Ultrafiltrerering

Del med en ven

Ultrafiltrering

Ultrafiltrering og elektrolyse af drikkevand

Med ultrafiltrering fra Tyent får man det reneste og sundeste vand. Vandet bliver renset for op mod 200 gift- og fremmedstoffer.

Det vigtigste ved vandet kan deles op i tre punkter:

  • Renhed
  • Ionisering
  • pH-værdi

En forudsætning for rent vand er et filtersystem af bedste kvalitet. Det nytter ikke noget med en ioniseringsmaskine, som producerer cellulært funktionelt vand, hvis den ikke renser vandet tilstrækkeligt. Tyents ioniseringsmaskiner har den bedste ultrafiltrering, som svarer til det dialysepatienter får renset deres blod med.

Tyents dobbelt filter system

Alle Tyents ioniseringsmaskiner benytter et dobbelt filter system bestående af et DM filter samt et UF filter. Dette system benytter sig af en dobbelt membran med 0,1 Micron bestående af 1. filter med aktivt kulstof samt EM-keramik kombineret med 2. filteret som har en UF membran filter, hvor vandet løber igennem 10 rense-niveauer – det er ultrafiltrering.

Den primære dobbelt membran aktivt kulstof og EM-keramik er meget finmasket 0,1 Micron og er NSF-42 godkendt og er dermed i stand til at fjerne tungmetaller, asbest, bakterier, pesticider og medicin rester uden at filtrere de vigtige mineraler bort, så som calcium og magnesium. Det aktive kulstof fjerner ligeledes uønsket lugt og smagsstoffer og neutraliserer klor.

Nummer to filter som benyttes i Tyent UCE-11 Turbo har en UF membran. Ultrafiltrering består af 10 forskellige materialer som vandet løber igennem som fx keramik, ler samt bitte små mikro-porer på 0,0001 mm, som vandet presses igennem. Porerne i UF membranen er så bitte små, at bakterier og viruser ikke kan passerer igennem. Ultrafiltrering fjerner enhver rest af klor og organiske som uorganiske bestanddele ved at benytte aktiverings absorptions metoden, som producerer perfekt rent vand lige til at drikke.

Filtrering og elektrolyse af drikkevand

Ioniseringsprocessen

Ioniseringsprocessen er hvor vandet efter det er blevet renset kommer igennem et elektrolysekammer. Her bliver vandet delt op i to strømme: en basisk og en syrlig vandstrøm – de gode mineraler og gavnlige stoffer kommer ud som basisk cirka 70% af vandstrømmen og resten af de 30% kommer ud som syrligt vand som fx klor, fosfor og svovl. Jo, større plader og stærkere strømforsyning, jo højere vil den basiske værdi blive og jo mere hydrogen-beriget vil vandet være.

Her er det vigtigt at være klar over at visse producenter benytter sig af saltopløsninger som indeholder blegemidler – for at kunne få en så høj basisk pH-værdi og en så lav syrlig pH-værdi. Der er ingen fornuft i at prøve og rense vandet for alle de belastende ting – for så efterfølgende at udsætte sig for blegemidler og kemikalier.

En af de vigtigste ting ved en Tyent ioniseringsmaskine er, at den renser vandet for så mange giftstoffer i drikkevand, som muligt. Hvis vand ionisereren har et dårligt filtersystem, som renser vandet utilstrækkeligt betyder det i sidste ende at du drikker forurenet og skadeligt vand, selvom det er basisk ioniseret – fordi det indeholder giftstoffer.

Super ultrafiltrering

Sundt vand begynder med rent vand. Derfor benytter Tyent sig af to filtersystemer. Eftersom vores postevand er blevet mere og mere forurenet over årene, så er Tyent gået endnu videre ved, at de benytter Super Ultrafiltrering med 0,01 – 0,1 micron (svarer til 0,0001 mm). Det er den samme micron størrelse der bruges i dialysemaskiner, der renser blodet hos nyrepatienter. Disse ultra-filtre er måske den bedste filtrering i verden. Det skyldes de naturlige bestanddele i filtrene samt, at de er meget finere og mere kompakte i forhold til at fjerne bundfald og det er bevist at de kan fjerne over 200 forurenende stoffer samt 99,9% bly.

Reneste og sundeste vand med ultrafiltrering

I dag er vores vand desværre påvirket negativt igennem miljøgifte, giftige rørledninger osv. Vandet indeholder parasitter, klor, fosfater, aluminium, sulfater, pesticider, cyanid, asbest, round up, medicinrester, tungmetaller, Phthalater (blødgørende stoffer som er kræftfremkaldende), samt kemikalier fra industri, landbrug og private haver. Tyents vand ioniserer renser vandet, så du kan få det reneste og sundeste vand.

Ultrafiltrering kan sammenlignes med et kaffefilter, bare meget finere, endda ultrafint. Ved ultrafiltrering bliver vandet presset igennem meget små kunststofrør, der virker som filtre. De er ikke større end 0,01-0,1 micron. Til sammenligning har et menneske hår en diameter på ca. 50 micron – eller 5000 gange større. 0,1 micron svarer til 0,0001 mm. Urenheder som fx bakterier er for store til at passere igennem ultra-filtrerings-membranen. Opløste mineraler passer derimod igennem ultra-filtrerings-membranen. På grund af mange sådanne kunstige filterrør i et filtermodul opstår der den nødvendige flade, så der kan opnås en tilstrækkelig vandgennemstrømning i en vand ioniserer.

uf-2

Aktiv-kul-blokfilter og ultrafiltrering

Den største fordel ved ultrafiltrering i forhold til traditionelle filtreringsmetoder er, at det filtrerede vand er kimfri. Porerne i UF-membranen er så ultra små, at bakterier og sågar virus er for store til at passere igennem UF-membranen. Kombinationen med ”Aktiv-kul-blokfilter” og Ultrafiltrering er den bedste løsning til at opnå rent og velsmagende drikkevand.

Tyent ioniseret basisk vand er filtreret udover hvad industri standarden kræver. Det første filter indeholder aktivt kul. Det fjerner kemikalier som fx klor, og bestanddele fra kemikalier i landbruget, urenheder, rust, sedimenter og andre organiske bestanddele som det absorberer og fjerne på en meget effektiv måde.

Det andet filter indeholder almindeligt kul og specielle keramikbestanddele som fjerner bakterier, virus og andre forurenende stoffer. Men det bibeholder alle essentielle mineraler og sporstoffer, som kroppen har brug for. Tyent tilbyder som de eneste i verden ultrafiltrering, som kan rense dit postevand helt ned til 0,1 micron.

Læs yderligere information ved at åbne de to pdf-filer.

Filter HI UCE V2

Filter EM-Keramik

Læs også: Dødt eller levende vand – hvad drikker du? 

Læs også: Få mere energi og overskud

Skriv en kommentar