Drikkeflaske 1 liter – fri for Bisphenol A (BPA) og Bisphenol S (BPS)

DKK33.00

Super dejlig drikkeflaske med ergonomisk greb. Allergivenligt materiale. Eastman Tritan™ Copolyester tritanflasker er fri for Bisphenol-A (BPA) og Bisphenol-S (BPS). Det er stoffer der er mistænkt for at være hormonforstyrrende og kræftfremkaldende. Der er ingen skadelige plasticider eller blødgørende stoffer i denne 1 liters drikkeflaske.

SKU: 75086 Category: Tags: , , ,

Drikkeflaske på 1,0 liter i høj kvalitet

Med denne drikkeflaske lavet i Tritan™ skal du ikke længre bekymre dig om plastikken afgiver fremmedstoffer, som vi ikke ønsker at få ind i kroppen. Den er desuden smags- og lugtneutral.

Denne ergonomiske drikkeflaske er 100% fri for skadelige stoffer

Her er en drikkeflaske der er lavet af Tritan™. Med den skal du ikke bekymre dig om, at plastikken afgiver fremmedstoffer, som vi ikke ønsker skal ind i kroppen. Den er desuden smags- og lugtneutral.

Eastman Tritan™ Copolyester tritanflasker er fri for Bisphenol-A (BPA) og Bisphenol-S (BPS). Det er stoffer der er mistænkt for at være hormonforstyrrende og kræftfremkaldende. Der er ingen skadelige plasticider eller blødgørende stoffer i drikkeflaske.

Skån miljøet for plastikflasker med denne smarte drikkeflaske

Miljøet er noget vi allesammen har indflydelse på. Det er noget som vi alle sammen bør og skal tænke over. En af de bedste ting vi kan vi gøre er blandt andet, at ændre nogle ting i vores hverdag. Som sagt kan man vælge, at genbruge sin vandflaske igen og igen.

Rigtig mange af os drikker vand hver eneste dag og det skal vi alle sammen naturligvis også gøre – det er uhyre vigtigt. Så hvorfor ikke gemme vandflasken og fylde din op med vand igen og igen?

Hvorfor ikke gøre det til en vane, at have en drikkeflaske, og fylde den med vand igen i stedet for at smide den ud og købe en vandflaske hver gang?

Det anslås, at hvert sekund smides der 1500 plastikflasker ud, som ender på lossepladser eller i havet”. – The World Counts.com

Drikkeflaske 1 liter i høj kvalitet

Denne drikkeflaske vejer næsten ingen ting. Flasker af tritan er så godt som brudsikre. Den er meget velegnet til at komme i opvaskemaskinen.

Flaskerne bliver produceret af det amerikanske firma Eastman. De er godkendt af FDA (US Food and Drug Administration) og er listet op hos EFSA (European Food and Safety Association).

Sundheden hos vores kunder og forbruger er vigtig for os. Ved at bruge Tritan™, så hjælper det os til at sikre at der ikke er nogen spor af plasticider i nogen mad-emaballage.

– Günther Ausserwöger, Salgs direktør hos Kavodrink.com (producenten af flaskerne

https://www.dr.dk/nyheder/viden/kroppen/findes-i-madkasser-og-drikkedunke-kemikalie-kan-skade-drenges-ordforraad

 

Læs også: Hvad er basisk ioniseret vand?

Læs også: Syre og base i kroppen

 

Super dejlig drikkeflaske med ergonomisk greb.

Allergivenlig materiale. Tåler at komme opvaskemaskinen. Inkl. standard skruelåg som vist på billedet.

Leveringstid: 1-3 dage

Alle priser inkl. moms

 

Weight0.15 kg
Dimensions8 × 24 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Drikkeflaske 1 liter – fri for Bisphenol A (BPA) og Bisphenol S (BPS)”