Tyent vandmaskine NMP-5

DKK8,495.00

Alle vand ioniserer bliver leveret med komplet udstyr, så de kan tilsluttes køkkenvandhanen – enten fritstående eller vægmonteres. Den kan også tilsluttes direkte til koldvandsledningen under vasken.

Ved køb af en vand ioniserer medfølger der et filtersæt Carbonit Aktivt-kul blok filter + UF-membran filter (Ultrafiltrering).

BEMÆRK: de to filtre skal skiftes hvert halve år. Derforuden skal vand ioniseren afkalkes med et specielt afkalkningssæt minimum hver 3. måned alt efter hårdheden i vandet.

Leveringstid: 1-3 dage

Alle priser inkl. moms

SKU: 75081 Category:

Description

NMP-5 styres digitalt. Fuldautomatisk vandmaskine. ”Touch-screen” med 7 farver, der repræsenterer hver pH-niveau. Vandmaskinen starter ved blot en ganske let berøring på touch-skærmen. Automatisk rensning. Alle funktioner bliver styret og overvåget af en mikroprocessor. Vandet slukker automatisk efter 5 min.

 

 

Tekniske specifikationer

 • Fuld digital betjening og kontrol
 • Fuld automatisk vand ionisering
 • LCD-berøringsskærm med 7 farver
 • Automatiseret selvrensende proces med akustisk signal
 • 2 filtersystem: aktivt kul / EM-keramikfilter og UF-membranfilter
 • CE-kompatibel og ISO 9001: 2008
 • Alle funktioner kontrolleres og overvåges af en mikroprocessor
 • Slukker automatisk efter 5 minutter af sikkerhedsmæssige årsager
 • Lang forventet levetid på produkt pga. af strømstrømbesparelse
 • Verdensomspændende test, også i vand med meget kalk (hårdt vand)
 • 5 års garanti på alle maskiner
 • 8 års garanti på elektrolysepladerne

Ydelsesdata:

 • 5 platincoatede titaniumelektroder
 • pH-niveauer: 3 alkaliske, 1 neutral, 2 syre
 • temperaturbeskyttelse til tappeforbindelse
 • vandstrømmen stopper automatisk efter 5 minutter (den resterende udstrømningstid angives)
 • digitalt display for resterende filterlevetid, filterudskiftning vises automatisk
 • adgang til filtre på maskinens front
 • LCD-skærm med berøringsskærm med 7 farver til at se forskel mellem pH-værdierne

Tyent vandmaskine NMP-5

Tyent er en af de førende producenter af vandmaskiner i verden. Tyent er har desuden et af de førende vandfiltreringsfirmaer i verden, og vores kunder inkluderer et bredt udvalg af berømtheder, professionelle atleter, læger og berørte forbrugere som dig.

Dette revolutionerende ioniseringssystem tilbyder fire forskellige alkaliske niveauer og tre forskellige syrlige niveauer. Der er klare fordele ved at drikke alkalisk vand som giver stimulering af blodcellerne og forøget blodgennemstrømning, booster immunsystemet og meget mere.

Det bedste af alt er, at vores Tyent NMP-5 vandmaskine er helt fri for kemikalier. Turbo-funktionen giver dig mulighed for at vælge det korrekte pH-værdi til at rense overfladebehandlede frugt og grønt for oliebaserede pesticider. Med din helt nye vand ioniserer er mulighederne uendelige.

Hver Tyent NMP vandmaskine har et slankt, smart og fantastisk design, der fint passer ind med andre husholdnings-apparater i dit køkken. Sammenlignet med konkurrerende produkter kan du endda spare meget plads på dit køkkenbord.

Tyent har designet sine vandmaskiner med et avanceret system – Easy Load ™ filtre. NMP-vandmaskinen er så smart, at den endda fortæller dig, hvornår det er tid til at skifte dine filtre.

Industriens bedste elektrolyseplader

Alle Tyent ioniseringsmaskiner har Solid/Mesh Hybrid plade teknologi. Det er det bedste valg fordi Solid/Mesh Hybrid plade teknologien giver styrken fra solideplader, og meshplader giver et langt større overfladeareal. Så det er det bedste fra to verdner.

De fleste ioniseringsmaskiner har plader, der er enten solide eller mesh. Tyents ingeniører var ikke tilfredse med nogen af typerne. Fordi ingen af dem giver den maksimale elektrolyse power.

Her er grunen: 

Den elektriske ledeevne bliver forstærket både ved hullernes kanter, og når vandet løber igennem hullerne samt ved pladens yderkanter.

Det er netop den elektriske ledeevne, som er afgørende for at kunne producerer store mængder antioxidanter og molekylært hydrogen.

Pladerne er lavet af det bedste titanium. Derefter er de dyppet 10 gange i platinium, og efterfølgende bagt for at hærde og opnå ekstrem styrke og holdbarhed.

elektrolyseplader

Ved at vælge os som din leverandør til det sundeste alkaliske vand i verden, får du meget mere end blot avanceret teknologi. Tyent Danmark er dedikeret til at give den bedste service og support i hele branchen. Det er en af firmaets værdisæt, som vi bestræber os for at leve op til hver dag. Tyent Danmark vil kun have tilfredse kunde. Og vi går rigtig langt i bestræbelserne for at opnå dette.

Vi er her for dig før og efter salget, så du kan få fuld udbytte af alle de utrolige fordele, din nye vandmaskine har.

Hvis du har spørgsmål eller overvejelser omkring ioniseret hydrogenrigt vand eller vores vandmaskiner, er du mere end velkommen til at kontakte os i dag for yderligere hjælp.

* Vi gør det nemt for dig at træffe det rigtige valg!*

 

Læs også: Drik basisk vand og opnå en basisk livsstil

Læs også: Dehydrering – den største sundhedsmæssige fejltagelse

 

Låneberegner og ansøgning – Xpres VIP lån

Låneberegner og ansøgning – 1 Års Rentefri

Finansiering med Xpres VIP-lån fra kr. 180 pr. md.

 

 

Tyent vandmaskine NMP-5

Additional information

Weight 5.2 kg
Dimensions 30 × 13.50 × 35.50 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tyent vandmaskine NMP-5”

You may also like…

Scroll to top