Tyent UCE-9000 Turbo vandioniserer

DKK19,998.00

Denne vandioniserer installeres ved køkkenvandhanen, og fylder ikke meget. Det er kun selve betjeningsenheden der er synlig. Alt elektronik og filtre som ellers er placeret i de maskiner som står på køkkenbordet (bordmodeller), er ved UCE-serien placeret nede under vasken i et aggregat, som dermed er gemt væk.

Så hvis man ikke ønsker at ens ioniseringsmaskine skal fylde ret meget, så skal man vælge UCE-serien. Den fås med både 9- og 11-elektrolyseplader.

UCE-9000 Turbo har 9-elektrolyseplader, og den producerer omkring 20% færre antioxidanter og mineraler i vandet end en UCE-11 Turbo med 11-elektrolyseplader.

Tyent UCE-9000 Turbo er vel nok uden overdrivelse en af de mest innovative ioniseringsmaskiner. Den tætteste konkurrent har kun 7-elektrolyseplader i deres vandhanemodel.

Ingen anden ioniseringsmaskine har en så innovativ berøringsfølsom skærm inspireret efter Apple’s iPhone – og så i hele 262.000 farver, som heller ikke overgås af ander. Det er bare solidt ingeniørarbejde og en kæmpe bedrift indenfor vandindustrien.

Pladestørrelse: 9 stk. 7” x 4 3/4” inch. Pladeareal: 315 square inch eller 2030 cm2

Alle Tyents ioniseringsmaskiner er CE-kompatibel og ISO 9001: 2008 certificerede.

5 års garanti på alle ioniseringsmaskiner samt 8 års garanti på elektrolysepladerne.

Availability: In stock

Tyent vand ioniseringsmaskine – mere end blot den daglige drik!

Udskift dit drikkevand til sundhedfremmende ioniseret vand med en Tyent vandioniseringsmaskine. Så kommer du til at drikke verdens sundeste hydrogen-rige vand med terapeutisk virkning. Du vil hurtig mærke hvordan vandet forbedrer din sundhedstilstand. Du får mere energi og overskud, mindre smerter og din syre-base-husholdning bliver reguleret, så affaldsstoffer bliver fjernet fra dine celler i stedet for at ophobe sig i kroppen.

Drik terapeutisk hydrogen-rigt vand med en Tyent vandioniseringsmaskine

Det helt særlige ved en Tyent vandioniseringsmaskine er at vandet er fyldt med  antioxidanter og i særlig grad molekylært hydrogen, som bliver tilført som beriget gas under elektrolyse processen. Det kan man mærke, hvis man har en rift eller et sår på sin finger og man stikker den ind under det basisk ioniserede vand. Så føles det som om det det næsten støder. Det er fordi der er en negativ ladet spænding i vandet på grund af de massive mængder af antioxidanter i vandet, som virkelig er ekstremt.

Den molekylære hydrogen gas, som bliver produceret under elektrolyseprocessen har stor terapeutisk effekt. Ved at drikke 2 til 3 liter Tyent vand opnår man nogle sundhedsmæssige effekter, som man ikke opnår ved kun at spise basisk mad. Internationale forskere har dokumenteret en terapeutisk effekt ved 0,5 mg molekylært hydrogen i 1 liter ioniseret vand. Se mere under http://www.hydrogenmolecularfoundation.com

Verdens mest innovative vandioniseringsmaskine

Tyent UCE-11 Turbo er verdens mest innovative vandioniseringsmaskine. Ingen anden model på markedet i dag har 11 elektrolyseplader i titanium med medicinsk klassificeret coatede platinium. Ingen anden vandioniseringsmaskine har en så innovativ berøringsfølsom skærm inspireret efter Apple’s iPhone – og så i hele 262.000 farver.

Blot et enkelt tryk på displayet vil producere det ønskede vand. Det er let at lave nye indstillinger når du fx vil justere pH-niveauet. Få det højeste negative ORP-niveau og dermed det størst niveau af antioxidanter og molekylært hydrogen med terapeutisk virkning. Med displayet er det nemt at se hvornår dine filtre skal skiftes. Du vil også blive gjort opmærksom på det med en stemme, når det er ved at være tid til at skifte til nye filtre.

Det hele styres digitalt via Smart-Phone displayet i farver. Man kan desuden styre de samme funktioner via ”jog-dial” betjeningen øverst på vand ioniseren. Skærmen og ”jog-dial” viser den pH-farve der svarer til det pH-niveau man har valgt.

RTR-renseprogram

RTR-renseprogram (Real Time Refresh), som automatisk renser elektrolysepladerne. Denne vandioniseringsmaskine er modellen med 9-hybrid-titaniumplader som er dyppet 10 gange i platinium og bagt i en speciel ovn for at pladerne kan opnå den største holdbarhed.

En Tyent vandioniseringsmaskine er både basisk og syrlig

4 basiske niveauer (inkl. turbo)
4 syrlige niveauer (inkl. turbo)
1 neutralt niveau

Tyent vandioniseringsmaskine booster din sundhed!

 • Reducer inflammation ved at neutralisere syreophobninger i kroppen
 • Molekylær hydrogen (H2) har terapeutisk effekt
 • Hydrogen-rigt vand booster atletiske præstationer
 • Reducerer restitutionstiden med det halve
 • Forbedrer kognitive funktioner
 • Fjerner ophobede giftstoffer på cellulært plan
 • Styrker immunforsvaret naturligt med masser af antioxidanter
 • Giver energi og overskud – livsvigtig negativ ladet elektrisk spænding i vandet (negative ORP)
 • Renser vandet for over 200 stoffer fx pesticider, tungmetaller, medicinrester osv.
 • Verdens bedste vand med Ultra-filtreringssystem der er højere end industristandarden
 • Vandet er lettere at drikke fordi vandmolekylerne er halveret
 • 57 Hz ioniseret vand. Cellerne bliver hydreret op til 6 gange bedre end med normalt postevand

DER FØLGER ET AFKALKNINGSSÆT MED

 

Læs også: Hvad er basisk ioniseret vand? 

Relateret produkt: ACE 11-Turbo vand ioniserer

SE PRODUKTVIDEO AF IONISERINGSMASKINEN UNDER FANEN VIDEOS

pdflogo_ UCE Præsentation

 

Låneberegning og ansøgning – Xpres VIP-lån 

Låneberegning og ansøgning -1 Års rentefri

Finansiering med Xpres VIP-lån fra kr. 403 pr. md.

Denne model installeres ved køkkenvasken ved siden af den eksisterende vandhane. Kræver minimal plads ved køkkenvasken. Selve aggregatet med filtre osv installeres under køkkenvasken.

Vigtigt: inklusiv John Guest lukkeventil (skal installeres på koldvandsledningen af autoriseret VVS-installatør. Derefter tilsluttes de medfølgende slanger. Når først lukkeventilen er monteret på koldvandsledningen tager det efterfølgende ca. 15 til 30 min at installere ioniseringsmaskinen).

Bemærk: ioniseringsmaskinen er udført i kromlignende plastik, så der ikke opstår korrosion – nedbrydning af metal.

BEMÆRK: de to filtre skal skiftes hvert halve år. Derforuden skal ioniseringsmaskinen afkalkes med det medfølgende afkalkningssæt 1 gang om måneden (følger gratis med).

Leveringstid: 1-3 dage

Alle priser inkl. moms

 

 

Weight7.4 kg
Dimensions36 × 13.5 × 35.5 cm

You may also like…