Carbonit EM-X blok filter + DM UF Membran filter

DKK1,028.00

Dette filtersystem passer til Tyent HI- eller UCE-serien. Og der følger altid et filtersæt med bestående af: 1. filter: Carbonit EM-X Blok filter / 2. filter: UF Membran filter (Ultrafiltrering).

Første filteret fjerner tungmetaller, asbest, pesticider, klor og andre skadelige stoffer. Andet filteret eliminerer bakterier og virus m.m. på dialyseniveau med ultrafiltering.

Få det reneste drikkevand der overhovedet er muligt med Tyents filtersystem. Det renser dit vand for op mod 200 gift- og fremmedstoffer.

 

SKU: 75262/75388 Category: Tags: , ,

Ekstrem filtreringsevne – suverænt vandfilter for rent vand

Tyent’s vandfilter er førende indenfor vandindustrien

KUN TIL TYENT IONISERINGSMASKINER  AF
HI- og UCE-serien 

Det bedste vandfilter for helt rent vand får du hos Tyent, som er førende indenfor industrien. Tyents ioniseringsmaskiner har to filtre, som tilbyder et tilpasset multi-niveau filtreringssystem, som er overlegen til at rense dit drikkevand for urenheder.

Ultrafiltrering som i en dialysemaskine

Vores ultrafilter tilbyder en filtrerings standard, som er den samme standard på 0,1 Micron, som findes i dialysemaskiner til nyrepatienter. Vi har også de største fysiske filtre i industrien. Det betyder at vandet skal igennem mange flere lag af materialer, som renser vandet.

Dobbelt vandfilter system

Størrelsen på de to vandfilter forbedrer renheden af Tyent vand. Vandet passerer på langs gennem filtrene; derfor, jo længere filtre, desmere materie skal vandet passerer igennem. Det betyder at du får helt rent vand. Tyent er ledende i industrien omkring filtrering.

Første vandfilter: fjerner skadelige kemikalier som klor og sprøjtegifte fra landbruget, medicinrester, rengøringsmidler, rust samt bundfald og eliminerer andre organiske bestanddele effektivt via specielle absorberende metoder.

Andet vandfilter (ultrafiltrering): 0,01 micron kunstigt film filter som fjerner forurenede materialer inklusive bakterier, mens essentielle mineraler bibeholdes i vandet. Dermed får man helt rent vand.

 

Ultrafiltrering UF 0,1 Micron (15-20 liter pr. dag)

Særlige egenskaber ved DM kulfilter og UF Ultra filter.

Bedre filtrering:

På grund af mange tynde lag, så har DM filteret i særlig grad evnen til at fjerne materie over 5 μ som fx mudder, sand og bundfald. DM filteret er kendt for lang levetid og en høj grad af filterevne fordi de materialer der er brugt indvendigt er meget små og porøse.

Multifunktion:

Kombinationen af membraner gør dette filtersæt til noget særligt. Aktivt kul sørger for at absorbere forskellige kemikalier og TM-μ keramikken gør vandet blødt.

Ingen bindemiddel – 100% kul:

Filteret er fri for syntetisk harpiks bindemiddel. Der er kun brugt 100% kul.

Fremragende vand flow:

DM filteret sørger for at det ikke blokker til og har et rigeligt vand flow.

Stor absorptions evne:

DM filteret har en større overflade og dermed en høj absorptions evne for klor og chloroform fordi der bruges GAC (Granular Activated Carbon).

Forebygger lækage:

DM filteret forebygger kul lækage, som foresages af ringe sammenhæng af bindemiddel på grund af kontinuerlig brug.

UF Ultrafilteret:

UF Ultrafilteret estår af en fiber membran, som er et nano porøst filter, som består af op til nogle hundrede porøsiteter. Filteret separerer materie med både høj og lav molekylær vægt. Samt det af klor.

Det fjerner forurening i vandet ved hjælp af mange fine porøse rør. Overflade størrelsen på disse rør udgør 0,1 Micron, som svarer til 1/100.000 del af tykkelsen af et menneske hår.

Aktiv kul materiale i bedste kvalitet:

Aktivt kul er en absorbent, som har et stortindre rum pga fin udformet mikro porer i molekylær størrelse. Igennem disse porer kan den absorberer og fjerne forurening så som COD, BOD, N-HEXAN, ABS osv.

TM keramik i højeste kvalitet:

UF filteret indeholder silikat mineraler så som kalium, calcium og barium. Det har desuden et materiale med høj infrarød stråling samt keramik fra TM og TM-X. Derfor har det en antioxidantisk effekt, antibakteriel effekt, lang-infrarød strålings funktion.

Funktionen af TM keramik:

Det kombinerer en ufortyndet opløsning af TM og keramikpulver. TM indeholder fotosyntetiske bakterier og effektive mikroorganismer. Det gær den ved at udsende lang-infrarød stråling. Derved kan den rense en toxisk og skadet substans.

Funktionen af lang-infrarød keramik:

Ved at sende lang-infrarød stråling ind i vandet, så kan det nedbryde vandmolekylerne fra 12-15 og ned til 5-8 vandmolekyler pr. klynge ved hjælp af resonans effekt.

Funktionen af antibakteriel keramik:

Oxiderende mineraler har en antibakteriel og dræbende funktion. Antibakteriel keramik skaber en elektron (e-) og hydrogen ion (H). Specielt (H) ioner producerer OH radikal ved at have en stærk process med hensyn til oxidering.

 

Læs også: Hvad er basisk ioniseret vand? 

Læs mere: Ultrafiltrering

Læs mere: Filter EM-Keramik

Læs mere: Filter HI UCE V2

 

Leveringstid: 1-3 dage

Alle priser inkl. moms

Weight1.35 kg
Dimensions6.6 × 28 cm
Passer til:

Hi/UCE serien

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Carbonit EM-X blok filter + DM UF Membran filter”