Tyents innovative teknologier

Del med en ven

Innovative teknologier betyder, at man er et skridt foran de andre

Tyent har helt specielle innovative teknologier, som placerer firmaet helt i toppen af industrien. Tyent vandioniserer er de eneste, som har følgende banebrydende teknik indenfor vandioniserings industrien – og som vil forblive i front, da de hele tiden udvikler nye innovative teknologier der ligger foran konkurrenterne.

ReGen Advance Antioxidants:

Tyents vandioniserer har en speciel elektrolyse process, hvor der produceres super-ladede antioxidanter i hvert glas vand. Specielle innovative teknologier som denne hjælper kroppen til at modvirke den ødelæggende effekt, som frie radikaler har på kroppen som fx ødelæggelse af cellerne, som fører til sygdom og for tidlig ældning – det vi kender som oxidativ stress.

Micro-Hydrate ReCluster:

Denne banebrydende teknologi er speciel ved at i elektrolysekammeret, hvor vandet passerer igennem og bliver ioniseret – der bliver vandstrømmen ledt ind i et kinetisk bølgemønster. Dette gør at Tyents vandioniserer producerer det mest hydrerende basiske ioniserede vand i hele vand industrien. Vandet bliver samtidig omstruktureret. Normalt postevand har ca. 16-18 vandmolekyler per klynge. Efter det er blevet ioniseret er det blevet omstruktureret til ca. 5-8 vandmolekyler per klynge. Hvis man har et rør og prøver at få store bolde igennem det, så vil det være svære end hvis man bruger små bolde. Det er det som sker i cellerne efter at vandet er blevet ioniseret og omstruktureret til et mindre antal vandmolekyler – de trænger lettere ind gennem cellemembranen i cellerne og hydrerer derved cellerne 5-6 gange hurtigere, mere effektivt og bedre end alm postevand.

Simple Touch Display:

Tyent har de mest moderne betjeningsløsninger som fx easy-to-use LCD Touch skærm på alle vand ioniserer. De er lige så innovative og let at betjene som en smartphone.

Ultrafiltrering med SmartSence:

Tyent har udviklet et smart innovativt filtersystem. Filtrene opdager urenheder i dit vand og giver selv besked, når det er tid til at skifte filter, som er baseret på hvor beskidte de er. Filtrene bliver nedbrudt efterhånden som de bliver fyldt med alle de urenheder, som ellers ville ende i vores krop. Det er særlig smart, da der ikke længere skal gættes, hvor lang levetid filtrene har tilbage. Systemet er også med til at spare dig for penge. Fordi SmartSence systemet opdager mængden af urenheder i netop dit postevand. Der er forskel på enhver vandkilde, og derfor er denne funktion helt nødvendig. Det er innovative teknologier som denne der er helt unik – og som kun Tyent har.

Mesh-Solid-plader:

Nogle producenter bruger kun Solid-plader. Men Tyent bruger Solid/Mesh-hybrid plader. Tyent’s vandioniserer har som standard Solid/Mesh plader. Fordelen ved hybridpladerne er, at de er mere holdbare end Solid-pladerne, og har et større overflade areal med Mesh-pladerne. For at producere Tyents Solid/Mesh-plader bores der små huller i Solid-pladerne, så der derved opnås en forøgelse i overflade arealet til elektrolyse-processen. Derefter bliver pladerne som er fremstillet af titanium, dyppet flere gange i platinium og efterfølgende bages pladerne. Derved opnås det bedste fra både solid- og mesh-pladerne.

SMPS Plus strømforsyning:

Tyents SMPS Plus strømforsyning giver mulighed for, at justere strøm-indstillingen, så der får et glas basisk ioniseret vand af højeste kvalitet – uanset vandkilde. Styrken og kvaliteten ved SMPS Plus er det som gør, at Tyents vandioniserer kan producere basisk ioniseret vand med en høj pH-værdi uden brug af kemikalier, som fx blegemiddel eller eksotiske salte. Det er også derfor at pladerne holder længere, da de ikke er så udsatte for tilkalkning. Det kan derfor undre en, at der stadig er firmaer, som benytter en gammel metode fordi det er en billigere løsning. Tyent vælger den bedste og mest innovative løsning der er på markedet.

PAST Cleaning System:

Tyent’s vandioniserer benytter sig af den smarte teknik der hedder Polarity Anti Scale Technology (PAST). Det er et automatisk rensesystem med en cyklus, som styres både af en timer og en sensor, der sørger for minimal opbygning af mineraler på elektroderne og pladerne i elektrolysekammeret, så de holder længere. Det er et af de mest avancerede rensesystemer i industrien, som viser vejen for Tyents innovative teknologier. Bedre rensning betyder at plader og andre komponenter holder længere, og samtidig fås det reneste vand.

Ultrafiltrering:

Tyent har de største filtre i industrien. Dette er medvirkende til at opnå det reneste vand. Det giver sig selv, at når vandet skal løbe igennem to lange filtre, så passerer vandet igennem flere rense medier, og dermed opnås klart renere vand end ved kun ét filter – Tyent er den førende indenfor industrien. Tyent’s Ultrafiltrering renser vandet for op med 200 fremmede stoffer. Ultrafiltrering svarer til den rensning, som dialysepatienter får renset deres blod med. Du kan læse mere om de teknologier og materialer der benyttes i filtrene i PDF’en: Filteregenskaber under Ultrafiltrering.

Vælg Tyents innovative teknologier når det gælder din sundhed!

Der er flere gode mærker indenfor vand ioniserer. Nogle gør det bedre end andre – og der er også stor forskel på filtreringen – forskellen på Tyent og andre maskiner er, at Tyent bruger komponenter af meget høj kvalitet og benytter mere avancerede teknologier, samt markedets bedste titanium plader der er dyppet adskillige gange i platinium, så de er medicinsk kvalitetstemplede. Derudover kommer det helt specielle Ultrafiltreringssystem. Det er derfor Tyent vinder mange priser og anerkendelse for deres kvalitetsprodukter. Hvis du vil have den bedste og mest avancerede vand ioniserer, som kan give dig det bedste negative ORP-niveau (højt indhold af antioxidanter), det bedste pH-niveau, det mest hydrogen-rige vand samt den bedste molekulære omstrukturering af vandmolekylerne for optimal hydrering, så skal følgende være opfyldt:

– Solid/Mesh-Hybrid plader
– SMPS Plus strømforsyning
– to filtre – både et Aktivt-kulstof filter samt et UF filter (Ultrafiltrering – på dialyseniveau)

Læs også: Dødt eller levende vand – hvad drikker du? 

Læs også: Få mere energi og overskud 

Skriv en kommentar