Få mere energi og overskud

Få mere energi og overskud med hydrogenrigt vand

 

Få mere energi og overskud. Der er mange folk som melder tilbage at de oplever at få et energi boost når de begynder at drikke ioniseret vand fra Tyent. De fordele som ioniseret vand har er mange. Det giver ens livskvalitet et løft på mange områder.  Det altafgørende ved ioniseret vand er det opløste molekylære hydrogen (H2).

Postevand er neutralt vand som ligger på cirka pH 7. Basisk ioniseret vand ligger på mellem pH 8,0-9,5. Det er med til at gøre det indre miljø mere basisk. Når du begynder at drikke ioniseret vand, så vil kroppen lige så langsom begynde at korrigere de ubalancer der måtte være. Kroppen prøver hele tiden at komme i harmoni, så den kan få mere energi og overskud. Men det kan den bare ikke, hvis vi hele tiden modarbejder ved at have et konstant syrligt indre miljø. Når kroppen bliver mere basisk, så vil det automatisk resulterer i at den får et energi boost. Syretilstande stjæler energi i kroppe, mens basisk tilstande vil resultere i at du vil få mere energi i hverdagen.

Få mere energi i hverdagen

 

Få mere energi og overskud med ioniseret vand. Det er noget af det mest revolutionerende vi har i det 21. århundrede indenfor sundhed. Vi har alle brug for vand hver dag, ad det er det vigtigste næringsstof vi kan indtage. Vi består af cirka 70% vand, og kommer vi i underskud, så fungerer vores organisme ikke optimalt. Ved at ændre dit vand vil du komme til at føle dig mere frisk og du får mere energi. Du vil opnå overskud, klar tænkeevne, og sove bedre og føle dig langt mere udhvilet om morgenen. Vandet vil sørge for at lindre og i mange tilfælde helt fjerne stivhed i kroppen som ryg-, led- og muskelsmerter. Det er fordi det ioniserede vand eliminerer syre i kroppen.

Drik rigeligt basisk vand

Hvis vi ikke får rigeligt med vand bliver vi dehydreret. Det har direkte indflydelse på vores energi niveau. Mere end 75% af alle amerikanere er dehydreret. Hvis man mangler væske, så vil det vise sig som træthed og man er uoplagt – man mangler energi og overskud. Når kroppen er dehydreret blot 1 til 2% af kropsvægten, så falder energipræstationen med 5 til 10%. Det er virkelig meget.

Hvis man drikker ioniseret vand fra Tyent vil man klart opleve at få energi hurtigt. Vandet fra Tyent er specielt fordi det har en frekvens på 57 Hz hvorimod postevand har 130 Hz. Vandmolekylernes størrelse er halveret, så de lettere trænger ind i cellerne. Dette gør at at vandet er levende og bliver absorberet øjeblikkeligt af cellerne. Det resulterer i at man vil få mere energi i hverdagen.

Øget livskvalitet

Når vi bliver ældre får vi sværere ved at drikke nok vand, og dermed være ordentligt hydreret. En anden fordel ved det basisk ioniserede vand er, at det smager fantastisk – det er blødt og afrundet i smagen, og samtidig er det lettere at drikke end almindeligt poste- eller flaskevand.

Ved noget så simpelt som blot at udskifte vores vand hjælper vi kroppen til at få de bedste betingelser til øget livskvalitet. Ikke bare nu, men man vil lægge et godt fundament for alderdommen. Det er en direkte investering i vores livskvalitet.

Tjek om du er mere basisk end syrlig

Du kan meget let selv tjekke hvordan det står til med dit eget indre miljø. På apoteket kan du købe pH-strips, hvor du kan måle dit indre pH enten via spyttet eller urinen. Efter en uge eller to kan du så igen lave en test og se hvor basisk du er blevet på den korte tid. Du opnår hurtige resultater med det basisk ioniserede vand. Det er ret imponerende. Og det mærkes med det samme i form af mere energi og overskud.

Det der er altafgørende for at have et godt helbred er, at ens indre miljø er mere basisk end syrlig. Fordi syge celler trives i et syrligt miljø, hvor raske celler trives i et basisk miljø – aldrig omvendt, det er en ufravigelig regel. Det har så enorm stor betydning for cellernes energistofskifte. Og det kan direkte måles om vi vil få mere energi og overskud, eller om man er træt hele tiden og ingen energi har.

Spis en basisk kost og få mere energi og overskud

Det ioniserede vand vil også styrke dit immunforsvar og give dig et bedre velvære samt energi og overskud. Det vil desuden eliminere giftstoffer, kemikalier og tungmetaller fra kroppen, noget specielt ældre mennesker kan have akkumuleret igennem et langt liv. Det ioniseret vand vil også kunne støtte dit fordøjelsessystem og reducere halsbrand. Her er det vigtigt at man også spiser en basisk kost, så man skærer ned på den syrlige kost. Et godt råd er at leve efter 80/20-reglen. 80% af tiden spiser og drikker man en basisk kost, og i de sidste 20% spiser og drikker man så noget der er syredannende. Men man skal passe meget på med at drikke for meget syrligt sodavand, da det har en ekstrem negativ indflydelse på vores sundhed.

 

Læs også: Hydrogen-rigt vand fra en ioniseringsmaskine

Læs også: Antioxidanter og de frie radikaler

Læs også: Kraftig udrensende effekt 

Skriv en kommentar