1THE vandfilter-system for rent drikkevand

Vandfiltrering for rent drikkevand!

 

Et fantastisk vandfilter system som sørger for optimal vandfiltrering

Hvis du ønsker optimal vandfiltrering, så skal du vælge 1THE vandfilter systemet. Det giver dig en 3-trins vandfiltrering af dit vand. Det har endda et 0,1 Micron (UF-membran) ultrafilter som sikrer, at op til 99% af alle forurenende stoffer fjernes. Den renser med samme standard som en dialysemaskine gør.

Når vi taler om forurenende stoffer, elimineres alt sediment og snavs sammen med tungmetaller. Derudover fjerner det pesticider, chloramin, arsen og meget mere. Listen er næsten uendelig og dækker over mere end 200 stoffer. Dette vandfilter system vil give dig den bedste vandfiltreting for rent drikkevand. Vandfilter systemet sørger for at dit ledningsvand er klar til madlavning og som drikkevand – og det er lige så friskt og velsmagende som fra naturen.

Sættet kommer med 3 filtre: aktiv kul, sediment og UF-membran samt og en vandhane i rustfrit stål. Du kan også tilkøbe et mineral filter, hvis du hellere vil have alkalisk basisk vand frem for UF-membran filteret, som fjerner virus og bakterier fra vandet.

 

‘The-last-mile’-problematikken

Selv om ens vandværk leverer vand af høj kvalitet, som både er renset og iltet, så kan vandet faktisk godt blive forurenet på vej fra vandværket og ud til din vandhane. Det er det man på amerikansk kalder ‘The-last-mile’-problematikken. Altså at ens drikkevand er fint fra vandværkets side, men undervejs kommer det igennem gamle rør af mere eller mindre egnethed. Der kan være lækager, hvor der kommer urenheder ned i vandet. Der kan også være problematikker med nogle former for vandhaner, som ikke lever op til de kvalitetskrav, som vi stiller i Danmark. Så det er ikke kun pesticider, tungmetaller osv., som kommer fra sprøjtegifte mm. Det er ligeså meget hvad sker der undervejs fra vandværket til din vandhane.

 

vandfilter, vandfiltrering, vandrensning, rent drikkevand, vandfilter system, vandfiltersystem

 

Forbrugere stiller STIGENDE KRAV til vandfiltrering og RENT DRIKKEVAND!

At have adgang til rent drikkevand er en af de største udfordringer vi står overfor. Derfor er vandfiltrering af aller største nødvendighed – selv i Danmark. Denne udfordringer bliver desværre ikke mindre, som tiden går – og fortidens synder i form af pesticider dukker op i vores drikkevand.

Hvor tit ser og hører vi ikke i nyhedsmedierne, at myndighederne er nødt til, at lukke for vandboringer – som de ellers troede var helt efter bogen. Det er desværre mange år siden vi i Danmark har kunnet bryste os af rent drikkevand. At det vand som kom ud af vores vandhane – det kunne vi stole 100% på.

Hvad er et under-vasken vandfiltrering system?

Navnet giver dig stort set en definition af denne type vandfiltrering. Et vandfilter system til under vasken tager vand fra koldtvandsledningen under vasken og fører det videre over i 1THE vandfiltrering systemet. Når så drikkevandet er blevet renset, så kommer vandet ud af den medfølgende rustfri vandhane.

Et vandfilter system under vasken tager sig udelukkende af vandet, der kommer fra koldtvandsledningen under køkkenvasken. Dette system til vandfiltrering er udelukkende til drikkevandet. Det er derimod ikke et system til vandfiltrering af hele din vandforsyning. 

Den vandhane som følger med virker uafhængig af dine andre køkkenarmaturer til varmt og koldt vand. Du kan stadig bruge dem separat, mens du drager fordel af den vandrensning som 1THE vandfilter systemet giver dig i form af rent drikkevand og rent vand til madlavning.

Takket være det aktive kulfilter fjerner det også klor fra drikkevandet. Det burde så ikke være et problem i Danmark. Men vandfiltrering systemet er heldigvis i stand til at fjerne det. Så har du en feriebolig i udlandet for eksempel i Spanien, hvor de er nødt til at tilsætte klor i deres vandforsyning – så vil dette vandfiltrering system eliminere kloren. Samtidig sparer du at købe plastikflasker med vand i supermarkedet. Og ikke mindst så vil naturen blive sparet for en masse plastaffald, som ellers ender på lossepladser eller i verdenshavene.

 

Vandfiltrering for rent drikkevand

1THE vandfilter system med Carbonit aktiv kulfilter leverer rent drikkevand. Vandet bliver ikke blot fri for pesticider, skadelige stoffer, men fjerner også dårligt lugt og gør vandet blødt og velsmagende. Når du først er begyndt at drikke vand fra 1THE vandfilter systemet, så vil jeg garantere dig for, at du ville havde ønsket at du havde kendt til denne vandfiltrering noget før. Du får renset og velsmagende vand for en lille tusindlap om året. 

 

 

Vandfiltrering som fjerner virus og bakterier

0,01 micron kunstigt film filter, som eliminerer skadelige og uønskede stoffer i vandet. Det fjerner også bakterier og virus, mens essentielle livsvigtige mineraler bliver bevaret i vandet. Dette filter fjerner bakterier og virus m.m. på dialyseniveau med ultrafiltering.

Med 1THE vandfilter systemet får du det reneste drikkevand der overhovedet er muligt. Det renser dit vand for op mod 200 gift- og fremmedstoffer. Det er de samme materialer og renseprocessor, som benyttes af de filtersystemer der sidder i Tyents ioniseringsmaskiner. 

Basisk vand – optimal pH-værdi for kroppen  

Med mineralfilteret får du basisk vand. Det har stor indflydelse på kroppens syre-base-balance, så den overskydende syre bliver ledt ud af kroppen. Dermed er kroppen bedre i stand til at bekæmpe sygdomme. Det er økonomisk, effektivt og den billigste måde at få rent drikkevand, som samtidig er alkalisk/basisk vand med pH-niveau på 9 eller derover. Nem installation direkte på koldvandsledningen. 

Mineralfilter eller ultrafiltrering – valget er dit

1THE Vandfiltersystemet med 3-vandfiltre er et dejligt, enkelt og brugervenligt system til vandfiltrering. Her har du mulighed for at vælge det ene filter (blå/plads 2) om det skal være enten med Ultrafiltrering eller hvis du hellere vil have et mineralfilter. 1THE vandfilter systemet består af følgende filtre: aktiv-kul-filter, sediment-filter og uf-membran-filter.

Hvor ofte skal jeg skifte filtrene?

Filtrene skal skiftes hver 6. måned (sediment og aktivt kul) eller hver 12. måned (mineral og ultrafiltrering). Dette er et meget økonomisk vandfilter system.

1THE Mineral-filter

1THE Mineral-filter, som tilfører mineraler til vandet, som forhøjer vandet pH-værdi og gør vandet mere basisk/alkalisk. Erstatningsfiltre for 1THE vandfilter system, plads 2/blå. BEMÆRK: mineral-filteret er et tilkøb

1THE Sediment-filter

1THE Sediment-filter fjerner alle store urenheder i postevandet. Udskiftningsfilter for 1THE Vandfilter system, plads 1/gul.

1THE Aktiv-kul-filter

1THE Aktiv-kul-filter binder rest klor og lugte og eliminerer dem. Det forbedrer vandets smag. Erstatningsfilter for 1THE vandfilter system, plads 3/rød.

1THE UF-membran-filter 

1THE UF-membran-filter fjerner de mindste urenheder, som bakterier og virus i postevandet ved hjælp af UF-Membran filteret. Erstatningsfilter for 1THE vandfilter system, plads 2/blå.

 

http://www.1thewater.com

Skriv en kommentar