Family portrait

Udrensende effekt med ioniseret vand

Udrensning af affaldsstoffer i kroppen med ioniseret vand

Ioniseret vand har en eminent evne til at neutralisere syre i kroppen. Den sørger for udrensning af affaldsstoffer i kroppen. Der er flere og flere som får øjnene op for hvor effektiv et redskab en ioniseringsmaskine fra Tyent er, til udrensning af affaldsstoffer på en helt naturligt måde. Samtidig bliver der ved afgiftning af kroppen tilført enorme mængder antioxidanter, mineraler og ilt. Derforuden det molekylære hydrogen, som er livsvigtig fordi det findes i alle kroppens organer og celler.

Detoxkur med basisk ioniseret vand

Det skønne ved at udrensning af affaldsstoffer i kroppen er at man føler sig ren. Det giver kroppen et boost med den utrolige power som en effektiv udrensning giver. Samtidig speeder det kroppens stofskifte op, så man rigtig føler sig på toppen. Det kan både mærkes og ses på krop og sind. Det udrenser affaldsstoffer i kroppen, som har hobet sig op igennem lang tid. Det gælder pesticider fra frugt og grønt som vi spiser, kemikalier fra det kød og mad vi spiser og forureningen fra den luft vi indånder.

Antioxidanter er meget vigtige når vi snakker om udrensning af affaldsstoffer i kroppen. Der findes ikke noget bedre end en ioniseringsmaskine fra Tyent, som producerer ioniseret basisk eller alkaline vand med flere antioxidanter end du kan spise dig til. Det er den mest simple og effektive måde på lang sigt at få affaldsstoffer ud af kroppen på. Det er let at implementere i sin daglige rutine – man skal blot udskifte sit vand. Det kræver ikke den store dramatiske forandring for at komme ind i en naturlig rutine for udrensning og detox.

Ioniseret vand giver vægttab

Det gode ved at drikke basisk ioniseret vand er, at man samtidig taber sig. Man får mere energi og overskud ved afgiftning af kroppen. Ioniseret vand giver virkelig energi i dagligdagen og ikke mindst under en udrensningskur, hvor der virkelig er behov for det. Ioniseret vand hjælper også til at man ikke overspiser. Op imod 75% af alle amerikaner er dehydreret. Mange af dem forveksler kroppens signal for tørst med sult, og tror fejlagtigt at de er sultne. Men det de i virkeligheden har brug for er vand. Drik et stort glas basisk vand før hver måltid. Samtidig så bliver den næring der er i maden optaget langt mere effektivt, hvis man drikker ioniseret vand. Det gør at man føler sig mere mæt og får fuld udnyttelse af de vigtige byggesten der er i den basiske mad, så vi bliver sunde og energifyldte.

Ekstrem evne til udrensning af affaldsstoffer

Det er vigtigt at være klar over, at basisk ioniseret vand har en ekstrem evne til udrensning af affaldsstoffer i kroppen. Når du begynder at drikke ioniseret vand vil du kunne opleve at du oftere skal tisse. Det hænger sammen med, at det basisk ioniseret vand bliver meget hurtigere absorberet af kroppen, end den ellers er vant til. Det har også at gøre med at vandmolekylerne er blevet omstruktureret. De er blevet halveret i størrelse og har derfor lettere ved at trænge igennem cellerne. Kroppen bliver derved hydreret helt op til 6 gange mere effektivt end ved at drikke almindeligt poste- eller flaskevand. Det trænger også dybere ned i vævet, løsner deponerede affaldsstoffer i bindevævet og får dem udrenset. Samtidig nedbryder det syredepoterne i kroppens væv.

Basisk mad er den bedste detoxkur

pH-værdien i kroppen er også meget vigtig når vi snakker om udrensning af affaldsstoffer og vægttab. Vandet gør det selvfølgelig ikke alene – det skal kombineres med en basisk livsstil med sundt basisk mad. Hvis man vil tabe sig er det heller ikke kun gjort med motion, der skal også sund mad med indover. Basisk ioniseret vand på pH 9,5 er over 100 gange mere basisk end neutral postevand omkring de pH 7.

Drikker man meget basisk vand og vedligeholder kroppens pH i det basiske. Så vil det resulterer i at kroppen begynder at frigive fedt, som er deponeret i kroppen. Deponeret fedt hænger sammen med syreophobninger. Når kroppen ikke kan komme af med syren, så beskytter den sig selv ved at deponere det i fedtlag i kroppen. Med andre ord en sund basisk krop sørger for vægttab – aldrig den anden vej rundt.

Detoxkur betyder 57 Hz

Når du begynder at drikke basisk ioniseret vand, så oplever mange ofte at der opstår hovedpine eller lettere influenza symptomer. Det er ganske almindelige reaktioner på udrensning af affaldsstoffer i kroppen. Som der også kan opleves ved andre detox og udrensningskure eller hvis man begynder at tage naturmedicin.

Vandet renser ud på celleniveu. Det ioniseret vand har en frekvens på 57 Hz, som lige netop passer til cellernes frekvens, som ligger på omkring 50 Hz. Det betyder at cellerne optager det ioniseret vand langt mere effektivt end postevand som har en frekvens på omkring 130 Hz. Samtidig er det ioniseret vand fantastisk til at få fedt fjernet fra cellerne.

Begynd med basisk niveau 1

Man starter ALTID med det laveste basiske niveau 1 med pH 8,0-8,5 og drikker det i én uge. Hvis der i løbet af ugen skulle komme en kraftig reaktion i forhold til udrensningen, så drik i stedet for filtreret neutralt ikke ioniseret vand (H2O på pH 7,0) i nogle dage indtil kroppen har vænnet sig til det. Start ligeså stille op med det basiske niveau 1 igen, og se hvordan kroppen reagerer på det. Når kroppen har vænnet sig til vandet, så start ligeså stille op med niveau 2 med pH 8,5-9,0 også i en uges tid. Derefter kan du så gå op på det basiske niveau 3 med pH 9,0- 9,5. Hvis du føler at kroppen reagerer kraftigt, når der skiftes et niveau op, så forbliv lidt længere på det niveau du har været på. Man bør ikke drikke ioniseret vand højere end pH 9,5.

Start med at drikke 3-4 glas vand pr dag (1L), hvis du ikke er vant til at drikke basisk ioniseret vand. Så kan du stille og rolig begynde og trappe op til 8-12 glas pr dag (2-3L). Hvis du skal have udrenset ophobning af affaldsstoffer i kroppen, så kræver det mindst 1,5-2L vand om dagen, også for at være tilstrækkelig hydreret.

Der er et daglig tab på omkring 1,5 liter, som vi mister når vi sveder, trækker vejret osv. Ja, vi bruger faktisk vand når vi trækker vejret igennem vores lunger. Det er naturligvis vigtigt at dette vand bliver erstattet ellers kan man risikere at blive dehydreret. Når man begynder at føle tørst, så er man faktisk allerede dehydreret med 0,8% til 2% af kropsvægten. Undersøgelser har vist at det påvirker hjernen. Koncentrationsevnen begynder at falde, når kroppen har en vandmangel på blot 1% til 2%.

Ingen bivirkninger ved ioniseret vand

Der er heldigvis ingen bivirkninger ved at drikke det basisk ioniserede vand. Men der kan forekomme bivirkninger som træthed, muskelsmerter, næsen begynder at løbe eller som nævnt influenza symptomer. Afføringen kan også blive mørkere og mere kraftigt lugtende, og du vil måske også opleve mere gas i tarmene. Alle disse ting er positive ting, da de er direkte relateret til udrensningen fordi det omstrukturerede vand har langt mindre vandmolekyle klynger, så det trænger dybere og hurtigere ind i kroppens væv, og fjerner syre og toxiner, som har oplagret sig i kroppen over lang tid. Kroppen skal have tid til at vænne sig til vandet og de forandringer der sker ved detox. Det er individuelt fra person til person, hvor lang tid udrensningen af kroppen tager. Men det ioniserede vand har virkelig en kraftig udrensnings effekt.

Bemærk: Det at drikke rigeligt med vand er af vital betydning for et godt helbred. For hver 10 kilo kropsvægt skal der drikkes 0,3 liter. Vejer en person 80 kg skal der drikkes omkring 2,4 liter vand under normale omstændigheder (80*0,03). Dyrkes der sport, er der varmt eller opholder man sig i sauna og der svedes meget, så skal  skal der drikkes mere.

Læs også: Hydrogen-rigt vand fra en ioniseringsmaskine

Læs også: Antioxidanter og de frie radikaler

Læs også: Syre og base i kroppen 

Skriv en kommentar