Udrensende effekt med ioniseret vand

Del med en ven

Udrensende effekt med ioniseret vand 

 

cleansing of waste products in the body

 

Ioniseret vand har en særlig evne til at neutralisere syre i kroppen. Det renser affaldsprodukter ud af kroppen.

Der er flere og flere mennesker, som får øjnene op for, hvor effektiv en ioniseringsmaskine fra Tyent er til at rense affaldsstoffer ud af kroppen på en helt naturlig måde.

Samtidig tilføjes der enorme mængder antioxidanter, mineraler og ilt, når det afgifter kroppen.

Derudover er det molekylære hydrogen vigtigt fordi alle organer og celler i kroppen har brug for det.

Detox-kur: udrensning med basisk ioniseret vand

Det vidunderlige ved at udrense affaldsprodukter fra kroppen er, at du føler dig bedre tilpas og får mere overskud. Det giver kroppen et løft med den utrolige kraft, som en effektiv rensning giver.

Samtidig fremskynder det kroppens stofskifte, så du virkelig føler dig på toppen. Det kan både mærkes og ses på krop og sind.

Det renser affaldsprodukter i kroppen, som har akkumuleret over lang tid. Dette gælder for pesticider fra frugt og grøntsager, vi spiser, kemikalier fra kød og mad, og forurening fra luften vi indånder.

Antioxidanter og udrensning af affaldsstoffer i kroppen

Antioxidanter er meget vigtige, når vi taler om at udrense affaldsprodukter i kroppen. Der er intet bedre end en ioniseringsmaskine fra Tyent, der producerer ioniseret alkalisk eller basisk ioniseret vand med flere antioxidanter, end du kan spise.

Det er den enkleste og mest effektive måde på lang sigt at få affaldsstoffer ud af kroppen. Det er let at implementere i din daglige rutine – du skal blot drikke dit vand fra en ioniseringsmaskine. Det kræver ikke den store dramatiske ændring for at komme ind i en naturlig rutine med udrensning og afgiftning.

Ioniseret vand giver vægttab

Den gode ved at drikke basisk ioniseret vand er, at du taber dig på samme tid. Du får mere energi og overskud ved at afgifte kroppen. Ioniseret vand giver virkelig energi i hverdagen og ikke mindst under en detox-behandling, hvor det virkelig er nødvendigt. Ioniseret vand hjælper også med at forebygge overspisning.

Op til 75% af alle amerikanere er dehydreret. Mange af dem forveksler nemlig kroppens signaler for tørst med sult, og tror fejlagtigt, at de er sultne. Men hvad de virkelig har brug for, er vand. Drik et stort glas basisk ioniseret vand inden hvert måltid.

Samtidig absorberes næringsstofferne i maden meget mere effektivt, hvis du drikker ioniseret vand. Det får dig til at føle dig mere mæt og du får fuld udnyttelse af de vigtige byggesten, der er i den basiske mad, så du bliver sunde og fulde af energi.

Ekstrem evne til at udrense affaldsstoffer

Det er vigtigt at være klar over, at basisk ioniseret vand har en ekstrem evne til udrensning af affaldsstoffer i kroppen.

Når du begynder at drikke ioniseret vand vil du kunne opleve at du oftere skal tisse. Det hænger sammen med, at det basisk ioniseret vand bliver meget hurtigere absorberet af kroppen, end den ellers er vant til. Det har også at gøre med at vandmolekylerne er blevet omstruktureret. De er blevet halveret i størrelse og har derfor lettere ved at trænge igennem cellerne. 

Kroppen bliver derved hydreret helt op til 6 gange mere effektivt end ved at drikke almindeligt poste- eller flaskevand. Det trænger også dybere ned i vævet, løsner deponerede affaldsstoffer i bindevævet og får dem udrenset. Samtidig nedbryder det syredepoterne i kroppens væv. På den måde er vandet med til at lindre smerter i kroppen, og erfaringsmæssigt eliminerer det ofte smerterne helt. det er selvfølgelig forskelligt fra person til person, hvordan kroppen reagerer på ioniseret vand og H2 molekylært hydrogen. 

Basisk mad er den bedste detoxkur

pH-værdien i kroppen er også meget vigtig når vi snakker om udrensning af affaldsstoffer og vægttab. Vandet gør det selvfølgelig ikke alene – det skal kombineres med en basisk livsstil med sundt basisk mad. Hvis man vil tabe sig er det heller ikke kun gjort med motion, der skal også sund mad med indover. Basisk ioniseret vand på pH 9,5 er over 100 gange mere basisk end neutral postevand omkring de pH 7.

Drikker man meget basisk vand og vedligeholder kroppens pH i det basiske. Så vil det resulterer i at kroppen begynder at frigive fedt, som er deponeret i kroppen. Deponeret fedt hænger sammen med syreophobninger. Når kroppen ikke kan komme af med syren, så beskytter den sig selv ved at deponere det i fedtlag i kroppen. Med andre ord en sund basisk krop sørger for vægttab – aldrig den anden vej rundt.

Detoxkur: betyder 57 Hz 

Når du begynder at drikke basisk ioniseret vand, så oplever mange ofte at der opstår hovedpine eller lettere influenza symptomer. Det er ganske almindelige reaktioner på udrensning af affaldsstoffer i kroppen. Som der også kan opleves ved andre detox og udrensningskure eller hvis man begynder at tage naturmedicin.

Vandet renser ud på celleniveu. Det ioniseret vand har en frekvens på 57 Hz, som lige netop passer til cellernes frekvens, som ligger på omkring 50 Hz. Det betyder at cellerne optager det ioniseret vand langt mere effektivt end postevand som har en frekvens på omkring 130 Hz. Samtidig er det ioniseret vand fantastisk til at få fedt fjernet fra cellerne.

Begynd med basisk niveau 1

Man starter ALTID med det laveste basiske niveau 1 med pH 8,0-8,5 og drikker det i én uge. Hvis der i løbet af ugen skulle komme en kraftig reaktion i forhold til udrensningen, så drik i stedet for filtreret neutralt ikke ioniseret vand (H2O på pH 7,0) i nogle dage indtil kroppen har vænnet sig til det. Start ligeså stille op med det basiske niveau 1 igen, og se hvordan kroppen reagerer på det. 

Når kroppen har vænnet sig til vandet, så start ligeså stille op med niveau 2 med pH 8,5-9,0 også i en uges tid. Derefter kan du så gå op på det basiske niveau 3 med pH 9,0- 9,5. Hvis du føler at kroppen reagerer kraftigt, når der skiftes et niveau op, så forbliv lidt længere på det niveau du har været på. Man bør ikke drikke ioniseret vand højere end pH 9,5.

Start med at drikke 3-4 glas vand pr dag (1L), hvis du ikke er vant til at drikke basisk ioniseret vand. Så kan du stille og rolig begynde og trappe op til 8-12 glas pr dag (2-3L). Hvis du skal have udrenset ophobning af affaldsstoffer i kroppen, så kræver det mindst 1,5-2L vand om dagen, også for at være tilstrækkelig hydreret.

Der er et daglig tab på omkring 1,5 liter, som vi mister når vi sveder, trækker vejret osv. Ja, vi bruger faktisk vand når vi trækker vejret igennem vores lunger. Det er naturligvis vigtigt at dette vand bliver erstattet ellers kan man risikere at blive dehydreret. Når man begynder at føle tørst, så er man faktisk allerede dehydreret med 0,8% til 2% af kropsvægten. Undersøgelser har vist at det påvirker hjernen. Koncentrationsevnen begynder at falde, når kroppen har en vandmangel på blot 1% til 2%.

Ingen bivirkninger ved ioniseret vand

Der er heldigvis ingen bivirkninger ved at drikke det basisk ioniserede vand. Men der kan forekomme bivirkninger som træthed, muskelsmerter, næsen begynder at løbe eller som nævnt influenza symptomer. Afføringen kan også blive mørkere og mere kraftigt lugtende, og du vil måske også opleve mere gas i tarmene.

Alle disse ting er positive ting, da de er direkte relateret til udrensningen fordi det omstrukturerede vand har langt mindre vandmolekyle klynger, så det trænger dybere og hurtigere ind i kroppens væv, og fjerner syre og toxiner, som har oplagret sig i kroppen over lang tid. Kroppen skal have tid til at vænne sig til vandet og de forandringer der sker ved detox.

It is individual from person to person how long the cleansing of the body takes. But the ionized water really has a powerful cleansing effect.

Note: Drinking plenty of water is vital to good health. For every 10 kilos of body weight, drink 0.3 liters. If a person weighs 80 kg, about 2.4 liters of water should be drunk under normal circumstances (80 * 0.03). If you play sports, are hot or stay in a sauna, and you sweat a lot, then you need to drink more.

Læs også: Hydrogen-rigt vand fra en ioniseringsmaskine

Læs også: Antioxidanter og de frie radikaler

Læs også: Syre og base i kroppen 

Skriv en kommentar