Cooksense – Slowjuicer

kr.2,599.00

Med denne slowjuicer og saftpresser med 47 omdrejninger/min får du optimalt udbytte ned til den mindste dråbe. Den letteste og sundeste måde at sørge for et godt helbred og velbefinden, er med en slowjuicer.

Slow Squeezing TechnologyTM by Hyundai Cooksense presser skånsomt frugt og grønt, bevarer en naturlig smag samt næringsstoffer, som ellers mistes ved high-speed saftpresser og juicer, som skærer frugt og grøntsager i stykker fremfor at presse saften skånsomt. 

Ikke på lager

En skånsom saftpresser er en slowjuicer

Optimer dit udbytte af antioxidanter med denne fantastiske slowjuicer

 

Få det bedste ud af alle dine frugter, grøntsager og krydderurter. Med denne slowjuicer og saftpresser får du optimalt udbytte ned til den mindste dråbe.

Den letteste og sundeste måde at sørge godt for din egen og din families sundhed og velbefinden, er med en slowjuicer.

Slow Squeezing TechnologyTM by Hyundai Cooksense presser skånsomt frugt og grønt, bevarer en naturlig smag og næringsstoffer, som mistes ved high-speed saftpresser og juicer, som skærer frugt og grøntsager i stykker fremfor at presse saften skånsomt. 

Få endnu mere ud af dine frugter og grøntsager med en slowjuicer

Denne slowjuicer er samtidig en saftpresser, som er meget skånsom. Den skærer ikke frugt og grøntsager i stykker, men derimod presser den forsigtig saften ud. Dermed bevares smagen og næringsstofferne langt bedre end ved mange andre saftpressere på markedet. Forskellen er at denne model arbejder ved 200 watt, hvor de fleste andre opererer med 1000 watt.

En slowjuicer kører ofte med omkring 80 omdrejninger i minuttet, hvor en saftcentrifuge typisk kører med omkring 700 omdrejninger i minuttet.  Hvilket gør at den larmer mere, og opvarmer juicen under de mange omdrejninger, hvilket resulterer i at flere vitaminer og mineraler forsvinder under processen.

Ned i tempo med en slowjuicer

En Cooksence slowjuice saftpresser, som denne kører med 47 omdrejninger pr. min., men til gengæld har den stor styrke til at udvinde selv den mindste lille dråbe. En saftpresser med centrifuge kører gerne med over 1800 omdrejninger pr. minut. Den lave hastighed gør også at slow juicere er yderst støjsvage.

Derved bevares fibrene og næringsstofferne meget bedre – samtidig er oxidering heller ikke så kraftig, som hos de store saftpresser, når de kværner frugt og grøntsager. Frugt og grønt bliver juicet langsomt med kun 200 watt, så de bliver ikke iltet i samme grad som ved hurtigere saftpresser.

Maskinen bliver heller ikke så varm, som de hurtige maskiner – det bevarer også de naturlige næringsstoffer bedre. Man får derved det maksimale ud af sine frugter og grøntsager.

Naturlige antioxidanter i hobetal

De naturlige vitaminer, mineraler og enzymer bevares også langt bedre. Saftudbyttet er også langt større ved denne langsommere koldpresnings metode. Smagen og næringsstofferne bevares også langt bedre.

En slowjuicer udnytter dine frugter og grøntsager til den sidste lille dråbe, og giver hermed mere juice end juice lavet på en almindelig juicer med centrifuge. Men det er ikke blot mere saft du får ud af en slowjuicer. Du får også en sundere juice med endnu flere vitaminer, mineraler og enzymer, da selve juicing processen er langsommere og derfor langt mere skånsom.

Rengøringen af en slowjuicer er super let

Når du skal rengøre en slowjuicer vil der sidde en del frugtkød i maskinen efter brug. Du hælder blot vand i den mens den kører, og på den måde bliver en den renset, så den er klar til andre frugter og grøntsager og en ny type juice.

En slowjuicer består af så få dele, at den er meget let at rengøre efter brug. Så du skal heldigvis ikke bruge så lang tid på rengøring af maskinen. Og der er også langt mindre pulp end ved almindelige saftpressere (saftcentrifuger).

Effektiv slowjuicer, men stop lige op!

Det er muligt at presse nærmest alle former for frugt og grønt, samt krydderurter i en slowjuicer. Spinatblade, bladselleri og citrongræs er intet problem. Det eneste du skal tænke på er at være opmærksom på, at den ikke stopper til. Maskinen må generelt ikke køre i mere end 30 minutter, da systemet ellers bliver for varmt og dermed overbelastet.

Læs også: Antioxidanter og de frie radikaler

Læs også: Kroppens syre-base-husholdning

 

Må maksimalt køre 30 minutter uden afbrydelser.

Leveringstid: 2-5 dage

Alle priser inkl. moms

Vægt 6.45 kg
Størrelse 28 × 54 × 31 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cooksense – Slowjuicer”