Drik basisk vand og få en basisk livsstil

Drik basisk vand og opnå en basisk livsstil

Drik basisk vand og opnå en basisk livsstil med en Tyent ioniseringsmaskine. Basisk vand er postevand som bliver ioniseret og omstruktureret, ved hjælp af en elektrolyseprocess i en ioniseringsmaskine. Det resulterer i at det ioniserede vand som kommer ud af ioniseringsmaskinen har cirka 50% flere mineraler en før ioniseringen. Derforuden har det store mængder antioxidanter, ilt samt molekylært hydrogen gas (H2) med terapeutisk effekt. Vandmolekylernes størrelse og overfladespænding bliver desuden reduceret – så cellerne optager vandet øjeblikkeligt. Med et enkelt glas Tyent vand vil du drikke dig til flere antioxidanter, end du kan spise dig til.

57 Hz cellulært funktionelt vand

Magnetfelts-resonans-målinger har vist, at vandmolekylernes overfladespænding gøres mindre (postevand har 130 Hz, ioniseret Tyent vand har 57 Hz), så antallet af vandmolekyler per mikroklynge reduceres til omkring det halve. Dette er afgørende for, at vandmolekylerne lettere kan trænge igennem til cellerne. Sunde raske celler ligger på omkring 50 Hz, derfor optager cellerne også dette helt usædvanlige vand meget bedre end poste vand. Almindeligt vand er også dødt og energiløst uden antioxidanter. Men med en ioniseringsmaskine kan du genoplive dit postevand og gøre noget fantastisk for en basisk livsstil.

Almindeligt postevand eller flaskevand indeholder ca. 11-16 vandmolekyler per mikroklynge. Basisk ioniseret vand derimod indeholder ca. 5-8 vandmolekyler per mikroklynge efter det har gennemgået en elektrolyseproces. Dette resulterer i at det ioniserede vand lettere kan trænge igennem til cellerne og optages 5-6 gange hurtigere og mere effektivt end almindeligt vand.

Lav basisk vand som kun sjældne kilder har

Det sundeste vand er fra sjældne mineralske kilder og gletsjervand – det såkaldt hexogonale vand. Der er nogle få steder i verden, hvor der naturligt forekommer basisk ioniseret vand med en meget høj pH-værdi, som er ioniseret og samtidigt er rig på molekylært hydrogen. Det drejer sig om nogle få sjældne mineralske kilder i Lourdes i Frankrig, Nordenau i Tyskland, Tracote i Mexico, Hita i Japan samt gletsjervand i Himalayabjergene.

Hunzafolket i Himalayabjergene drikker dette specielle vand fra deres berømte gletsjer, som er medvirkende til, at de bliver meget gamle. Mange bliver et godt stykke over hundrede år. De døjer ikke med de livsstilssygdomme, som findes i vores del af verden. Derfor hælder mange forskere til den kendsgerning, at vandet der drikkes har afgørende betydning for sundheden. I dag er det muligt at lave levende basisk ioniseret vand fyldt med terapeutisk molekylært hydrogen (H2) direkte hjemme i dit eget køkken.

Basisk vand har følgende vigtige egenskaber:

-Basisk pH (8,0-8,5-9,5)
-Hydroxyl ioner
-Mikro-klynger
-Ioniserede mineraler
-Molekylært hydrogen (H2)
-Antioxidanter
-Negativt ladede elektroner (negativ ORP-værdi)
-Over 100 gange mere basisk end postevand
-57 Hz som gør at cellerne lettere kan absorbere vandet

Drik dig til en sund og basisk livsstil

Det ioniserede vand får tilført terapeutiske egenskaber, som kun findes i kildevand i meget højt beliggende bjerge eller sjældne mineralske kilder. Dette vand er forfriskende, livsstyrkende, bekæmper de frie radikaler på grund af de massive mængder af antioxidanter og i særlig grad det molekylære hydrogen gas (H2), som vandet får tilført under elektrolyseprocessen. Og så smager det ioniserede vand bare fantastisk, og det er samtidig også meget lettere at drikke eftersom vandmolekylerne er blevet reduceret til omkring det halve. Dette er med til at lægge grundvolden til en basisk livsstil. Og er du allerede i gang med en sund livsform, så vil vandet være en naturlig forlængelse af en basisk livsstil.

Basisk ioniseret vand er drikkevand, der smager som vand bør smage. Hvis du ser på de terapeutiske egenskaber i gletsjervand og vandet fra sjældne mineralske kilder og sammenligner det med det bedste drikkevand – så har det vand nogle egenskaber som er lig dem du opnår i en ioniseringsmaskine – nemlig høj pH-værdi, ioniserede mineraler i særlig grad magnesium og calcium, hexogonalt struktur, store mængder antioxidanter som neutraliserer de frie radikaler – den vigtigste og stærkeste antioxidant – er molekylært hydrogen (H2).

Verdens bedste vand er basisk ioniseret vand!

Med en basisk vand maskine fra Tyent får du ikke bare fantastisk drikkevand, du får også syrligt vand, som kan benyttes til mange forskellige formål. Fx skønhedspleje for hud og hår, desinficere sår, eliminerer bakterier og virus, rense grøntsager og frugt for giftstoffer og sprøjtemidler, som ellers ikke kan fjernes ved blot at skylle dem i almindeligt vand.

Ved at drikke basisk vand, så hjælper du kroppen på den mest effektive måde til at:

-Hydrerer cellerne 5 til 6 gange mere effektivt end postevand
-Få et mere basisk indre miljø frem for et overvejende syrligt indre miljø
-Udrenser kroppen på cellulært plan
-Nedbryde syreophobninger i kroppens væv og skelet
-Tilfører ioniserede mineraler til kroppen

Basisk ioniseret vand fyldt med terapeutisk virkning kan stille og roligt sætte tempoet ned i aldringsprocessen fordi der tilføres enorme mængder af antioxidanter der neutraliserer de frie radikaler. Frem for alt har vandet fået tilført molekylært hydrogen (H2) under ioniseringsprocessen – som har indvirkning på utallige sygdomstilstande.

Ioniseret vand er certificerede af myndighederne

I Asien er basiske vandmaskiner meget udbredt. Ioniseret basisk vand og syrligt vand bruges på hospitaler og klinikker i Japan og Korea, hvor vandioniserer klassificeres som medicinsk udstyr. De findes i mange private hjem, i kommunalt regi samt lægepraksisser. I Korea og Japan er de ikke bare anerkendt for deres store betydning for helbredet. De er samtidig certificerede fra myndighedernes side og de anbefales på grund af deres sundhedsmæssige potentiale. Indenfor de seneste år er der i USA en stigende tendens til at drikke basisk ioniseret vand, da flere og flere får øjnene op for den sundhedsmæssige gevinst ved at drikke levende vand.

 

Læs også: Hydrogen-rigt vand fra en ioniseringsmaskine

Læs også: Dødt eller levende vand – hvad drikker du? 

Læs også: Få mere energi og overskud 

Skriv en kommentar