstande i kroppen. Det ioniserede vand kan ofte helt fjerne gigt og smerter i kroppen, da vandet er fantastisk til at eliminere den overskydende syre, som kroppen ikke selv kan komme af med – og som den så deponerer i kroppens væv, led og skelet.

Oversyringstilstande er skyld i de livsstilssygdomme vi døjer med i vesten. Hvis man begynder at drikke basisk ioniseret vand, så vil man ikke blot få en sundere livsstil nu – men på den lange bane også forebygge de trælse tilstande, som ellers vil komme i alderdommen – fordi ubalancer har sat sig som permanente tilstande, som har fået lov til at akkumulere over årtier.

Videnskabeligt bevist at ioniseret vand virker

Ioniseringsmaskiner virker virkeligt. Det er der masser af tilfredse kunder som kan bevidne dette rundt om på jorden. Der er over 100 millioner mennesker som drikker ioniseret vand. Der er mange videnskabelige undersøgelser som klart viser, at ioniseret vand har en tydelig terapeutisk effekt. Flere end 1000 videnskabelige studier er blevet udført efter 2007 i USA, Japan og Korea. Det var fra dette tidspunkt at forskerne fik øjnene op for molekylært hydrogen (H2), som bliver produceret i en premium ioniseringsmaskine.

Molekylært hydrogen vil gavne din krop og sundhed

Lige netop den mængde der bliver produceret med en ioniseringsmaskine fra Tyent har terapeutisk effekt. Det er meget forskelligt, hvad mængden af molekylært hydrogen er fra producent til producent, da elektrolysepladerne er forskellige.

Det er videnskabeligt bevist, at molekylært hydrogen er gavnlig ved mere end 170 menneskelige sygdomstilstande. Molekylært hydrogen findes i alle kroppens organer og celler. Dette viser klart hvor vigtigt dette grundstof er for vores helbred. Så vi fortsat kan opretholde en god sundhed og livsstil.

Læs mere om molekylært hydrogen (H2) hos det uafhængige amerikanske forskningsinstitut Molecular Hydrogen Foundation MHF 

Hvis du kunne tænke dig at få en pdf med alle over 500 videnskabelige studier, så kontakt mig på kontakt@tyent.dk Alle studierne er verificeret hos Molecular Hydrogen Foundation.

Læs også: Hydrogen-rigt vand fra en ioniseringsmaskine

Læs også: Dehydrering

Læs også: Hvad sker der i et elektrolysekammer

Skriv en kommentar