Tyent Danmark’s BPA-frie flasker

Del med en ven

Drikkeflasker på 0,5 liter i høj kvalitet

Disse to ergonomiske drikkeflasker lavet i Tritan™ gør, at du ikke længere skal bekymre dig om plastikken afgiver fremmedstoffer, som vi ikke ønsker at få ind i kroppen. Den er desuden smags- og lugtneutral. Drikkeflaskerne er fri for Bisphenol-A (BPA) og Bisphenol-S (BPS), altså BPA-fri. Den er lavet af Tritan™ Copolyester tritan. Denne ergonomiske 0,5 liters drikkedunk er 100% fri for skadelige stoffer.

https://tyent-danmark.dk/vare/drikkedunk-05-liter-bpa-fri/

Drikkeflasker på 1,0 liter i høj kvalitet

Eastman Tritan™ Copolyester tritan-flasker er fri for Bisphenol-A (BPA) og Bisphenol-S (BPS). Det er stoffer der er mistænkt for at være hormonforstyrrende og kræftfremkaldende. Der er heller ingen skadelige plasticider eller blødgørende stoffer i drikkeflasken. Denne ergonomiske   1,0 liters drikkeflaske er 100% fri for skadelige stoffer

https://tyent-danmark.dk/vare/drikkeflaske-1-liter/

Flip—top-sportslåg til drikkeflasker 

Udover det blå standard låg er det også muligt at skrue et Flip-top-sportslåg på flaskerne. Så kan man hurtig åbne flasken uden at skulle skrue låget af. Plastik Flip-top-låget passer til både 0,5 liters drikkedunk og 1,0 liters dikkeflaske. De er selvfølgelig også fri for Bisphenol-A (BPA), Bisphenol-S (BPS) og uden blødgørende stoffer. De er allergivenlig og tåler at komme i opvaskemaskinen.

https://tyent-danmark.dk/vare/laag-til-drikkedunk/

Vandflaske i rustfri stål

En super kvalitets vandflaske i rustfri stål helt uden hormonforstyrrende stoffer. Den er helt fri for Bisphenol A (BPA) og phthalater og andre blødgørere. En smart drikkeflaske i moderne design. Har du en ioniseringsmaskine er denne vandflaske perfekt til ioniseret aktivtvand. Den terapeutiske negative ORP-værdi bevares længere end ved plastikflasker og glasflasker.  

https://tyent-danmark.dk/vare/vandflaske-i-rustfri-staal-drikkeflaske/

Fordele ved en vandflaske i rustfri stål: Fri for BPA og blødgørere, brudsikker, lugt- og smagsneutral, egnet til opvaskemaskine og lang holdbarhed. 

H2go mini ioniserer

H2go er den mobile filterkande for sikkert og sundt drikkevand når du er på farten. Filteret indeholder basiske mineraler, magneter og filtrerings materialer. Det tilfører mineraler og ioniserer almindeligt postevand, samtidig med at det filtrerer klor, tung metaller og bakterier fra.

H2go mini filterkande er utrolig nem at bruge. Tag den med dig på farten, så du altid har frisk hydrerende basisk vand. H2go mini ioniserer gør det let for dig at drikke 2 liter frisk basisk vand uanset hvor du er. Hvert filter klarer 1300 refills.

Det filtrerede vand har en gennemsnitlig pH-værdi mellem 7,5-9,0 alt efter vandkvaliteten.

Ved at benytte denne mobile filterkande, så skåner man virkelig naturen og der er klare miljømæssige fordele: 1 filter i stedet for ca. 200 liter flaskevand. Så har man altid godt vand med undervejs. 3 filtre reducerer forureningen af miljøet med det der svarer til ca. 1000 plastik flasker á 600 ml.

Fjerner skadelige kemikalier og lugt fx klor, insekticider og urenheder. Er en god kilde til at få antioxidanter. Reducerer tungmetaller som kobber og bly og eliminerer bakterier som E-coli, B-subtils, S-aurene og modvirker at bakterier formerer sig.

https://tyent-danmark.dk/vare/h2go-mini-ioniserer-filterkande-basisk/
 

Skriv en kommentar