Afkalkningssæt med pumpe til MMP- Hi- og ACE-serien

DKK298.00

I løbet af små 60 minutter kan du rense din Tyent ioniseringsmaskine, så alt kalk bliver fjernet fra elektrolysepladerne. Så har du altid frisk tappet basisk ioniseret vand med optimalt ioniserede mineraler, antioxidanter og aktivt hydrogen.

Alt efter vandets “hårdhed”, så skal den afkalkes mindst hver tredje måned. Som en tommelfinger regel vil det være godt at gøre det én gang i måneden I Danmark, hvor vi har meget hårdt vand. Når de to poser med afkalkningspulver er brugt kan du købe nogle i udvalgte butikker eller bruge alm eddike.

pdflogo_ Afkalkningsvejledning med pumpe

Leveringstid: 1-3 dage

Alle priser inkl. moms

In stock

SKU: 75010 Category:

Description

Meget vigtigt med afkalkning af Tyent ioniseringsmaskine

Afkalkning af Tyent ioniseringsmaskine er meget nemt

Det er meget vigtigt at sørge for afkalkning af sin Tyent ioniseringsmaskine med jævne mellemrum. Det skal gøres 1 gang i måneden – fx hver den første i måneden. Vi har meget hårdt vand i Danmark. Tyent’s ioniseringsmaskiner er testet rundt om i verden i hårdt vand. De har bevist at pladerne ikke kalker så hurtigt til – men derfor er det alligevel meget vigtigt at afkalke sin Tyent ioniseringsmaskine.

Afkalkningssættet består blandt andet af en akvariepumpe. Man lader en opløsning af lunkent vand sammen med citronsyre cirkulere i et lukket system. Vandet løber rundt i det lukkede system normalt en times tid. Hvis der kommer kalkflager ud, så fortsætter man med proceduren for afkalkning af Tyent’s ioniseringsmaskine.

Man investerer i sin sundhed med en Tyent ioniseringsmaskine

Man køber en Tyent ioniseringsmaskine for at få renset vand, men også for at udnytte den sundhedsfremmende hydrogen terapi, og de antioxidantiske fordele den giver. Derfor vil man naturligvis sørge for at afkalke sin investering, så den holder mange år frem i tiden – og er til fortsat glæde og gavn for ens egen og familiens sundhed. Afkalkning af Tyent ioniseringsmaskine er derfor af højeste prioritet.

Tilkalkede elektrolyseplader nedsætter den negativ ladet energi i vandet

Hvis ikke elektrolysepladerne bliver afkalket, så nedsættes deres evne til at producere den negativ ladet energi i vandet i form af antioxidanter og molekylært hydrogen gas.

Nogle er ikke helt opmærksomme på dette. De undrer sig over hvorfor de fik bugt med smerter, gigt og inflammation da de benyttede maskinen fra den var ny. Og nu begynder det måske at gå lidt ned at bakke igen, så de tidligere symptomer begynder at komme igen. Når elektrolysepladerne er afkalket begynder folk igen, at mærke den terapeutiske virkning en ioniseringsmaskine har. Derfor er det yderst vigtigt at sørge for afkalkning af Tyent ioniseringsmaskine.

Dette afkalkningssæt består af en pumpe, pumpebeholder, citronsyre og en speciel tilslutning samt en vejledning.

 

Download: Afkalkningsvejledning med pumpe

Læs også: Udrensende effekt med ioniseret vand 

Læs også: Bekæmper gigt og inflammation  

Afkalkningssæt med pumpe til MMP- Hi- og ACE-serien

Additional information

Weight 0.70 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Afkalkningssæt med pumpe til MMP- Hi- og ACE-serien”
Scroll to top