Tyent’s uovertrufne dobbelte filter-system

Ultrafiltrering – Ekstrem filtreringsevne

Ultrafiltrering fra Tyent er et af verdens bedste filtreringssystemer. Tyents ioniseringsmaskiner har to filtre, som tilbyder et tilpasset multi-niveau filtreringssystem, som er overlegen til at rense dit drikkevand for urenheder og giftstoffer. Tyent’s ultrafiltrering tilbyder en filtrerings standard, som er den samme standard på 0,1 Micron, som også findes i en dialysemaskine til nyrepatienter. Vi har også de største fysiske filtre i denne industri. Vandet presses igennem 10 rense-stadier før det kommer ud af ioniseringsmaskinen. 

Størrelsen på filtrene forbedrer renheden af Tyent vand. Vandet passerer på langs gennem filtrene; derfor, jo længere filtre, desmere materie skal vandet passerer igennem. Det betyder endnu renere vand. Tyent er ledende i industrien omkring filtrering fordi vi er de eneste der kan tilbyde vores kunder ultrafiltrering.

Første filter – kulfilter:

Ultrafiltrering fjerner skadelige kemikalier som klor og sprøjtegifte fra landbruget, medicinrester, rengøringsmidler, rust samt bundfald og eliminerer andre organiske bestanddele effektivt via specielle absorberende metoder.Dette filter fjerner tungmetaller, asbest, pesticider, klor og andre skadelige stoffer.

Andet filter – ultrafiltrering:

0,01 micron kunstigt film filter som fjerner forurenede materialer inklusive bakterier, mens essentielle mineraler bibeholdes i vandet. Dette filter eliminerer bakterier og virus m.m. på dialyseniveau med ultrafiltering.

Få det reneste drikkevand der overhovedet er muligt med Tyents filtersystem. Det renser dit vand for op mod 200 gift- og fremmedstoffer.

De to typer filter der findes passer til forskellige modeller. YT DM Aktivt-kul filter + DM UF Membran filter-sættet passer til Tyent modellerne: NMP-serien og ACE-serien. 

Carbonit EM-X blok filter + DM UF Membran filter-sættet passer til modellerne: HI-serrien og UCE-serien.   

Skriv en kommentar