Om Tyent Danmark

Del med en ven

Hvordan ioniseret vand fra en Tyent ioniseringsmaskine ændre mit liv

 

Min egen historie: 

 

Døjer du med ryg- og ledsmerter vil du kunne lindre disse smerter og måske helt komme af med dem. Det har jeg selv mærket på min egen krop. Jeg har i 15-20 år haft ulidelige smerter i mine fodsåler og ben. Smerter som hver dag har påvirket min livskvalitet negativt. Samtidig har jeg en medfødt dobbeltsidet Arcolyse, hvilket betyder at jeg mangler buerødder i lænden. De har til opgave at stabilisere ryggen nede ved korsbenet. Jeg har altid haft svært ved at passe et fuldtidsarbejde, både på lager og kontor, da jeg havde svært ved at stå eller sidde i længere tid end 15-20 minutter. Derfor har mit helbred altid sat min tilværelse på spidsen af det umulige. Jeg har uden at overdrive slæbt mig igennem min tilværelse. Ofte skulle jeg hjem og sove 3-4 timer efter arbejde for bare at kunne fungere nogenlunde.

En overgang havde jeg så ulidelige smerter i lænden, at jeg stærkt overvejede en stivgørende operation – men omvendt havde jeg heller ikke lyst til at miste min mobilitet i lænden. Derfor fik jeg foretaget en Atlas Profilax, og det har heldigvis hjulpet rigtig meget. Selvom jeg stadig har smerter i lænden, da korsbenet bevæger sig frem og tilbage pga. medfødt defekt – men det er ikke i nær den grad som tidligere. Smerterne i fodsålerne og benene aftog lige efter behandlingen, men holdt desværre ikke så længe. Det er nu over to år siden, og min lænd har stadig ikke de forfærdelige smerter som tidligere (jeg fik behandlingen den 1. april 2014).

Endelig kom gennembruddet med basisk ioniseret vand

I 2016 stødte jeg så på basisk ioniseret vand, da min storesøster havde været til et foredrag omkring sundhed og velvære. Foredragsholderen omtalte det usædvanlige begreb – levende vand – og jeg tænkte at, det ville jeg prøve. I starten var jeg meget skeptisk, for hvorfor skulle det lige hjælpe – men jeg havde samtidig stor lyst til at prøve det, efter alt det jeg havde læst om emnet. Allerede efter første uge på det basisk ioniserede vand kunne jeg mærke at der var sket en væsentlig forandring i mine fodsåler og ben. Forbedringer som jeg aldrig før har mærket. Så jeg tænkte at hvis dette fortsætter, så er det helt fantastisk. Så er der noget ved det her elektrolyse vand. Efter to uger kunne jeg stadig mærke forandringer i hele kroppen – selv mine rygsmerter blev væsentlig nedsat (bla. fordi syreophobningerne bliver neutraliseret). Det på trods af at jeg har spist en målrettet basisk kost over en længere periode. Efter 4 uger på basisk ioniseret vand havde jeg opnået en livskvalitet, som jeg aldrig tidligere har haft i mit voksne liv. Jeg kan klare meget mere nu – end hvad jeg har kunnet tidligere. Nu hvor jeg drikker levende vand dagligt (minimum 2 liter), så kan jeg klare meget mere i min ryg og smerterne i lænden er også blevet mindre. Det har været livsændrende for mig.

Derfor har jeg også på meget kort tid taget skridtet og er blevet importør i Danmark af Tyents kvalitets vand ioniserer. Jeg vil gerne være med til at gøre folk opmærksomme på de helsebringende fordele, som kun det omstrukturerede basisk ioniserede vand har. Der er mange eksempler, hvor mennesker har oplevet lignende ved at begynde, at drikke dette omstrukturerede elektrolyse vand. Blot ved at foretage en lille ændring i dagligdagen – at levendegøre ens postevand – så kan det have en afgørende ændring for ens livskvalitet.

Tyent USA

Tyent USA er fokuserede på at fremstille de bedste vand ioniserer i verden, med den nyeste teknologi. Tyent har nu i de sidste 15 år haft den vision, at fremstille det sundeste og reneste vand. Firmaets grundlægger Joe Boccuti som har en baggrund indenfor den alternative verden, fik interesse for basisk ioniseret vand, da han begyndte at lave research om det. Han blev fascineret af de mange resultater, som det basisk ioniserede vand har på folks helbred. Det satte gang i lysten og motivationen til at designe nogle af de bedste vand ioniserer og har samtidig placeret firmaet som et af de ledende mærker indenfor vandindustrien.

Taeyoung Environment & Technology LTD

Taeyoung E&T, LTD blev oprettet i 1995 og er en sydkoreansk producent, som har forskellige forretningsområder. Udover vand ioniserer produceres også medicinsk udstyr. Firmaet er et af verdens største producenter af vand ioniserer.

Det er et miljøvenligt firma som bidrager til forbedring af helbredet hos utallige mennesker og til bevarelse af naturen. Dette har gjort at Taeyoung har fået mange internationale certificeringer som ISO 9001, ISO 14001 og de er også blevet autoriseret og godkendt som et firma af GMP (Good Manufacturing Practice).

Taeyoung har gjort sit bedste igennem ledelse af firmaet, og på den baggrund har de opnået at blive en af verdens største producenter indenfor ioniseringsmaskiner. Firmaet har opnået dette ved at være fokuseret på innovativt produkt udvikling, og ved at bruge den viden som firmaet har opbygget. Den bruger de fremadrettet samtidig med at de investerer i forskning og udvikling. Taeyoung E&T’s drivkraft er deres helt unikke og banebrydende teknologier og innovative løsninger. 

Skriv en kommentar