Drikkedunk 0,5 liter – fri for Bisphenol A (BPA) og Bisphenol S (BPS)

DKK29.00

Super dejlig drikkedunk med ergonomisk greb og den er allergivenlig. Eastman Tritan™ Copolyester tritanflasker er fri for Bisphenol-A (BPA) og Bisphenol-S (BPS). Det er stoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende og kræftfremkaldende.

Der er ingen skadelige plasticider, blødgørende stoffer, PVC, phthalater eller tungmetaller i drikkedunken.

 

SKU: 75087 Category: Tags: , , ,

Drikkedunk 0,5 liter i høj kvalitet

Med denne drikkedunk lavet i Tritan™ skal du ikke længre bekymre dig om plastikken afgiver fremmedstoffer, som vi ikke ønsker at få ind i kroppen. Den er desuden smags- og lugtneutral. Drikkedunk BPA-fri lavet af Tritan™.

Denne ergonomiske drikkedunk er 100% fri for skadelige stoffer.

Eastman Tritan™ Copolyester tritanflasker som er fri for Bisphenol-A (BPA) og Bisphenol-S (BPS). Det er stoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende og kræftfremkaldende. Der er ingen skadelige plasticider, blødgørende stoffer, PVC, phthalater eller tungmetaller i drikkedunken.

Skån miljøet med denne vandflaske i høj kvalitet

Miljøet er noget vi allesammen har indflydelse på. Det er noget som vi alle sammen bør og skal tænke over. En af de bedste ting vi kan vi gøre er blandt andet, at ændre nogle ting i vores hverdag. Som sagt kan man vælge, at genbruge sin vandflaske igen og igen.

Rigtig mange af os drikker vand hver eneste dag og det skal vi alle sammen naturligvis også gøre – det er uhyre vigtigt. Så hvorfor ikke gemme den samme vandflaske og fylde den op med vand igen og igen? Det sparer naturen for en masse plastikaffald.

Hvorfor ikke gøre det til en vane, at have en drikkedunk, og gøre det til en vane, at fylde denne drikkedunk med vand igen i stedet for at smide den ud og, så købe en ny vandflaske hver gang?

Det anslås, at hvert sekund smides der 1500 plastikflasker ud, som ender på lossepladser eller i havet”. – The World Counts.com

0,5 liter drikkedunk der er særlig velegnet til børn

Denne drikkedunk er særlig velegnet til børn fordi den er utrolig kompakt og den vejer næsten ingen ting. Flasker af tritan er så godt som brudsikre. De er meget velegnet til at komme i opvaskemaskinen.

Flaskerne bliver produceret af det amerikanske firma Eastman. De er godkendt af FDA (US Food and Drug Administration) og er listet op hos EFSA (European Food and Safety Association).

Sundheden hos vores kunder og forbruger er vigtig for os. Ved at bruge Tritan™, så hjælper det os til at sikre at der ikke er nogen spor af plasticider i nogen mad-emaballage.

– Günther Ausserwöger, Salgs direktør hos Kavodrink.com (producenten af flaskerne)

https://www.dr.dk/nyheder/viden/kroppen/findes-i-madkasser-og-drikkedunke-kemikalie-kan-skade-drenges-ordforraad

 

Læs også: Dødt eller levende vand – hvad drikker du?

Læs også: Bekæmper gigt og inflammation

 

Super dejlig drikkedunk med ergonomisk greb. Allergivenlig.

Allergivenlig materiale. Tåler at komme opvaskemaskinen. Inkl. Standard skruelåg.

Leveringstid: 1-3 dage

Alle priser inkl. moms

Weight0.12 kg
Dimensions7 × 9 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Drikkedunk 0,5 liter – fri for Bisphenol A (BPA) og Bisphenol S (BPS)”