1THE Vandfilter system

DKK1,699.00

Vandfilter system til rent drikkevand. Smart 3-filtersystem til vandfiltrering. Bliv fri for pesticider og insekticider mm. Dette vandfilter system renser dit drikkevand for mere end 200 uønskede stoffer. Sættet består af et aktiv-ful-filter, sediment-filter samt et UF-membran filter. Renser dit vand for alt hvad der hedder virus og bakterier – helt ned til 0,1 Micron.

Varenummer (SKU): 75149 Kategori: Tags: , , ,

Få rent drikkevand med et af markedets bedste vandfilter systemer

Vandfilter for rent drikkevand. Den billigste måde at fjerne op til 99% af alle forurenende stoffer og fjerner så godt som alle partikler, bakterier, organiske stoffer, pesticider, bakterier og virus. Den renser med samme standard som en dialysemaskine med helt ned til 0,1 Micron.

 

 

Hvorfor vælge 1THE vandfilter systemet?

Et fantastisk vandfilter system, som på en billig måde fjerner op til 99% af alle forurenende stoffer. Denne form for vandfiltrering som 1THE vandfilter systemet benytter eliminerer praktisk talt alle partikler, bakterier og organiske stoffer. Det er meget økonomisk, effektiv og den billigste måde at få rent drikkevand på. Det samlede beløb for 1 års forbrug af vandfiltre er omkring 800 kroner inklusiv fragt.

Super nemt at udskifte vandfiltre

Bare drej det gamle vandfilter af og drej det nye vandfilter på plads. Mere enkelt kan det ikke blive. Alle kan skifte filtrene uden problemer på ingen tid – det er legende let. 1THE vandfilter system giver dig det enkleste design med effektivt udnyttelse af pladsen under vasken.

App’en giver dig automatisk besked når dit vandfilter skal skiftes

Når det er tid til at skifte filter, så vil app’en på din smartphone give dig besked. Så nu behøver du ikke mere at gætte, hvornår det er tid til at skifte vandfilter. Skan QR-koden på hver af de tre vandfiltre, så kan du hele tiden følge med i forbruget på hver vandfilter. Den alarmerer dig også automatisk når filtrene skal skiftes.

1ALARM-app’en giver dig besked når det er tid til at skifte filtrene, og du kan også selv løbende følge med i hvor lang tid der er tilbage. App’en viser hvor mange dage der er tilbage på hvert vandfilter.

Hvor ofte skal jeg skifte vandfilter?

Filtrene skal skiftes hver 6. måned (sedimentfilter og mineralfilter) eller hver 12. måned (aktiv-kulfilter og UF-membran-filter). Dette er et meget økonomisk vandfilter system. Det koster lige omkring 800 kr. om året inkl. fragt for 1 års forbrug.

Godkendelsescertifikater

1THE vandfilter systemet overholder alle gældende krav for NSF / ANSI 42 og er anerkendt af NSF international. Det er også certificeret internationalt med forskellige certificeringer såsom RoHS, ISO 14001/9001, WQA Gold Seal, GOST, Australia W og italiensk DM25.

Vælg en vandfiltrering der fjerner virus, bakterier og parasitter

Hvis dit hus er afhængig af en brønd, er dit vand sandsynligvis forurenet af bakterier og parasitter. Mange bakterier og parasitter forekommer naturligt i egne vandforsyninger. Nogle bakterier og parasitter påvirker vandets smag og lugt, men andre gør det ikke. Cyster, såsom Cryptosporidium og Giardia, er særligt hårdføre parasitter, og har været kendt for at forurene selv klorerede kommunale vandforsyninger.

De kan forårsage sygdom og er en alvorlig fare for både unge som ældre samt dem med svækket immunsystem. Vælg en vandfiltrering med 1THE vandfilter systemet. Det har for det første 3 vandfiltre. Men vigtigst af alt i denne sammenhæng, så har det et UF-membran vandfilter. UF står for ultra filtrering. Dette vandfilter renser med 0,1 Micron som er den samme filtrerings standard, som benyttes i dialysemaskiner. Det fjerner dermed alt hvad der hedder virus, bakterier og parasitter og sørger for en total vandrensning.

Medicinrester, personlig plejeprodukter og hormonforstyrrende stoffer

Forbrugerne er i stigende grad bekymrede over farmaceutiske medicinrester og andre hormonforstyrrende stoffer i drikkevandet. Disse kemikalier er ikke reguleret, men undersøgelser har vist, at de vises i sporbare mængder i vores drikkevand. 1THE vandfilter systemet fjerner både kemiske rester fra lægemidler samt stoffer og kemikalier til personlig pleje (PPCP’er).

Fordelene ved 1THE vandfiltrering

1THE vandfilter systemet kombinerer nye teknologier i et smart 3-filter system, som renser, så du for så rent drikkevand, som overhovedet muligt.

Aktiv kulfilter for rent drikkevand

Vandfilter systemet fra 1THE har et aktiv kulfilter fra Carbonit. Det er tysk grundighed når det er bedst. De er førende inden for filtrering med aktivt kul. Tungmetaller bliver blokeret af aktivt kulfilteret.

1THE vandfilter system med Carbonit aktiv kulfilter leverer rent drikkevand. Vandet bliver ikke blot fri for pesticider og skadelige stoffer, men det fjerner også dårligt lugt og gør vandet blødt og velsmagende. Når du først er begyndt at drikke vand fra 1THE vandfilter systemet, så vil jeg garantere dig for, at du ville havde ønsket at du havde kendt til denne vandfiltrering noget før.

UF-membran vandfilter

Et kvalitets vandfilter system som 1THE vandfiltrering er i stand til, at fjerne mange forurenede stoffer fra dit drikkevand. Nogle benytter omvendt osmose-anlæg som ikke blot fjerne de forurenende stoffer som pesticider, arsenik, arsen, tungmetaller osv. Nej, disse systemer fjerner ALT i vandet – også de livsvigtige mineraler som kroppen har brug for. Iflg. WHO burde vi faktisk få op mod 39 % af vores daglige mineral tilskud igennem vores drikkevand. 1THE vandfilter systemet beholder alle de naturlige mineraler i vandet.

Men det fjerner bakterier, virus og mikroorganismer. 1THE vandfilter systemet benytter en UF-membran, som renser drikkevandet op til 99% for bakterier, virus og mikroorganismer. Det renser med samme standard som en dialysemaskine – helt ned til 0,1 Micron. Det eliminerer selv mikroorganismer som Cryptosporidium og Giardia.

Mineralfilter eller ultrafiltrering?

Med mineral filteret får du basisk vand. Det har stor indflydelse på kroppens syre-base-balance, så den overskydende syre bliver udlignet. Dermed er kroppen bedre i stand til at bekæmpe sygdomme.

Mineral filteret sørger for at du får alkalisk basisk vand med pH-niveau mellem pH 9 til 10 alt efter hvor meget kalk du har i dit drikkevand. Dette mineral filter er et filter som kan tilkøbes. Det skal placeres på filter plads 2, hvor UF-membran filteret normalt sidder.

Så hvis du ønsker basisk vand via 1THE systemet, så er du nødt til at gå på kompromis med vandkvaliteten. Du er nødt til at vælge mellem basisk vand eller vand, der er renset totalt for bakterier og virus. med dette system kan du desværre ikke få begge dele.

Vandfiltersystem med 3-vandfiltre. Her har mulighed for at vælge det ene filter (blå/plads 2) om det skal være enten med Ultrafiltrering eller hvis du hellere vil have et mineralfilter.

Produktet indeholder

Vandhane, 3 vandfiltre (aktiv kul-, sediment- og UF-membran-filter) spærreventil (John Guest ASV9) og monteringsvejledning.

 

http://www.1thewater.com

 

Læs også: Hvad er basisk ioniseret vand? 

Læs også: Hydrogen-rigt vand fra en ioniseringsmaskine

Læs også: Ultrafiltering 

Vægt6.5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1THE Vandfilter system”