Syre og base i kroppen

Få en afbalanceret syre og base husholdning

Syre og base i kroppen er altafgørende for vores sundhed. En afbalanceret syre og base husholdning er grundlaget for en sund organisme. Kroniske sygdomme, de såkaldte civilisations- eller livsstilssygdomme er i de forgangne årtier steget dramatisk. Omkring 80% af disse sygdomme kan føres tilbage til en ernæring der er overvejende syreholdig.

Basisk ioniseret vand udligner syre og base i kroppen

Hvis koppen er stærkt oversyret, så vil den begynde at trække vigtige mineraler ud af knoglerne som fx Calcium og Magnesium. Det gør den for at eliminere den overskydende syre i kroppen, så den kan blive mere basisk. Kroppen prøver hele tiden at komme i balance. Dette vil medføre osteoporose eller knogleskørhed. Der er masser af dokumentation, som viser de helbredsmæssige fordele ved at drikke basisk ioniseret vand.

På denne enkle måde kan man få styr på sin syre og base i kroppen. Der er desuden skrevet mange bøger af ansete forfattere og forskere, som viser at hvis vores mad overvejende består af fødevarer, som gør os syrlige -og så kommer der sygdomme. En latent vævsoversyring forstærker symptomer som træthed, energimangel, led- og nervesmerter og kan føre til alvorlige sygdomme – hvis man blot lader stå til.

Base er lig med sundhed

Når kroppen er blevet mere basisk, så opnår den en afbalanceret pH-værdi på cirka pH 7,4. Vigtigst af alt er at, det basiske vand vil være i stand til at få kroppen til at fungere på dets højeste niveau – ved at tilføre kroppen vigtige mineraler som calcium (kalk), magnesium og kalium – i en højoptagelig ioniseret form. Rent faktisk optager kroppen disse mineraler meget bedre efter de er blevet ioniseret. Magnesium er meget vigtig, da det har med over 300 forskellige enzymer og stofskifteprocesser at gøre i vores organisme. Derfor er det af afgørende betydning at der ikke er mangel på magnesium. Derfor er det vigtigt at der er balance i kroppens indbyrdes syre og base forhold.

Ioniseret vand nedbryder syreophobninger

Når man begynder at drikke basisk ioniseret vand, så vil kroppens indre miljø ændre sig fra at være syrlig – som rigtig mange af os er – til at blive mere basisk. Grunden til dette er, at det basisk ioniserede vand nedbryder de syreophobninger der er i kroppen væv på grund af en kost der er mere syredannende end basedannende. Andre faktorer som stress, forurening, usund levevis, manglende motion samt kroppens stofskifteprodukter er ting der bidrager til et syrligt miljø. Hvis kroppen er mere syrlig end basisk, så kan kroppens udrensningsorganer blive sat på en enorm opgave.

80% af alle livsstilssygdomme skyldes ubalance med syre og base i kroppen

Hvis de ikke kan få renset tilstrækkeligt ud, så er kroppens eneste mulighed – at deponere disse affaldsstoffer – og det er hovedsageligt i bindevævet. Så begynder en ond cirkel, hvis kroppen konstant bliver udsat for dette, og ikke kan komme af med det. Hvis ens væv er syret til fordi hele ens indre miljø er mere surt end basisk, så er der grobund for sygdomme. Det vil resultere i smerter i kroppen fx ryg, led- og nervesmerter, træthed, energimangel og kan føre til mere alvorlige kroniske sygdomme. Op imod 80% af alle livsstilssygdomme kan føres tilbage til en ernæring der har været overvejende syredannende.

Oversyringstilstande er skyld i gigt og inflammation

Noget som rigtig mange døjer med er gigt og inflammationer, som skyldes et syreoverskud som kroppen ikke kan komme af med på naturlig måde, da den er oversyret. En ubalance i kroppens syre og base forhold. En overvejende syreholdig kost medfører et surt indre miljø, som i sidste ende vil resultere i ubalancer. Hvis der ikke gøres noget ved det over tid vil det føre til sygdomstilstande og sætte sig til noget kronisk. Hvis ens udrensningsorganer over længere tid ikke kan komme af med syreoverskuddet, så vil det føre til oversyringstilstande. Nogle steder i kroppen opbygges der mere syre end andre steder og det kan tilstoppe kapillarrør i disse syrlige områder.

Dette kan resultere i at nogle af kroppens organer begynder at arbejde langsommere. Vi begynder at føle os trætte og udkørte, ofte uden grund. Når nogen har ondt og lider af forskellige skavanker høres man ofte, at det er noget der følger med alderen – og det er bare en tilstand der må accepteres – det hænger sammen med at blive ældre. Sådan behøves det ikke at være –udviklingen kan vendes – ved at begynde at leve mere basisk. Noget der virkelig vil sætte skub i det er, hvis man begynder at drikke basisk ioniseret vand. Det er klart den mest effektive og hurtigste måde at få neutraliseret for meget syre i kroppen på.

Livsændrende – udskift blot dit vand!

Det vigtigste du kan gøre her og nu – er at begynde og drikke basisk ioniseret vand – også selvom du spiser mere syreholdige produkter. På den måde vil du tilføre kroppen vigtige elektrolytter, antioxidanter, få hydrogen-rigt vand samt ilt – alt sammen noget som er essentielt for at kroppen kan fungere optimalt. Det basisk ioniserede vand er med til at neutralisere den syre, som fødevarerne og en uhensigtsmæssig livsstil skaber. Dermed er det basisk ioniserede vand med til at vedligeholde det basiske miljø i kroppen. Den udligner syre og base forholdet i kroppen. Det er med til at fremme kroppens immunforsvar og vil nedsætte risikoen for at få sygdomme.

Lad det komme an på en prøve – du vil helt sikkert begynde at føle dig langt mere oplagt, fyldt med energi, sove bedre, få funklende klare øjne samt hurtigt se det på huden. Den begynder og blive blød og fugtig – du vil kunne mærke forskellen – det er der rigtig mange som melder tilbage om til Tyent. Det er starten på en ny tilværelse – en basisk livsstil der vil ændre dit liv og din livskvalitet. Når man mærker de gode resultater vil det også være lettere og mere motiverende, at få med yderligere sunde tiltag i sit liv.

Hexogonalt vand

Tidligere var vores vand levende, det havde antioxidanter og mineraler, som er livsvigtige for vores krop. Den gang var vandet også basisk, og havde helse-bringende virkning ligesom Hexagonalt vand. Det hexagonale vand finder vi i naturen, hvor det får tilført energi ved at bevæge sig henover sten eller ned af bjergsider, hvor det også får tilført mineraler.

Det er det vand vi får op af undergrunden desværre ikke. Det har lagt ubevægeligt i tusinder af år for derefter at løbe unaturligt igennem rør, som påvirker vandets kvalitet. Vandets renhed er heller ikke altid noget at prale af. Men med en vand ioniserer fra Tyent kan du omdanne dit eget postevand, og gøre vandet levende med terapeutisk virkning.

Tyent’s ioniseringsmaskiner laver almindeligt postevand om til super hydrerende ioniseret vand. Det er energi fyldt basisk ioniseret vand, som er tilført masser af antioxidanter. Der har et meget højt indhold af livsvigtig ilt og molekylært hydrogen (H2) samt en meget høj basisk pH-værdi. Med en ioniseringsmaskine fra Tyent får du din egen ungdomskilde og kan hver dag drikke verdens bedste og reneste vand. Du får det reneste vand ligesom det der findes i bjergene og i sjældne mineralske kilder, som har terapeutisk effekt.

Læs også: Hydrogen-rigt vand fra en ioniseringsmaskine

Læs også: Udrensende effekt med ioniseret vand

Læs også: Bekæmper gigt og inflammation

Skriv en kommentar