1THE Vandfiltersystem

Sale!

DKK1,699.00 DKK1,599.00

Få rent drikkevand med dette 3-filtersystem. Bliv fri for pesticider og insekticider mm. Det er også mulighed for basisk vand.

SKU: 75149 Category:

Description

1THE vandfiltersystem for rent drikkevand

Vandfilter for rent drikkevand. Den billigste måde at fjerne op til 99% af alle forurenende stoffer og fjerner så godt som alle partikler, bakterier, organiske stoffer, pesticider, bakterier og virus. Den renser med samme standard som en dialysemaskine med helt ned til 0,1 Micron.

 

Mineralfilter eller ultrafiltrering – du bestemmer selv hvilket vandfilter

Vandfiltersystem med 3-vandfiltre. Her har mulighed for at vælge det ene filter (blå/plads 2) om det skal være enten med Ultrafiltrering eller hvis du hellere vil have et mineralfilter.

Basisk vand

Med mineralfilteret får du basisk vand. Det har stor indflydelse på kroppens syre-base-balance, så den overskydende syre bliver udlignet. Dermed er kroppen bedre i stand til at bekæmpe sygdomme. Det er økonomisk, effektivt og den billigste måde at få rent drikkevand, som samtidig er alkalisk vand med pH-niveau på 9 eller mere. Nem installation direkte på koldvandsledningen. BEMÆRK: mineralfilteret er tilkøb. 

Carbonit aktiv kulfilter for rent drikkevand

Vandfilteret fra 1THE har et aktiv kulfilter fra Carbonit. Det er tysk grundighed når det er bedst. De er førende indenfor filtrering med aktivt kul.

Super nemt at udskifte vandfilterne

Bare drej det gamle vandfilter af og drej det nye vandfilter på plads. Mere enkelt kan det ikke blive. Alle kan skifte filtrene uden problemer på ingen tid – det er legende let. 1THE vandfilter-system giver dig det enkleste design med effektivt udnyttelse af pladsen under vasken.

Fremragende rent drikkevand

1THE Vandfiltersystem med Carbonit aktiv kulfilter leverer rent drikkevand.  Vandet bliver ikke blot fri for pesticider, skadelige stoffer, men fjerner også dårligt lugt og gør vandet blødt og velsmagende. Når du først er begyndt at drikke vand fra 1THE Vandfiltersystemet, så vil jeg garantere dig for, at du ville havde ønsket at du havde kendt til dette vandfilter noget før.

Hvor ofte skal jeg skifte filtrene?

Filtrene skal skiftes hver 6. måned (sediment og aktivt kul) eller hver 12. måned (mineral og ultrafiltrering). Dette er et meget økonomisk vandfilter-system.

App’en giver dig automatisk besked når filtrene skal skiftes

Når det er tid til at skifte filter, så vil smartphone app’en give dig besked. Skan QR-koden på hver af de tre filtre, så hele tiden kan følge forbruget på filtrene. Den alarmerer dig også automatisk når filtrene skal skiftes.

Godkendelses certifikater

Overholder NSF / ANSI 42 og alle gældende krav, anerkendt af NSF International. Også certificeret internationalt med forskellige certificeringer som RoHS, ISO 14001/9001, WQA Gold Seal, GOST, Australien W og italiensk DM25. Materialerne er BPA-fri.

Produktet indeholder
Vandhane, 3 vandfiltre, spærreventil (John Guest ASV9) og monteringsvejledning.

 

http://www.1thewater.com

 

Læs også: Hvad er basisk ioniseret vand? 

Læs også: Hydrogen-rigt vand fra en ioniseringsmaskine

Læs også: Ultrafiltering 

1THE Vandfiltersystem

Additional information

Weight 6.5 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “1THE Vandfiltersystem”
Scroll to top