Diabetes

Vigtigheden af ioniseret vand for diabetes 1 og 2

Vand omgiver hvert eneste organ og celle i kroppen. Kroppen består af cirka 70% vand. Derfor er det ikke nogen overraskelse, at det spiller en stor rolle for vores sundhed og almene helbredstilstand. Syre i kroppen er en stille fjende der akkumulerer og fører til livsstilsygdomme og kroniske sygdomme. Det ødelægger celler, fremmer kræft og ødelægger organernes væv. Hvad er løsningen? I løbet af artiklen vil du få klarhed over at der er hjælp at hente ved behandlingen af diabetes 1 og 2. Ioniseret vand har allerede bevist, at det blandt andet er i stand til at normalisere blodsukker værdier.

Drik vand for at opnå normale blodsukker værdier 

I følge et fransk studie fra 2011 deltog 3615 mænd og kvinder, som havde normale blodsukker værdier. De drak mindst 1,0 liter vand pr. dag, og det resulterede i at de havde 21% mindre chance for at udvikle hyperglycemia over de næste ni år sammenlignet med dem der kun drak 0,47 liter vand pr. dag. Dette spændende videnskabelige studie viste også en forbindelse mellem diabetes og hormonet vasopressin, som regulerer vandet i kroppen.

Hvorfor er sådan et studie vigtigt? Det er det fordi der i disse år er sket en dramatisk forøgning af mennesker, som ikke har normale blodsukker værdier. De får diabetes eller forstadiet til diabetes også kaldet metabolisk syndrom eller prediabetes. I Danmark har over 300.000 faktisk metabolisk syndrom, som forårsager forhøjt blodtryk, forhøjet kolesterol, forhøjet blodsukker værdier og fedme.

Netop hyperglycemia og diabetes 1 og 2 har nogle sideeffekter eller diabetes følgesygdomme. Det gælder foreksempel diabetes træthed, manglende energi, dårlig seksuel funktion, forhøjet blodsukkerværdier,  dårlig sårheling, altid tørstig, tør mund, altid sulten, infektioner i skeden og meget andet. Det er tilstande som alle burde tage alvorlig.

Ioniseret vand nedsætter risikoen for blindhed med 45% hos både diabetes 1 og 2

I et studie fra Tyskland i 2008 havde man delt to grupper op i diabetes type 1 og 2. Disse to grupper blev delt op i yderligere to grupper: En gruppe fik ioniseret vand, mens den anden gruppe fik ganske almindeligt rent vand at drikke. De to grupper skulle drikke vandet i en periode på seks uger. Her er resultatet:

Type 1 diabetes patienterne som drak ioniseret vand, som er meget basisk, havde et fald i deres blodsukker værdier med hele 33,3%. Deres kolesterol værdier der i blandt LDL og triglyzeride niveauer faldt, mens deres HDL niveau steg. Deres HbA1c niveauer faldt fra 7,9% til 6,8%, som reducerede deres risiko for blindhed med 45%. Sidst men ikke mindst så faldt deres medicin forbrug med hele 35%.

Type 2 diabetes gruppen som også drak ioniseret vand opnåede ligeledes flotte resultater hvor deres triglyzeride, LDL og koleterol værdier faldt , mens deres HDL niveauer steg. De opnåede et fald i deres blodsukker værdier på 27,1%. Deres HbA1c niveauer faldt fra 9,2% til 7,2%, som også reducerde deres risiko for blindhed. De oplevede også at de kunne gå ned i deres pilleforbrug, endog med hele 45%.

Men hvad så med de to grupper af diabetes type 1 og 2, som havde drukket almindeligt renset postevand i samme periode? Ja, de havde desværre ikke opnået nogen signifikante forbedringer i deres resultater af for eksempel blodsukker værdier sammenlignet med dem der drak ioniseret vand.

“Nordenau-fænomenet” og de 411 diabetes patienter

En Japansk forsker har lavet et videnskabeligt projekt “Nordenau-fænomenet”, som indvolverede 411 diabetes patienter. Disse 411 diabetes patienter drak naturligt reduceret vand fra denne skiffermine. Vandet er på naturlig måde blevet ioniseret. Rapporten viste at 45% af de 411 type 2 diabetes patienter (gennemsnitlig 71,5 år) som drak 2 liter Nordenau vand pr. dag opnåede signifikant nedgang i deres blodsukker og HbA1c værdier i løbet af blot 6 dage.

Disse niveauer gik yderligere ned efter de drak vandet over en længere periode. Deres blodkolesterol (LDL) og kreatin niveauer fald signifikant. Ved at drikke dette vand over en længere periode opnåede en endnu større procentdel af de deltagende diabetes type 2 patienter, store forbedringer.

Et andet studie har vist, at ioniseret vand nedsætter risikoen for blindhed med 45% hos både type 1 og type 2 diabetes. Det har enorm stor indvirkning på de følgesygdomme, som sukkersyge kan forårsage. Så det viser helt klart, at ioniseret vand er noget helt særligt vand, som har en enorm indvirkning på vores helbred.

Hvad gør ioniseret vand for kroppens blodsukker værdier?

Som du kan se så viser det videnskabelige studie i Tyskland, at det ioniserede vand har livsvigtig indvirkning på de følgesygdomme ved diabetes, men også på deres diabetes medicin. Så det er helt tydeligt at ioniseret vand er i stand til at have forbavsende positiv indflydelse på blodsukker værdier hos mennesker med diabetes 1 og 2. Ikke blot har det indvirkning på de følgesygdomme der er, men det ioniserede vand er også meget vigtig ved forebyggelse af diabetes.

Det ioniserede vand indeholder nogle meget vigtige antioxidanter, og det er dem der gør hele forskellen ved alle disse fantastiske forandringer hos diabetikere. Hvert glas indeholder milliarder af hydroxyl ioner og massive mængder af det molekylære hydrogen, som er verdens stærkeste antioxidant. Det er disse antioxidanter som er i stand til at neutralisere de frie radikaler, som er årsag til den oxidative stress der er skyld i diabetes og mange andre sygdomme.

Diabetes i tal

– mindst 252.750 danskere har diabetes
– mindst 60.000 danskere ved ikke at de har type 2 diabetes
– 300.000 danskere menes at have forstadiet til type 2 diabetes (prediabetes)
– I 2030 vil 430.000 danskere være diganoseret med type 2 diabetes
– 44 % af alle diabetes ramte er kvinder, mens 56 % er mænd

Kilde: Diabetesforeningen

Center for sygdomskontrol (CDC) i Atlanta, USA forudsiger at 33% af alle babyer der fødes i 2010 vi have diabetes i år 2050. – Dr. Alan Cantwell

Yderligere videnskabelig forskning om diabetes type 2

I 2008 undersøgte et hold af japanske forskere 30 mennesker med type 2 diabetes. Over en periode på 8 uger oplevede de personer, som dagligt drak hydrogenrigt vand en større grad af forbedringer i deres diabetes relaterede symptomer. I 8 uger skulle de drikke hydrogen vand (900 ml pr dag). Hos langt størstedelen af patienterne, som drak det hydrogenrige vand, havde det en stor effekt. Deres kolesterol faldt og glukose tolerancen normaliserede sig. Derudover oplevede de også en forbedring i deres insulinresistens.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19083400

Insulin resistens samt udviklingen af symptomer for diabetes 1 og 2

Der er en meget lovende evidensbaseret forskning omkring diabetes og de særlige effekter ved daglig indtagelse af hydrogen-rigt vand. Flere undersøgelser har vist, at hydrogen-rigt vand har en usædvanlig positiv indvirkning på insulin resistance. Samt en forebyggende effekt af celler som dør spontant i bugspytkirtlen. Et studie i 2010 i Japan har påvist, at ioniseret vand kan forhindre udviklingen af symtomer for diabetes type 1.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19083400

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21063772

20 overvægtige personer med symptomer på metabolisk syndrom – prediabetes

En undersøgelse fra 2010 fra Journal of Clinical Biochemistry and Nutrition viste interessante resultater. 20 overvægtige personer med symptomer på metabolisk syndrom (forhøjt blodtryk, insulinresistens) drak 1,5 til 2,0 liter hydrogen vand om dagen. I otte uger drak de vandet uden andre diætændringer. Studiet påviste en 39 procent stigning i et enzym, der styrker kroppen mod frie radikaler. 43 procents fald i thiobarbitursyre, et stof forbundet med oxidativ skade. Samt et fald på 13 procent i de totale kolesterol-resultater, der kan sammenlignes med kolesterolregulerende medicin.

https://www.jstage.jst.go.jp/article/jcbn/advpub/0/advpub_09-100/_pdf

 

Læs også: Hvad siger videnskaben om basisk ioniseret vand? 

Læs også: Hvad er basisk ioniseret vand?  

Læs også: Udrensende effekt med ioniseret vand

 

Kilder:
drsircus.com/diabetes/the-pancreas-bicarbonate-and-diabetes-2/
www.kykwaterionizers-direct.com/uploads/Clinical_Studies_of_Alkaline_Water.pdf
designerwater.co.za/importance-alkaline-water-people-diabetes/
waterforlifeusa.com/alkaline-water-diabetes-research/
www.ionza.co.nz/can-you-treat-diabetes-with-ionised-antioxidant-water-translation/
www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0005273613004604
alkalinewaterplus.com/blog/h2-antioxidant-power-over-diabetes-and-other-diseases/

Skriv en kommentar