Bio vaskebold – biologisk og miljøvenlig

DKK185.00

Roly Poly vaskebolden har en levetid på op til 3 år ved en 4 kilo vask pr dag. Hvis man vasker mere end 4 kilo af gangen, så skal man bruge to Roly Poly vaskebolde.

Man får en skøn frisk duft af citron og tøjet bliver lidt blødere end normalt. Indholdsstofferne i patronen er helt naturlige og en patron klarer ca 60 vaske og den kan let udskiftes.

OBS: der skal aldrig vaskes over 40 grader mere. Vaskebolden er så effektiv, så der skal aldrig kogevaskes mere. Hvis der er særlig hårdnakkede pletter kan man tilføre en smule vaskemiddel ca. 1/10-del af hvad du normalt bruger. 

Se informativ VIDEO (engelsk) under fanebladet Video

Leveringstid: 1-3 dage

Alle priser inkl. moms

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 75400 Kategori: Tags: , ,

Biologisk Roly Poly vaskebold

Den geniale biologiske vaskebold, som er den nyeste generation på det europæiske marked, der vasker tøjet helt rent ved 30 grader. Den udleder ingen unaturlige miljøbelastende stoffer tilbage i vandkredsløbet. Den vasker miljøvenlig, nedsætter risikoen for allergi og så sparer man penge oveni.

Vasker tøjet rent uden brug af tradtionelt vaskemiddel

Roly Poly vaskebold med naturlig aroma er et miljøvenligt produkt, som vil ændre den måde vi har vasket tøj på indtil nu. Denne lille vaskebold er virkelig i stand til at vaske tøj helt rent uden brug af traditionel vaskemiddel. Den vasker beskidte håndklæder, jeans og t-shirts helt ren, som var det med vaskemiddel.

Den allergivenlige vaskebold

Den er allergivenlig fordi der ikke er nogen kemikalier. Risikoen for allergi er praktisk taget nul, da der ikke vaskes med vaskemiddel. De ingredienser der indgår i vaskebolden er heller ikke allergifremkaldende. Perfekt til dig, som er allergiker eller får kløe fordi der er rester af vaskemiddel i tøjet.

Denne geniale opfindelse er videnskabelig udviklet til at rengøre normalt beskidt tøj uden at bruge traditionelt vaskemiddel. Den indeholder derimod fire typer keramik kugler. Disse keramik kugler konverterer almindelig postevand om til aktivt vand, som har en højere vaskekraft og styrke til at trænge igennem tøjet og løsne fedt og pletter lige så effektiv som vaskede man med vaskemiddel.

Hvordan bruger jeg vaskebolden?

 • Læg vaskebolden i vaskemaskinen
 • Fyld vaskemaskinen (adskild hvidt og farvet tøj).
  Fyld kun vasketromlen til maksimal 70-80%. Derved vil Roly Poly vaskebolden have mere bevægelsesfrihed og den fulde vaskekraft opnås derved.
 • Indstil vaskemaskinen på det ønskede vaskeprogram (max. 30-40 °C)
 • Vælg et ECO-vaskeprogram
 • Smør lidt opvaskemiddel på hårdnakkede pletter før vask
 • Ved meget hårdt vand put lidt vandafkalker i vaskemiddelkammeret,
  (fx 10% eddike- eller citronessens), for at skåne tøjet og vaskemaskinen
 • Ved hvid vask put engang imellem en lille del økologisk blegemiddel
Meget vigtigt:
Efter hver vask skal vaskebolden lægges til tørre og hver 2-3 uge skal den ligge 1 time i solen. Hvis du har en kombimaskine med både vaske-og tørretumbler, så skal vaskebolden fjernes inden tørretumbleren går igang.

4 forskellige typer keramik kugler med hver deres specielle egenskaber

Lang-infrarød keramik
Når lang-infrarød stråling udsendes i vandet, så opstår der en resonans.   Den opslitter vandets struktur ved at ændre vandmolekylernes overfladespænding. Den ændre vandmolekylerne fra 12-15 per klynge ned til 5-6 vandmolekyler per klynge. Negative ioner og infrarød stråling, som kuglerne udsender nedbryder proteiner og fedt og nedsætter overfladespændingen i tøjet, så urenheder i tøjet lettere kommer ud.


Antibakteriel keramik
De antibakterielle keramik kugler generer elektroner (e-) og hydroxyl radikaler (H+). Hydroxyl radikaler dræber bakterier og modvirker bakteriel vækst ved at nedbryde organiske bestanddele, som indeholder bakterier, såsom en bakteriel cellemembran. De kan sågar nedbryde bakterielle rester.


Alkaline keramik
De alkaline keramik kugler har en evne til at gøre vandet meget basisk med en pH på 10. Disse keramik kugler er lavet af uorganiske mineraler, som har en høj ioniseringsevne. Når de kommer i kontakt med vand, så bliver de oxiderende og vandet bliver deoxiderende.


Magnetisk keramik 
Den magnetiske keramik magnetiserer vandet. Derefter bliver vandmolekylerne arrangeret i en hexogonal struktur. Disse hexogonalt arrangerede vandmolekyler har en relativ svag hydrogen forbindelse. Derved former de mindre vandmolekyle klynger end normalt postevand – og forøger det opløste ilt indhold. Magnetismen dræber derudover bakterier og andre patogener i vandet.


Fordele som kun en bio vaskebold giver:

 • Allergivenlig, da risikoen for allergi er stærkt reduceret ifh til når man bruger almindeligt vaskemiddel.
 • Sygdomsfremkaldende bakterier bliver fjernet (antibakteriel).
 • Ens velvære bliver forbedret, da der ingen rester er af vaskemiddel.
 • Dit tøj bliver skånet: stoffet bliver mere elastisk og vaskebolden beskytter dit tøj imod klor som fremkaldes i vandet og opløses samt afblegning og oxidering.
 • På grund af Roly Poly vaskeboldens effektivitet er blegemiddel og andre tilsætningsstoffer ikke nødvendig.
 • Du kan spare penge fordi forbruget af vaskemiddel og vand bliver stærkt reduceret (på 3 år kan man let spare over 3500 kr).
 • Miljøet bliver skånet, da der ikke bliver ledt nogen former for phosfater ud i naturens vandkredsløb.

 

Yderligere info i pdf-filen: Lifestyle Roly Poly

 

Læs også: Hvad er basisk ioniseret vand?

Læs også: Antioxidanter og de frie radikaler

 

 

Vægt0.35 kg
Størrelse11 × 11 × 11 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bio vaskebold – biologisk og miljøvenlig”