H2CAP Plus – Hydrogen Booster

Hydrogen Booster – Tyent H2CAP Plus – Verdens mindste ioniseringsmaskine

h2cap hydrogen vand, hydrogen booster

Hvorfor skulle jeg drikke hydrogen vand fra en hydrogen booster?

Hydrogen booster! Er det noget for mig. Svaret er ja, det er noget alle kan få glæde af. Føler du dig svimmel, træt, forstoppet, humørsvingninger, nervøs, syg eller føles det som om at dine batterier er flade? Hvad hvis jeg fortæller dig, at der er en simpel og fantastisk eliksir, der omgående og helt naturligt kan påvirke alle disse tilstande? Den hurtige løsning er et stort glas rent hydrogen vand produceret med en hydrogen booster. Ja, det er vand med enorme mængder molekylært hydrogen. Det er den stærkeste antioxidant der findes, den er selektiv, og så neutraliserer den de mest skadelige og reaktive ilt arter. Det betyder at den beskytter dine celler og DNA mod de høje niveauer af oxidativ stress, som vi alle bliver udsat for. Netop det er en af de årsager til for tidlig aldring og mange af de sygdomme vi kæmper med.

Verdens eneste hydrogen booster med kunstig intelligens

Hydrogen booster fra Tyent er meget innovative  viser, som den eneste i verden – hvornår elektrolyse-pladerne skal afkalkes. Dermed er du ALTID sikker på, at dit udbytte af hydrogen vand er på det højeste niveau. Det vil ligge over 1000 ppb eller 1 mg pr/L. Selvom den ikke har været brugt i længere tid, så tager det ikke lang tid for elektrolyse-pladerne og membranerne, at komme i den nødvendige tilstand for at kunne producere et optimalt niveau af hydrogen vand.

Oplev rigtigt hydrogen vand!

3 min 30 sek. = 1000 ppm (part per million) eller derover.

I løbet af blot 3,5 minut så har du sundhedsfremmende vand som har direkte indflydelse på din sundhed og livskvalitet. Ved at drikke Tyent hydrogen vand, så lægger du en god grundvold til et liv med mindre smerter, ubehag og sygdom. Tag hånd om din sundhed med molekylært hydrogen.

Det er det mest stabile og længst holdende molekylære hydrogen. Det kan holde ekseptionelt lang tid. Du kan faktisk selv se hvordan hydrogen boosteren genererer hydrogen. Når du tænder for hydrogen boosteren, så laver den små hydrogen bobler.

Oplev rigtigt hydrogen vand med den mest kompakt hydrogen booster med High-end teknologi, smart design og i den allerbedste kvalitet.

Hvad er de generelle sundhedsmæssige fordele ved at drikke hydrogen vand?

Hydrogen vand anerkendes af det videnskabelige samfund, som den mindste og stærkeste antioxidant. Det kan selektivt og effektivt fjerne giftige frie radikaler, reparere cellegener, eliminere inflammation, forhindre cellemutation (anti-cancer), anti-aging, sygdomsbehandling og sygdomsforebyggelse.

Molekylær hydrogenforskning har bevist at H2 konverterer hurtigt og nemt toksiske frie (hydroxyl OH-) radikaler til vand (H2 + 2OH -> 2 H20);

H2 opretholder antioxidant homeostase. Med andre ord så booster hydrogen vand kroppens egne antioxidanter. H2 understøtter cellestofskiftet og genregulering. Dette påvirker betændelse (inflammation) og aldringsmekanismer mm. Det er bevist at molekylært hydrogen har effekt på over 170 forskellige menneskelige sygdomme.

Som rapporteret af japanske forskere er nogle af disse sygdomme:

Fordøjelsessygdomme – 91%

Allergi – 99%

Hudsygdomme – 96%

Åndedrætsorganiske sygdomme – 89%

Diabetes – 88%

Slidgigt – 87%

Neurologisk System – 59%

Hvorfor købe en Tyent H2CAP Plus Hydrogen Booster?

Det er verdens mindste, letteste, mest kraftfulde og intelligente mobile hydrogen-generator eller hydrogen booster. Tilslut den via usb-stik til din smartphone, power-bank eller bærbar computer. Og du kan omdanne almindeligt flaske- eller postevand til hydrogen vand (1000ppm og derover), når som helst og hvor som helst. Det revolutionerende ved netop denne hydrogen booster er, at det opløste hydrogen holder ekstraordinært lang tid.

Uden låg holder niveauet af det molekylært hydrogen sig på over 1000 ppm i 75 timer. Med tætsluttende låg holder det et konstant niveau af molekylært hydrogen på 1000 ppm eller derover i over 300 timer. Det er der ikke nogen andre hydrogen booster der er i stand til.

Det er endnu engang innovativt teknologi som kun Tyent kan lave. Det viser med alt tydelighed, at de ligger milevidt fra konkurrenterne. Og så vejer den blot 53 g, og er lige til at have i lommen. Så kan du ALTID lave sundhedsfremmende hydrogen vand på farten. Denne hydrogen booster vil helt naturligt blive en del af dit liv fordi den er så handy og genial, at når du først har fået den, så kan du ikke undvære den.

http://www.h2cap.com/en/

Læs også: Hydrogen-rigt vand fra en ioniseringsmaskine

Læs også: Sportspræstationer

Læs også: Få en basisk livsstil ved at drikke basisk ioniseret vand 

Hjemmeside design: DuexDesign